Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: bilqin - 25 Şubat 2015, 08:47:39
Arkadaşlar tartışma ve nahoş durumuna gelmeden söylemlerimizi yumuşatabiliriz :)

Durduk yere admin veya moderatörlerden uyarı almayınız :)

Uyarı icin tesekkuler her ne kadar forum kurallarina ve etik degerlerimize aykiri birsey yapmadigimi dusunsemde :)

enginn_

zaten biz boşuna konuşuyoruz. maalesef bizi duyan yok sanırım. keşke şu gün bugün diye konuşmalar olmadan durum en baştan açıkça ortaya konsaydı.
nihat beyden bugün ödeme bekliyoruz.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 09:30:40
zaten biz boşuna konuşuyoruz. maalesef bizi duyan yok sanırım. keşke şu gün bugün diye konuşmalar olmadan durum en baştan açıkça ortaya konsaydı.
nihat beyden bugün ödeme bekliyoruz.

Her tutum gibi bu tip tutumlar da sorunun cozumunde nihat beye ve bize yardimci olamaz :)

eyupuzmez

Yabancılar beklemez açar diyoruz da . Adamlar Paralarını çekerken ben 415+220 dolarımın gitmesine öylece bakamam. 2 gündür bekliyorum. Tatminkar bir açıklama bekliyorum.

Ben de bir çözüm yolu sunayım. çoğumuz hangi banka ise o bankadan kredi çekilir. Ibanlara para yollanır. Sizde Paypaldaki hesabınızı yavaştan yavaştan çekebilirsiniz ve mağdur olmassınız  diye umuyorum.

Aklıma gelen bu.

paragelsinde

paypal ile uçuk miktarda ödeme yapan türk sitesi [spoiler]grandbux.net[/spoiler] var işlemlerin beklenmesi tarafındayım.sonuçta özverili bir çalışma türkiyede ptc işine girmek. onun için sabır demek lazım.

gaddar

Grandbux şirket olmuş artık Nihat bey de öyle bi durumda olsa idi farklı olabilirdi ki onun askını Türk'te olsa paypal i Amerika'dan açtırmış sanırım

enginn_

benim nihat beye kırıldığım tek nokta yabancıların bekleyenlerini ödeyip bizi geri planda bırakması.bize şunu demeli: arkadaşlar durum şundan ibaret. şu zaman net olarak ödemelerinizi yapacağım demesi gerekir. 7500 tl civarı parası varsa eğer. kredi kartından ödeme yapıp, bakiye eksildiğinde karta dışarıdan  para yatırır. bakiyeyi tekrar çoğaltır. iyi niyet bunları yapmaya engel değil. sessiz kalmak ta çözüm değil. bizim çözüm önerilerimizi dikkate almıyorsa kendisi çözüm önerisi sunsun. buradaki arkadaşlarımın tamamı en azından bekleyen ödemeleri alsalar. durumun düzelmesini zaten beklerler. ama bekleyen ödemelerin tarafımıza ne olursa olsun yapılması taraftarıyım.

paragelsinde

Alıntı yapılan: gaddar - 25 Şubat 2015, 10:05:07
Grandbux şirket olmuş artık Nihat bey de öyle bi durumda olsa idi farklı olabilirdi ki onun askını Türk'te olsa paypal i Amerika'dan açtırmış sanırım

paragelsinde

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 10:05:52
benim nihat beye kırıldığım tek nokta yabancıların bekleyenlerini ödeyip bizi geri planda bırakması ..

paidverts clikrev yada diğer birkaç site paypal denetimine gireceğini bildirdi. sonuçta diğer işlemcilerle çalıştıkları için parası varsa ondan öder ancak .nihat beyin tek işlemcisi paypal ondan dolayı parayı banka hesabına çekme şansı dahi yok. mecburen bekliyor. burda 50-100 yada daha yüksek meblağ için kaygı duyarken aynı kaygıyı paypaldan para almak için nihat beyinde duyduğu kanısındayım.

Lespuxx

Ben nihat beyin yerinde olsam buraya gelip hic bir sekilde bilgisi olmadan yorum yapanlari egerki sistem kurtulursa zararlarini verip defederim.

Boyle birsey olamaz ya. İnsanin da bir sabri var. Arkadaslar adam gelip durumu anlatti boyle boyle kimseyi magdur etmeyecegim dedi daha ne desin. İlla kar mi edeceksiniz. İllaki baska bi admine gidip paranizin ustune yatmasini istiyorsunuz. İyi niyeti suistimal ediyorsunuz.

Ne adamlar var ya... Ben utaniyorum...