Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevendown

Alıntı yapılan: tamtam52 - 25 Şubat 2015, 16:30:42
Birden fazla yapılan ödemelerde dispute genelde kabul edilmiyor Nihat bey,sizin hesapta sürekli dispute yediği için sizin açacağınız disputelerden bir sonuç çıkmaz.
Digital ürünlerde, açılan disputelara karşı bir sipariş numarası gönderdiğinizde yada ekran görüntüsü herhangi birşey ufakta olsa bir kanıt, paypal her halikarda parayı alıcıya verir. Paypal kullanım şartlarında uzunca belirtilmiştir. Digital ürünlerde satıcı koruma kapsamında değildir.

tamtam52

Alıntı yapılan: sevendown - 25 Şubat 2015, 16:39:12
Digital ürünlerde, açılan disputelara karşı bir sipariş numarası gönderdiğinizde yada ekran görüntüsü herhangi birşey ufakta olsa bir kanıt, paypal her halikarda parayı alıcıya verir. Paypal kullanım şartlarında uzunca belirtilmiştir. Digital ürünlerde satıcı koruma kapsamında değildir.

Öylede siz şu anda alıcı pozisyonu taşıyorsunuz paypal için bu nedenle sizi reddecektir.Dijital ,sanal ,gayrimaddi ürün olduğu için.Bu nedenle biraz zararınız olabilir sizin açtığınız disputeler garanti değil yani.

Türkiyeden yatırım yapan reklam bedeli ödeyen arkadaşların da bir zararı söz konusu bu konu şimdilik kapsam dışı görünüyor ama sonuç da bunlarda bir zarar  üyeler için.Ama bunun için ben şahsen Nihat beyi suçlayamam,o sitesini kurmuş  ama paypal engeline takılmış,sistem işlese idi reklam veren arkadaşların karları yüksek olacaktı şimdi bu arkadaşlar bu reklam bedellerini kar zarar kardeştir ilkesi gereğince sineye çekmelidirler diye düşünüyorum.

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 25 Şubat 2015, 16:19:35
Siteleri kapatıcam. İşten soğudum. Hem PP sorunu nedeni ile hemde yaşadığımız polemikler ve yanlış anlaşılmalar nedeni ile.
PM lere yazamıyorum çünkü dediğim gibi Dispute yağıyor TR' den.
Kırılan kalp onarılmaz. Sitelerin kapanacağını düşünüyorum Nihat hoca bu konuda da yalan söylemiyor. İkna edebileceğimizi sanmıyorum dispute durumu işi imkansıza taşıdı bence :S

Ufuko

PayPal dispute konusunda soruları olan arkadaşalar var. Disputeyi belirli bir miktar olarak nasıl açacaklarını soruyorlar.

richman

Siteleri devam ettirmek için bir çok seçenek varken direk ümidinizi kesip, paralarınız iade olacak tarzında yazılar yazarsanız neden Türkiye'den bu kadar dispute geldi diye düşünmenizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Tamam elbette devam ettirme seçeneklerinin riskli ve zor olduğunu kabul ediyorum fakat paypal müdahale eder etmez direk siteleri kapatma kararınızı ben yanlış buluyorum, site forumlarınızda üyelere paypal ile ilgili sorun yaşadığınız bile açıklamadınız formumuza üye olmayan Türkler ne yapacak ? Dışarıdan söylemesi kolay diye düşüneceksiniz fakat paypalın ne kadar çok didiklediğini uğraştırdığını işleri yokuşa sürdüğünü biliyorum. Eğer olaylar yaşandığında üyelere yansıttığınız bakış açısı farklı olsaydı ben eminim ki kimse dispute açmazdı. Yanlış anlamayın ben kesinlikle sizi kötülemiyorum benimde başımdan geçen şeyler oldu neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum Türk bir adminin ilerlemesini çok çok isterdim hâla ümidinizi tamamen yitirmediyseniz birşeyler yapabilirsiniz. Bol şanslar...

utatar

Herkese ozellikle Nihat beye gecmis olsun.Saolsun nihat bey aradaki farki gonderdi.Ne kar ne zararla bitmis oldu benim icinde nexiagroup.Umarim bundan sonraki ticaret hayatinizda daha basarili olursunuz nihat bey.Ben kendi adima bu sure zarfinda gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ediyorum..Kolay gelsin

heroici

Ben de üzülerek dispute açtım . Toplam yatırdığım para ile çektiğim paranın farkını istedim . Ancak birden çok işlem olduğu için en büyük rakamlı işlemi seçtim bir sorun olur mu ?

brissa

nihat bey biz dispute açmadık. Bizim ödemeler ne olacak acaba

Alnyl

Ben de dispute açmadım henüz, ama Clixtoclix sitesinde ticket açarak, zararımın ne kadar olduğunu beyan ettim. Oradaki kullanıcı adım FGulen; en kısa sürede cevap vereceğinizi ümit ediyorum Nihat Bey.

alphawona

Ben dispute açtım yanlız benden önce acan arkadaşlarınki ödenmiş :) allah sabır versin nihat bey uzun süre uğraştıracak gibi