neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 23:17:35
Siz bu konuda bilgilisiniz biliyorum geçen haftalarda bi araştırmıştım 4200 reften elemişsiniz falan :D Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah  :) Neo da minijobs yapmaya odaklanıcam artık :D admine mesaj atasım geliyo goldenı bedava geri al ama standartkenki avgmi geri ver diye  (sinir) :P :D :D

Doğru hatırlıyorsun ;)
Uzun vadede o da bozulurdu zaten, standart avg leri de sürekli öyle kalmıyor :)
biraz oynamak geerekiyor reflerle, şimdi sıra cfairde :) orada da oynanacak çok ref var :)

matrix

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 23:19:46
Doğru hatırlıyorsun ;)
Uzun vadede o da bozulurdu zaten, standart avg leri de sürekli öyle kalmıyor :)
biraz oynamak geerekiyor reflerle, şimdi sıra cfairde :) orada da oynanacak çok ref var :)

Umarım başarırsınız  :) Neodan paramı çıkaracam karar ettim refler zarar ettiriyor şu an iyi tıklayan adam bi anda bırakıyo falan  :D Ben reflerle fazla oynamıyım diyorum direk minijobs reklam yapıp çıkarıyım istiyorum bakalım hayırlısı  :D
Bol kazançlar ama size hatta inşallah daha da artar da bizden yediği para size gitsin bari  :D

regortaz

Alıntı yapılan: matrix - 08 Nisan 2013, 23:08:39
Hayırlı olsun dostum benimde hedefim bu şuan 700lerde falanım fakat şuan :) Toplamda 140 dolar civarı bir yatırım yaptım siteye (90 dolar gold). Şu an 61 dolar çektim ve rentler avgleri düşünce forumda da herkesin dediği gibi rentleri salmaya başlıyıcam birkaç gün sonra ,sadece üç beş tane 240 uzattıklarım 150 gün uzattığım 10-15 kadar rente verdiğim paraya üzüldüm ama  :S
Artık sadece gold reklamlarına tıklayıp ,adprize tıklaması ve minijobs yapıcam . Minijobstan şu ana kadar 20 dolar civarı bonuslarla kazandım 2 ayda böle giderse sanırım 1 sene de yatırımımı geri alırım artık hiç zaman ayırmıyorum siteye , sabah 7-8 de tıklayıp akşamda 10-01 arası çıkarsa az biraz task yaparak para kazansam daha çok kazanırım .

Kısacası neo da rent yapmayı kimseye tavsiye etmem hele gold hiç yapmayın  :D Keşke diyorum standard olsamda yine kar üstüne kar etsem ama geçti artık tabi yedik bi kere kazığı  :D Neo da reklam çok etkili ama bu da ayrı tabi :D

Golden'a 90 doları çok vermişsin keşke indirim dönemlerini bekleseydin 70 dolara kadar düşüyor sanırım indirim zamanlarında :) Neyse umarım yatırdıklarını çıkarabilirsin, AdPrize'ları kaçırmadan tıklamaya bak beni kurtaran o olmuştu paralı golden'ın bitmesine 2-3 gün kala $50 çıkıverdi tam yılbaşı öncesi :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Nisan 2013, 23:14:55
Bence bir süre adprize bile bekleme se :P
Ciddiyim hee :D Bir hurafem var bu konuda, sen de değerlendirirsen, bilgi verirsen sevinirim :D
10NP leri bile arayabilirsin bir süre :g

ben mutluyum walla kiralıklarla :D

Today at 21:29    You've won an AdPrize: $0.50 added to your Main Balance.

Bugünkü üçüncü blok tıklamalarımdan bu çıktı hocam genellikle bloklara ayırıp tıklıyorum yeşiller-turuncular-morlar diye bu mor bloktan :D Bakalım ilerleyen günlerde devam edecek mi :) Ben hala forumda aktif olma hurafemin arkasındayım :g Eskisi gibi en fazla 3 günde bir çıkıyor çünkü forumda yazdıkça, forumdan banlı olduğum dönem hiçbir şey çıkmamıştı :)

matrix

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Nisan 2013, 23:25:51
Golden'a 90 doları çok vermişsin keşke indirim dönemlerini bekleseydin 70 dolara kadar düşüyor sanırım indirim zamanlarında :) Neyse umarım yatırdıklarını çıkarabilirsin, AdPrize'ları kaçırmadan tıklamaya bak beni kurtaran o olmuştu paralı golden'ın bitmesine 2-3 gün kala $50 çıkıverdi tam yılbaşı öncesi :)
Bana da bir kaç kere 0.25 0.10 falan çıktı 3-4 kere de neopoints 2 ay oluyor üye olalı :D Geçenlerde indirimi gördüm ve üzüldüm cidden beklesem hem standartken refler iyi giderdi bide ordan kazandığımla falan 60 a gelirdi golden ama yaptık hata bir kere şimdi telafi etmemiz lazım :D Adprizedan bi 50 çıksa yatırımım çıkacak zaten inşallah çıkar tıklamaya devam  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 08 Nisan 2013, 23:25:51
Today at 21:29    You've won an AdPrize: $0.50 added to your Main Balance.

Bugünkü üçüncü blok tıklamalarımdan bu çıktı hocam genellikle bloklara ayırıp tıklıyorum yeşiller-turuncular-morlar diye bu mor bloktan :D Bakalım ilerleyen günlerde devam edecek mi :) Ben hala forumda aktif olma hurafemin arkasındayım :g Eskisi gibi en fazla 3 günde bir çıkıyor çünkü forumda yazdıkça, forumdan banlı olduğum dönem hiçbir şey çıkmamıştı :)

Kısa süre sonra kesilme ihtimaline bakacağız , Ok devam zaten çıksa da çıkmasa da ;)

bana da bir hurafe bu o zaman yahu, ben önceden çok yıllık forum aktivitemi mi doldurdum acaba :P :))
Ya da bizim forumu kardeş forum falan mı ilan etti Fernando :P buradaki aktiviteyi de sayıyor :))

Sadece Nisan ayı :)

Yesterday at 14:45    You've won an AdPrize: $2.00 added to your Main Balance.
2013/04/04 at 22:39    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.
2013/04/04 at 13:12    You've won an AdPrize: $2.00 added to your Main Balance.
2013/04/02 at 16:17    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.

regortaz

Today at 19:41    You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.
Today at 08:49    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.

Güncel hurafe: golden olup forumda yazanlara çıkıyormuş :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 09 Nisan 2013, 19:47:56
Today at 19:41    You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.
Today at 08:49    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.

Güncel hurafe: golden olup forumda yazanlara çıkıyormuş :g

tebrikler :)
Hangi forumda olduğu farketmiyor heralde :g
Today at 13:06    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.

ben bir ara NP lerle ref uzatması yapmıştım, 35.000 falan vardı, iyi gelmişti.. Sonra bıçak gibi kısa süre sonra kesilmişti ama yeniden açıldı devam edince..
Onu test etmek istedim aslında :)
bir de ben neo forumda yazmıyorum, neden bana çıkmaya devam ediyor hala :D

regortaz

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Nisan 2013, 19:50:56
tebrikler :)
Hangi forumda olduğu farketmiyor heralde :g
Today at 13:06    You've won an AdPrize: 10 NeoPoints.

ben bir ara NP lerle ref uzatması yapmıştım, 35.000 falan vardı, iyi gelmişti.. Sonra bıçak gibi kısa süre sonra kesilmişti ama yeniden açıldı devam edince..
Onu test etmek istedim aslında :)
bir de ben neo forumda yazmıyorum, neden bana çıkmaya devam ediyor hala :D

Gayriresmi Türkçe Neo forumu olarak görüyor sanırım burayı :P

abcb

Regortaz, Elisa Hocam tebrikler  :)

ElisaMcCline

Şunlar da arada unutulmuş :)

Yesterday at 15:39    You've won an AdPrize: $0.25 added to your Main Balance.
2013/04/12 at 14:06    You've won an AdPrize: $0.50 added to your Main Balance.