Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fronar

Bilemiyoruz, siteye gördüğüm kadarıyla yeni reklamlar almış.(Bronclix)

6il9in

İçerde parası olan siteninde scam olduğunu bilenler Reklam verir :) İçerdeki miktarı değerlendirmiş olur :)

emreemre19

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani foruma yeni katıldım. :)

emreemre19

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Şubat 2015, 23:12:16
Neyin mesaisi bitti ? Paypalsa mesai bitmez orada bilginiz olsun 24 saat dispute açılabilir ama paypaldaki para bitmiş olabilir paypal açılan disputeleri kendi cebinden göndermez içerde para varsa onu alırsınız o yüzden adminde onaylıyorsa ilk açanlar kazanır disputeleri  onaylamazsa karşılıklı savunmalar bekşlenir paypal karar verir ,para bittiyse (ki 10K çok değil) bundan sonra dispute açsanızda kazanamazsınız olmayan parayı paypal size yollamaycaktır çünkü ,nihat beyle iletişime geçmeniz gerekir.

Hakan kardeş bir yanlışı düzeltmek isterim paypal dan dispute açtığımızda karşı taraf hiçbir şekilde yanıt vermez ise kişinin hesabında para olsun yada olmasın paypal mutlaka paranın iadesini sağlar gerekirse kendi cebinden. Çalışma şekli böyledir. Paypal Türkiye sorumlusuyla bizzat görüştüm nitekim daha önce kendi açtığım disputelerde de hep böyle olmuştur..

Alnyl

Dün sabah Clixtoclix sitesinde yazdığım ticket'a henüz cevap gelmiş değil; ayrıca dün akşam saatlerinde Paypal'den yaptığım dispute'a da hâlâ geri dönüş olmadı. Zararım ve diğer karşılanmayan kişilerin zararları umarım en kısa zamanda karşılanır.

fzthkurmaz

nihat beyden haber yok mu hala ödeme gelmemiş en azından bir açıklama yapsaydı forumdaki arkadaşlarınkine kefilim kesin ödenecek demişti durum neki acaba ?

sametseven

Alıntı yapılan: Alnyl - 26 Şubat 2015, 12:47:03
Clixtoclix ve Tecnoclix'deki forum sayfaları da kapanmış.
Tecnoclix forumu halen açık. Mobilden de, Explorer ile de, mozilla ile de, Opera ile de girebiliyordum önceden de şu an da. Yazınızı düzeltin yanıltıcı kısmını. Ayrıca sitelere deyim yerindeyse ticket yağdığını söylediğinden burada zararınız hakkında bir şeyler yapacaktır elbet

Alnyl

Alıntı yapılan: sametseven - 26 Şubat 2015, 13:11:36
Tecnoclix forumu halen açık. Mobilden de, Explorer ile de, mozilla ile de, Opera ile de girebiliyordum önceden de şu an da. Yazınızı düzeltin yanıltıcı kısmını. Ayrıca sitelere deyim yerindeyse ticket yağdığını söylediğinden burada zararınız hakkında bir şeyler yapacaktır elbet

Sabah saatlerinde kapalıydı. Gene de düzeltiyorum o kısımı!

sametseven

Alıntı yapılan: Alnyl - 26 Şubat 2015, 13:13:39
Sabah saatlerinde kapalıydı. Gene de düzeltiyorum o kısımı!
Yanlış anlamayın. 4 sitenin forumuna da zaman zaman spam mesaj atıyorlar. Bu mesajları kaldırıyor olmalı ben zaman zaman denk geliyorum. O mesajları yazanları banlayıp forumu açıyor. Ama clixtoclix hakkında bir şey bilmiyorum gerçekten, orada birkaç spam mesaj vardı

Alnyl

Sanırım dediğiniz gibi güvenlikle alakalı bir durummuş. Şu an ClixtoClix'in de forumu aktif hale gelmiş. Uyarınız için teşekkür ederim.