Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: Lespux - 25 Şubat 2015, 12:34:15
Nihat bey pp ile telefonda gorusmus 10-15 dk surdu yaklasik. Paypal yeni belgeler istiyormus. Nihat bey onlari hazirlamakla mesgulmus suan...
Günlerce bekletmeden, reddetmeden yeni belgeler istemesi açıkçası sorunun umduğumdan kısa zamanda çözülebileceğini düşündürdü bana. Hadi hayırlısı diyelim (a)

Lespuxx

ÖNEMLİ DUYURU !!!

Nihat bey herkesin dispute acmasini istedi ve herkesinkini kurusu kurusuna odeyecegini bildirdi.
Kar edenlerin insanlik namina dispute acmayacaklarini umarak ben kendim dispute acmayacagim. Nihat beyin kendisinin gondermesini istedim.

Nihat bey tum sitelerini guvenin yitirilmesi nedeniyle kapatilacagini da belirtti.
Herkese gecmis olsun.

Bir macera daha burada sona erdi...

enginn_

belge istemiş olabilir ama sunulan belgeler bakalım kabul görecek mi?? bildiğim kadarıyla şirketleşme daha tamamlanmamıştı...

enginn_

ayıp olur nihat bey kendi yazsın öle açalım eğer açılacaksa.

illisionist

Alıntı yapılan: sametseven - 25 Şubat 2015, 12:31:00
Doğrusu bu forumda gördüğüm en tuhaf soru buydu. 4 sitesini bırakacak değil ya

Hiç kimse kazanç sağlamayacağı bir işi yapmaz, insanoğlunun en nefsi tok olanı bile yaptığı bir iş ya da iyilik karşısında en kötüyle bir hayır duası bekler! Lafı nereye getireceğim; Nihat bey eğer bu işten bir şey kazanamacağını kanaat getirdiğinde 4 değil 444 sitesi olsa farketmez! Nihat bey burada bir patron mantığıyla düşünmek zorunda, duygusallıkla bu işler yürümez!!!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Alıntı yapılan: Lespux - 25 Şubat 2015, 12:40:45
Nihat bey tum sitelerini guvenin yitirilmesi nedeniyle kapatilacagini da belirtti.
Herkese gecmis olsun.
Bir macera daha burada sona erdi...

Alıntı yapılan: sametseven - 25 Şubat 2015, 12:31:00
Doğrusu bu forumda gördüğüm en tuhaf soru buydu. 4 sitesini bırakacak değil ya
Samette cevabını almış oldu :) Emeklerin için teşekkürler Lespux  :y :y

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 12:42:48
ayıp olur nihat bey kendi yazsın öle açalım eğer açılacaksa.

Ayip olacagini dusunuyorsaniz acmayon benim yaptigim gibi...

enginn_

sen kar etmişsin ben zarardayım ama lespux bu açıdan bak derim

hakanatik01

Hakkınızdan fazlasını almak zaten yakışık almaz güveniyordunuz sonuçta hatta güvenenler nihat beyin dediği gibi karlarınıda yollamalı ki diğer arkadaşlarda paylarını alabilsin yoksa paypaldaki para zaten zarar edenlere yetmeyecektir;

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:43:29
Samette cevabını almış oldu :) Emeklerin için teşekkürler Lespux  :y :y

Tesekkurler hocam 1 gram yardmci olabildiysem ne mutlu :) Her zaman objektif olmaya calistim bazen ise yaramadi ama dedigim gibi bir macera daha bitti :)