Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Tedbir amaçlı böyle vereyim yazımı [spoiler]     Neden halen açıklama ve siteleri savunma gereği duyuyorum: ortada 2 amaç var, ya disputelerin tamamının sonuçlanmasında sonra siteleri kapatacak ama bu bekleme aralığında spam mesajları kaldırarak milletin hücum ederek haksız disputeler açmasının önüne geçecek.
     Ya da siteleri hakkında düşünceli. Çok düşünceli olabilir. Kapanacak sitelere spam da yağsa çoğu insanın umurunda olmaz ama bilemiyorum işte. Çok uğraştı gecesini gündüzünü kattı hasta oldu yine de uğraştı bizler için. Vazgeçmek elbet kolay olmayacaktır. Yine de admin en doğrusunu bilir ben sadece tahminlerimi yazdım, admini tanımam daha önceden[/spoiler]

emreemre19

Arkadaşlar Nihat bey burada dispute açmamızı söyledi clixtoclix'e toplamda 130$ yatırıp 129 çektim orada kâr zarar yok dedim. (Aslında küçük bir zararım da var) herneyse Clixadd'ye 40$ yatırdım herhangi bir çekim yapmadım bu 40$ için Dipute açtım bakın gelen cevap şu;

Satıcı, bu işlem için PayPal aracılığıyla para iadesi yapıldığına ilişkin
şu bilgileri sağladı:

Para İadesi İşlem No: 7KU12365PU407361E
Paranın İade Edildiği Tarihi: 19.02.2015

para iadesi yapıldı dediği ödeme de Clixtoclix'ten normal çektiğim bir ödeme yani yukarıda dediğim 129$' ın içinde olan bir ödeme,
Bu ödemeyi Nihat Bey, 40$ için para iadesi yapıldı gibi gösteriyor. Dolayısıyla paypal da bunu böyle algılıyor.
Bu ayıptır. Biz sözümüzde durduk Nihat Bey de eğer bu yazılanları okuyorsa bu yaptığına ne denir siz karar verin..
3 Kuruş 5 kuruşla kimse zengin de olmaz fakirleşmezde ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz..

fzthkurmaz

ben tecnoclix te 110 dolar yatırıp 40 dolar çektim 70 doların iade yapılması lazım ama disputede kısmi birim açılmıyor diye 100 dolar dispute açtım mecburen kısmi ödeme yapabiliyorsa yapabilirsiniz nihat bey...

vaka no :    PP-003-744-131-129

Alnyl

Benim  şu anki zararım 692 $. 4 tane dispute tanımladım. Hepsine hemen hemen gelen cevap aynı. Bir tanesinin örneği:

[spoiler]İtiraz Edilen Tutar:   
$499,00 USD
Durum
Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik.

Online Marketing takip no. 8754[/spoiler]

emreemre19

Nihat Bey çıkın ve burda soruları yanıtlayın burada birkaç kişinin parasını geri öedeminzle bu iş olmaz söz verdiğiniz gibi madem bütün Türk arkadaşların zararlarını karşılayın geri verin yani, önce bizlere dedinizki hafta sonu Türkiye'ye ödeme yapılmıyor. Ben şahsen buna inanmadım zaten, çünkü bu forum da yeniyim ama çok uzun zamandır PTC sektörünün içindeyim zaten buradaki bazı arkadaşlar beni bilirler sitelerde kullanıcıadım emreemre1986 diye geçer. Paypal'ın böyle bir uygulaması yok, dolayısıyla bize bu açıklamayı yaptıktan sonra 2 gün boyunca yabancılara ödemelerini yaptınız sonrada dedinizki paypal hesabım sınırlandırıldı.
Herneyse herşey oldu bitti sonuç olarak sözünüzü tutmaya davet ediyorum gerisi vicdanınıza kalmış..

desmond23

Disputeye cevap verildiyse dispute kazanma şansınız azalıyor.

tamtam52

Alıntı yapılan: Alnyl - 26 Şubat 2015, 13:50:45
Benim  şu anki zararım 692 $. 4 tane dispute tanımladım. Hepsine hemen hemen gelen cevap aynı. Bir tanesinin örneği:

$499,00 USD
Durum
Satıcı, takip bilgisi talebimizi yanıtladı. Takip bilgilerini henüz onaylamadık ancak satıcının yanıtını sizinle paylaşmak istedik.

Gördüğüm kadarı ile ödemeler yapılmayacak gibi,paralar suyunu çekmiş durumda,site admini de bu konu ile ilgili açıklama yapmak istemiyor  sanırım,aslında herkes bir şekilde bilgilendirmesi gerekirdi buna yabancılarda dahil,gördüğüm kadarı ile bu siteler scam artık.

tamtam52

Alıntı yapılan: desmond23 - 26 Şubat 2015, 14:07:25
Disputeye cevap verildiyse dispute kazanma şansınız azalıyor.

Evet ama paypal bu çok dispute var demek sureti ile herkesi haklı bulabilir.

tamtam52

Alıntı yapılan: Alnyl - 26 Şubat 2015, 13:50:45

$499,00 USD
Durum

Senin ödemelerin yüksek ve bu durumda seni sıkıntıya sokar,paypal seni reddederse yetkisiz işlemden paypala tekrar itiraz et,oradan da bir sonuç çıkmazsa bankana chargeback için başvur,halledemezssen bana özelden yaz.

rota26