Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bildiklerinizi tekrar yazayım o zaman arkadaşlar :) yabancılar sadece scam demeyip  dispute açmaya başlarsa ki açacaklardır görünen o değil mi ? Paypalı unutmanız gerekir hakkında bu kadar şikayet olan hesabı paypal açmaz paidverts hakkında şikayet yok hala açılmadı 1 ay oldu martı bekleyin deyip duruyor kötü senaryoya hazırlıklı olun bence ;Çünkü şuanki sınırlıda olsa dispute açanın parasını nihat beyin resmine göre paypal yollayacaktır siz beklesenizde gavur beklemez  paypaldaki para onlara gidecektir paypal geri ödeme yapacaktır çünkü ; Disputeleri genelde malum ilk açanlar kazanır içerdeki para bitene kadar ama heroici ve diğer arkadaşlarımız gibi admine güveniniz tamsa bekleyin sizin paralar garanti altında nede olsa  disputeye falan bulaşmayın ki düzlüğe çıkabilisin yazdıklarınıza görede napıp edip sizlerden önce yabancıların parası ödenmeli  ;

Geçmiş olsun açıklama için teşekkürler ,Paypal sorunu düzelene kadar sitelerinizi önerilmeyenlere atalım ;

bekeli

Bence tek suçlu Paypal değil.

Şimdi bu söylediklerimden dolayı bana kızacaksınız ama PTC aleminde geçmişi olan birazdan yazacaklarımı çok iyi bilir:

* Hiçbir uzun ömürlü site bol keseden kazanç dağıtmaz. İlk başta bol keseden dağıtayım sonrasında kısarım mantığı da genelde işlemez.

* Uzun ömürlü olmayı düşünen admin 4-5 site açmaz. 4-5 siteyi yönetemez zaten. Bir admin ikinci sitesini genelde ilk sitesine yatırımlar azaldığı ve paraya ihtiyacı olduğu için açar. Bu iyiye değil kötüye işarettir. 4-5 sitesi olan adminlerden uzak durun.

* Türk adminleri Paypal ile başarılı olamaz. Çünkü yabancı üyelere ödeme yaparken illaki kredi kartından yapmak zorunda kalır. Siteler büyüdükçe ve ödeme istekleri arttıkça bu talebi kredi kartı ile karşılaması pek mümkün değildir.

* Paypal zaten PTC sitelerine gıcıkken 4-5 farklı sitenin tek hesaba bağlanmasına ve çok sayıda işlem olmasına göz yummaz.

* Daha önce Scam olmuş sitesi olan admine en fazla ikinci şans verilir. Belki ilkinde acemilik yapmıştır diye. Ama 3. şans asla verilmez.

* Piyasadan hiçbir şirket eğer az buçuk PTC işini biliyorsa gelip de PTC sitelerinde reklam vermez.

Bunlara eklenecek şeyler vardır elbet. Ama çoğu arkadaşımız uzun mesajları okumuyor :D Bu kadarı dolandırılmamanız için yeterli bundan sonraki deneyimlerinizde.

Nihat Bey, iyi niyetli olabilir.
Ancak görünen köy klavuz istemez. Nihat Bey ne kadar güvenilir ve iyi niyetli de olsa bu işi devam ettirmesi bu şartlarda çok zor. En başta çok yüksek kazanç sundu. Neye güvenip sundu bilmiyorum. Herkes çok kazanırsa Nihat Bey nasıl kazanacak, hiç düşündünüz mü ?

Herkese ve öncelikle Nihat Bey'e geçmiş olsun. O da böyle olmasını istememiştir ;)

alphawona

Nihat beye güvenimiz tam bu yüzden para fazla önemli değil, içerde bekleyin 30$ ım var beni üzmez ama bide genç arkadaşlar strese girebilirler. Nihat beyinde madur etmeyeceğine eminim . beklemek zorundayız er yada geç gerekli ödeme alınır. zaten nihat bey en kötü yatırdıgınızı geri gönderirim sözüde çoğu arkadaşın magdur olmayacagının göstergesidir

richman

Diğer site açılacağında banka havalesini etkinleştirebileceğinizi söylemiştiniz. Ben şuan tam sırası olduğunu düşünüyorum. Yabancılara kredi kartı ile zaten ödeme yapıyorsunuz yani dispute açılmaz. Türklere ise banka havalesi ile ödeme yaparsanız hem ortalık yatışır hemde paypal düzelene kadar site aktif olarak yatırım almaya ödeme yapmaya devam eder. Kredi kartı limitimiz yetmiyor gücümüz var dediğiniz için böyle bir öneri sundum gayet uygun gözüküyor paypal açılana kadar.

heroici

Ben şahsen dispute açmayı düşünmüyorum , zaten büyük ihtimal dediğiğiniz gibi yabancılar açacaklar .

yuuygac65

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Şubat 2015, 16:15:22
Selam arkadaşlar ancak gelebıldım kusura bakmayın.
Şimdi şöyle bir durum var. PP hesabımızdaki problemden dolayı bugün tüm Türkiye ödemelerini kredi kartımızdan ve farklı bir pp hesabından yaparız diye düşünmüştük. Fakat bugün gidrik baktık hesapladık ki 3000$ civarı Türkiye ödemesi var. Buda aşağı yukarı 7500 TL gibi bir para yapıyor. Bizim 7500 ödeme gücümüz var, fakat 7500 TL ödeyecek kredi kartımız yok. 2000-2500 limitli kartlar ile bu ödemleleri yapamam.

Öncelikle herkese geçmiş olsun.

Kusura bakmayın, sizi ve sitelerinizi bilmiyorum, konunun geçmişine de hakim değilim.
Sadece verdiğiniz bu bilgi üzerine yazıyorum.

Elinizde bu ödemeleri karşılayacak miktarların mevcut olduğunu belirtmişsiniz. Kredi kartlarının limitleri bu işleme engel olamaz.
Elinizde bahsettiğiniz üzere yeterli para varsa, 1000 TL limiti olan kartla dahi, onbinler ödeyebilirsiniz.

Bir kartın dönem içi harcamasını kapatmak ve limit açmak için, kart hesap kesim tarihini beklemeniz gerekmiyor.
Kart limitine kadar olan miktarı karttan karcayıp, kart dönem içi harcamanıza pozitif girdi yaparak limitinizi herdaim açık tutabilir ve kart üzerinden ödemelerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgideki 2000-2500 limitli tek bir kart ile dahi birkaç doldur boşalt ile tüm ödemeler yapılabilir.
Sadece karta para aktarılacak, zahmetli bir iş de değildir.

yuuygac65

Alıntı yapılan: richman - 24 Şubat 2015, 17:01:25
Diğer site açılacağında banka havalesini etkinleştirebileceğinizi söylemiştiniz. Ben şuan tam sırası olduğunu düşünüyorum. Yabancılara kredi kartı ile zaten ödeme yapıyorsunuz yani dispute açılmaz. Türklere ise banka havalesi ile ödeme yaparsanız hem ortalık yatışır hemde paypal düzelene kadar site aktif olarak yatırım almaya ödeme yapmaya devam eder. Kredi kartı limitimiz yetmiyor gücümüz var dediğiniz için böyle bir öneri sundum gayet uygun gözüküyor paypal açılana kadar.

Paypal ile ödeme alan bir kurumun, geri ödemelerini başka bir metodla yapması doğru değildir.
Aranızdan olmasa bile siteye hiçkimsenin dispute açmayacağının garantisini hiçkimse veremez.
Gelen/giden ödemelere göre karar verebilmesi için, paypal a bırakılmalı bu konu.
Paypal hesap yaparken, kurumun başka metodlarla yaptığı ödemeleri dikkate almayacaktır.

richman

Alıntı yapılan: yuuygac65 - 24 Şubat 2015, 17:16:40
Paypal ile ödeme alan bir kurumun, geri ödemelerini başka bir metodla yapması doğru değildir.
Aranızdan olmasa bile siteye hiçkimsenin dispute açmayacağının garantisini hiçkimse veremez.
Gelen/giden ödemelere göre karar verebilmesi için, paypal a bırakılmalı bu konu.
Paypal hesap yaparken, kurumun başka metodlarla yaptığı ödemeleri dikkate almayacaktır.

Ben katılmıyorum açıkcası birde şöyle düşünelim sizce hiç ödeme almayan adam mı dispute açar yoksa banka havalesi ile ödeme alan adam mı dispute açar ? Ben zaten istekli olunduğu sürece her türlü ödeme yapılabilceğini düşünüyorum ininal kart tarzı şeylerle birde Nihat bey 7500TL limitimiz var limit dolana kadar Türk üyelere ödemeyi yapalım ama kalanlara ayıp olur ortalık karışır demişsiniz fakat şuan yabancılara ödeme yapıyorsunuz daha kötü değilmi :S

sevendown

hayır onlarada yapmadım bugün. Karttan belli bir miktar ödeyebilirim, PP' dan aktarım gelmesi gerekıyor .Sorun orda zaten

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 24 Şubat 2015, 16:15:22
Selam arkadaşlar ancak gelebıldım kusura bakmayın.
Şimdi şöyle bir durum var. PP hesabımızdaki problemden dolayı bugün tüm Türkiye ödemelerini kredi kartımızdan ve farklı bir pp hesabından yaparız diye düşünmüştük. Fakat bugün gidrik baktık hesapladık ki 3000$ civarı Türkiye ödemesi var. Buda aşağı yukarı 7500 TL gibi bir para yapıyor. Bizim 7500 ödeme gücümüz var, fakat 7500 TL ödeyecek kredi kartımız yok. 2000-2500 limitli kartlar ile bu ödemleleri yapamam.

Limit bitene kadra ödeyin gerisi kalsın gibi bir yaklaşım olabilir. 10-15 kişiye ödeyip diğerlerini bekletmek daha büyük bir rahatsızlık çıkarır.
Paypal ile inanın günde 3 kez görüşüyorum ve işimi baltaladıklarını benimle birlikte birçok insanı mağdur ettikleri söylüyorum. fakat bu Güvenlik departmanında üstünde bir departman tarafından inceleniyormuş. 1 saatte sürebilir 1 haftada diyorlar. Aramanız bişey ifade etmez dedi en son konuştugum müşteri temsilicisi.

Benim işlemimi en ön sıralara çektiler am aellerinden daha fazlası gelmiyormuş. Belirli aralıklar ile hesabınız kontrol edin diyorlar.

Durum budur, kusura  bakmayın ama malesef şuan bir çözüm üretemiyorum. Belkide Paypal yüzünden siteler son bulacak. Siz belki içerde paranız kalıyor diye üzülebilrsiniz ama benimde 4 adet sitem gidicek :( Ve inanın böyle bir durum olursa sizden daha fazla ben zarar edicem.

Son olarakta siz bizi kandırıyosunuz diyenler olablir. PP hesabımın ekran görüntüsünü atıyorum.

Geçmiş olsun ben aynı senoryoyu geçmişte çok yaşadım,gerekli belgeler verilmiş ise 2-3 günde açılır eğer sizi yine de riskli görüyorlarsa temelli kapatırlar,hesaptaki paralarda 180 gün içinde size iade edilir ama    açılacak tüm disputeler için bu hesaptaki mistardan çekilişler olabilir,birde 2. paypaldan alınan ödemeler senin için risk teşkil edecek,adamlar hem gönderdiği parayı geri isteyebilir hem de senin ödediklerin gidebilir,senin hesabın sınırlı olduğu için de paypal seni açılacak disputelerde pek dinlemez,açılacak disputelerde hemen geri iade yapmalısın,veya cevap vermeyerek paranın geri gitmesini sağlamalısın,işin biraz zor ama çözülmeycek gibi de  değil.
Paypala gelen paraları hesabına çekse idin rahat rahat ödemelerini yapardın şimdi biraz zorlanacaksın.Takıldığın yerde bana özelden yaz.Sana yardımcı olurum daha önce de benzer sorunlar yaşadım.