Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 12:45:25
sen kar etmişsin ben zarardayım ama lespux bu açıdan bak derim

Kar mi ? :DD
Hocam karistirdiniz galiba :)

Ne kadar zarardasiniz cok merak ettim ?

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:45:46
Hakkınızdan fazlasını almak zaten yakışık almaz güveniyordunuz sonuçta hatta güvenenler nihat beyin dediği gibi karlarınıda yollamalı ki diğer arkadaşlarda paylarını alabilsin yoksa paypaldaki para zaten zarar edenlere yetmeyecektir;

Hesapta cok cekilen yatirilan hareket var benim. Ne onu yorayim ne kendim yorulayim dedim. Boyle boyle benim bu kadar alacagim var sizde kontrol edin hesaplarinizi yanlissa tekrar goruselim dogruysa helalleselim diye. Elimden gelen bu :)

enginn_

400-450$ arası zarardayım lespux hocam.

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 12:50:11
400-450$ arası zarardayım lespux hocam.

Tecnodan kar ettiginizi siz soylemistiniz sanirim ? Yanlismiyim. Onu da dusmeniz lazim...

hakanatik01

karda olara dedim zaten lespux zarar eden neyi yollayacak ? Hesapta 4 site çin olmalı aten burdan zarar ettim burdan kar denmez genel tabloya bakılır :) ama ne bileyim 100$ vermiştir 200$ almıştır 100$ sizden birine yollasın derdim sonuçta oda sizin ve Nihat beyin aparasıydı değil mi ?  burada yazılanlar belli herkes elini taşın altına koyacaktı gün bugündür demek istedim yani karda olanlardan ödeme talep edilebilir eyüp beye karşı çıkanlar oldu mesela aynı durumda tek o yok yada nihat bey yapsın bu işi sizin adınıza sizde neden zarar edesiniz değil mi ?

enginn_

onu da çıkalım 350-400$ eder

utatar

Alıntı yapılan: utatar - 25 Şubat 2015, 02:46:18
ben bambaska birseye degincem..payza veya perfect money acilsa gecici olarak oradan odeme yapilsa.belkide payza ve perfect money acmamak icin onceden birsey belirtmistir nihat bey ve benim gozumden kacmista olabilir.en azindan tum sitelere paypal sorunu oldugu yazilir ve bu islemcilere odeme yapilcagi yazilir.Gerci soyle bir riskte var.odemesi gelenler bile paypala dispute acip hile yapmak isterlerse olay karisir.sadece bir oneri.

Mesela liquidbux siteside paypal sorunu yasamisti ama admin careyi payza ve perfect moneyde bulmustu 1 bucuk ay sadece payza ve perfect money odedi.Tabi o sirada dispute geldimi orasini bilemem veya payzadan parasini alipta yine dispute acan olabiliyormu ???   sonra gecici bir paypalda ekledi ama gecici paypali cok az kisi icin kullandi ve forumda surekli aktif olup herkese sabretmesini paypalla yasanan her sureci yazdi ve kimse (scm) demedi sonunda paypali acti ve tekrar paypal odemelerine basladi..

kendi yazdigimi alintilamak zorunda kaldim..Yanliz bu soyledigim payza ve perfect moneyle ilgili bilgisi olan varmi?

enginn_

bi dakika ya 3 site totali söledim sana neden 80 i düşelim ki??

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 12:54:15
karda olara dedim zaten lespux zarar eden neyi yollayacak ? Hesapta 4 site çin olmalı aten burdan zarar ettim burdan kar denmez genel tabloya bakılır :) ama ne bileyim 100$ vermiştir 200$ almıştır 100$ sizden birine yollasın derdim sonuçta oda sizin ve Nihat beyin aparasıydı değil mi ?  burada yazılanlar belli herkes elini taşın altına koyacaktı gün bugündür demek istedim yani karda olanlardan ödeme talep edilebilir eyüp beye karşı çıkanlar oldu mesela aynı durumda tek o yok yada nihat bey yapsın bu işi sizin adınıza sizde neden zarar edesiniz değil mi ?

Kesinlikle... Herkes bu bilincte olursa minimuma iner zarar durumu.. Herkes icin

Lespuxx

Alıntı yapılan: enginn_ - 25 Şubat 2015, 12:56:56
bi dakika ya 3 site totali söledim sana neden 80 i düşelim ki??

Neyse hocam bosverin ben o toplara girmeyeyim simdi ihale bana kalacak gibi gorunuyor... Nihat bey hesabini yapar odemesini yapar size.. İtiraz edecekseniz buradan edersiniz iletisimi kurarsiniz herhalde.