Nexia Group Haberleri

Başlatan Lespuxx, 23 Şubat 2015, 14:59:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 16:07:20
Yazılara takılıyoruz demek ki,benim forumdaki üyeliği silmenizi istiyorum,en iyisi hiç yazmamak...
Tattam burada yazı yazarak anlaşıyoruz.. yazıları tabikide dikkate alıcaz..
yazdığınız her yazıyıda kuyoruz..
Çok değil dön 2 sayfa geriye git kaç sadece kendi mesajlarına bak.. Kaç tanesini editlediğine bak.
editlemediğin halini bir düşün bana hak vereceksin..
Anlıyorum PP konusunda bilgilisin vede inaıyorumki benden ve bir çok arkadaşımızdan daha tecrübe sahibisin..
Bu tecrübeyi  paylaşmak en güzeli ama söz düellosuna girmeden.. Sadece bir rica bu..

famila63

Ben  dispute falan açmadım bekliyorum

gaddar

Nihat bey napsın herkes hatalı olabilir adam dağıtmaya çalışıyor güvenmesen yatırır mıyım o kadar parayı bi şekilde halletmeye çalışıyor ve destekliyorum. 1400 dolar dönüyor daha gelen yok ama gelecek şu an darda olan birine gidipte ne yapacaksın canını mı alacaksın. Bundan sonra kendisi de daha temkinli davranır ama devam etmesi için çene çabalıyorum kendisine. İnşallah istediklerini gerçekleştirir.

tamtam52

Alıntı yapılan: ikose - 26 Şubat 2015, 16:14:30
Tattam burada yazı yazarak anlaşıyoruz.. yazıları tabikide dikkate alıcaz..
yazdığınız her yazıyıda kuyoruz..
Çok değil dön 2 sayfa geriye git kaç sadece kendi mesajlarına bak.. Kaç tanesini editlediğine bak.
editlemediğin halini bir düşün bana hak vereceksin..
Anlıyorum PP konusunda bilgilisin vede inaıyorumki benden ve bir çok arkadaşımızdan daha tecrübe sahibisin..
Bu tecrübeyi  paylaşmak en güzeli ama söz düellosuna girmeden.. Sadece bir rica bu..

Sanırım bir  rahatsızlık söz konusu...
Rahatsızlık vermeyeyim kimseye benim site içindeki üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.
Sizlere kolay gelsin her şey için teşekkürler,hoşcakalın.

utatar

Nihat beyin ben doncegine inanmiyorum..Zaten oda yazilanlari okudukca buna karar vermistir.Benim ne zaman sitelerde bir sorunum olsa Nihat bey yardimci oldu.Ne kar ne zararla bitirdik..Gecen ay forum moderatorlerimizden birisi cok net yazmisti ilerde isler ters giderse Turk kullanicilarinin tepkisinin olabilecegini ve maalesef biz Turk toplumu olarak cok sabirsiziz.Hemen hersey olsun istiyoruz hemen zengin olmak hemen kazanmak gibi..Bence ki ben nekadar sitelerin kapanmamasini istesemde Nihat beyin donmemesi kendisi icin daha iyidir veya daha sert ve kati kurallarla baska sadece 1 siteyle bu isi yapmalidir..Icinizde kizanlar olabilir ama ben kendi adima hicbirsey kazanmasamda kendisinin bana karsi gosterdigi iyi niyet icin ve verdigi emek icin tesekkur ediyorum

bekeli

Alıntı yapılan: tamtam52 - 26 Şubat 2015, 16:22:08
Sanırım bir  rahatsızlık söz konusu...
Rahatsızlık vermeyeyim kimseye benim site içindeki üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.
Sizlere kolay gelsin her şey için teşekkürler,hoşcakalın.

@tamtam52 ,
Rahatsızlık yazdığın değerli bilgilerden kaynaklanmıyor.
Tecrübelerini aktarırken kullandığın bir takım kelimelerden ve üsluptan kaynaklanıyor..

O yüzden bu kadar alınmana gerek yok. Küstüm, oynamıyorum demene de gerek yok :)

Lespuxx

Nihat bey 15$ borcu olan adam 100$ lik dispute aciyor diyor...
Ya dusunuyorum onun yerine koyuyorum kendimi... Belki bir hata yapti ama adami insanlardan ozellikle kendi ulkesinin vatandaslarindan sogutacak,nefret ettirecek kadar yuklenilmez ki ya...

Tamtan galiba seninle ilk sayfalarda takismistik, simdi bunu tekrar gundeme getirmek istemesemde bircok kisinin senden rahatsiz olmasi kendinde birseyler araman gerektiginin gostergesi degil mi ?

Cesitli konularda bilgi sahibi bir arkadasimizsin kimse sana hesabini kapat demiyor. Eger rahatsiz oluyorsan forumda aktif olmazsin olur biter hesabin silinmesi falan gerek yok boyle seylere :)

Bu konuya birdaha yazmayacagim demistim hakan modumuza ama duramadim...

emreemre19

Nihat Bey madem ödeyeceksin, ödemeye niyetlisin ozaman şu soruma cevap ver. Clixadd ye yatırdığım 40$ için dispute açtım ama sen tutup clixtoclix den aldığım normal bir ödemeyi 40$ için iadesi yapılmıştır gibi gösteriyorsun. Bu üç kâğıt değilde nedir???

Paypalın çalışma şeklini öğretme bize arkadaş disputeye yanıt verirsen alıcı kaybeder para iadesi falan da yapılmaz 30 gün beklersin sonra iade yapılır falan kime yediriyorsun böyle bişey yok. Dispute konusunda hertürlü bilgiye sahibim ben. Senin söylediklerin hikaye boşversenee

Lespuxx

Alıntı yapılan: utatar - 26 Şubat 2015, 16:23:06
Nihat beyin ben doncegine inanmiyorum..Zaten oda yazilanlari okudukca buna karar vermistir.Benim ne zaman sitelerde bir sorunum olsa Nihat bey yardimci oldu.Ne kar ne zararla bitirdik..Gecen ay forum moderatorlerimizden birisi cok net yazmisti ilerde isler ters giderse Turk kullanicilarinin tepkisinin olabilecegini ve maalesef biz Turk toplumu olarak cok sabirsiziz.Hemen hersey olsun istiyoruz hemen zengin olmak hemen kazanmak gibi..Bence ki ben nekadar sitelerin kapanmamasini istesemde Nihat beyin donmemesi kendisi icin daha iyidir veya daha sert ve kati kurallarla baska sadece 1 siteyle bu isi yapmalidir..Icinizde kizanlar olabilir ama ben kendi adima hicbirsey kazanmasamda kendisinin bana karsi gosterdigi iyi niyet icin ve verdigi emek icin tesekkur ediyorum

Bende kendisine 1 site ile devam etmesi gerektigini soyledim sirf hayalleri planlari icin ama insanlardan tiksinmis adam resmen. Site acarsam TR ye kapali acarim diyor...

Ben buradan da soyliyorum. Henuz bende parami almis degilim parami aldiktan sonra eger nihat bey herhangi.bir kazanc sitesi acacak olursa ilk uyelerden olacagimi soyluyorum.

gaddar

Arkadaşım şimdi sen hepsini tek tek bakarsan adam bu işin altından kalkamaz sonuçta 4 ü de onun öyle değil mi ? 4 site üzerinden giderek yaptığın yatırım ve aldığın parayı çıkartıyor ona göre sana iade ediyor. Paypal her yaptığın dispute için iade mi yapacak sana ? diyecek ki ödeme yapmış sana sonuçta aynı adam ?