RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Valla bilmiyorum hakan illegal birşey yapmadım :( 31 adet direk refim var .. İlk gün clixsense reklamım ve 2. günden beri incentria signup ım var..ayrıca gelirkapısından gelen kesin olarak 4 5 kişi 2 tanede nerden geldiği belirsiz türk var :( ne diyecekler çok merak ediyorum..

bekeli

FilmsizKalma geçmiş olsun. Söylediklerine dayanarak hesabını tekrar aktifleştirirler. Hatta bende ref olarak gözüküyorsun şu anda. Açmış da olabilirler..
Bazen yanlışlıkla yapabiliyorlar maalesef..
Sorun olmaz umarım..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Mart 2013, 15:13:36
FilmsizKalma geçmiş olsun. Söylediklerine dayanarak hesabını tekrar aktifleştirirler. Hatta bende ref olarak gözüküyorsun şu anda. Açmış da olabilirler..
Bazen yanlışlıkla yapabiliyorlar maalesef..
Sorun olmaz umarım..

İlk başlayan herkesle senin refin olarak başladık zaten ...
Tuhaflık falan görürsen haber ver bari bekeli :)

Coulers79

Clixsense'den 9,5'luk reklamın birazını probux'a harcadım kalanını da buraya, ne gelen var ne giden.
Direkt reflerde bir indirim olmuş 10 tane denemelik aldım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Mart 2013, 15:26:11
Clixsense'den 9,5'luk reklamın birazını probux'a harcadım kalanını da buraya, ne gelen var ne giden.
Direkt reflerde bir indirim olmuş 10 tane denemelik aldım.

Çok fazla PTSu offer ile gelen üye var.. Aslında çoğu birkaç tıklayıp bırakıyor. Sanırım bu yüzden böyle bir indirime gidilmiş olabilir ve bence kalıcı da olabilir.

Bu arada yeni haber...
Cashoutlarda düzenlemeye gidilmiş.

İlk cashout 1$ da yine, ancak bundan sonra her cashoutta limit 1$ artıyor ve 5$ olan 5. inci cashouttan sonra sabitleniyor.

@bekeli,

bu bilgiyi tanıtıma da eklersen iyi olur :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Mart 2013, 14:13:26
Valla bilmiyorum hakan illegal birşey yapmadım :( 31 adet direk refim var .. İlk gün clixsense reklamım ve 2. günden beri incentria signup ım var..ayrıca gelirkapısından gelen kesin olarak 4 5 kişi 2 tanede nerden geldiği belirsiz türk var :( ne diyecekler çok merak ediyorum..

Bugün bir yazısı daha var adminin, PTSU offer lar ile ilgili.
Offerlarda 2 ve/veya daha fazla reddedilen kullanıcıların hesapları otomatik olarak banlanıyormuş.

FilmsizKalma

Alıntı Yapyou must be banned for multiple accounts

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Mart 2013, 16:43:39

ben bir siteden böyle bir mesaj almıştım..
baştan bende banlandığımı düşündüm
ama bu yazı o demek değilmiş.. Adminin anlattığından çıkardığım kadarıyla
şöyle izah edeyim diyelimki crome  kullanıyorsun orada şifreni giriyorsun
modemin kapalı konuma geçmediği sürece şifren kayıtlı kalıyorsa
sen dalıpta veya başka bir b.syarada firefox veya crome kullandığında  bu mesajı alıyormuşsun..
dolayısıyla
ilk giriş yaptığın crome da  modemini ve bilgisayarını birlikte kapatıp tekrar açmadığın sürece bu mesajı almaya devam edeceksin..
benimkisi bu şekilde yaparak düzelmişti..
Umarım senin durumunda düzelir
Tabi ilk şifreyi hangi eklentiden girdiğini bulmak önceliğin..
Geçmiş olsun..

bekeli

@FilmsizKalma, tekrar ticket at. Kesinlikle birden fazla hesabının olmadığını ve tekrar kontrol edebilirmisiniz şeklinde bi ticket at. Bi yanlışlık olmalı de.

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Mart 2013, 15:41:15

@bekeli,

bu bilgiyi tanıtıma da eklersen iyi olur :)

Tanıtımı güncelledim hocam. Upgrade tablosu da site tanıtımına eklenmiştir (Site ilk açıldığında upgrade olayı yoktu o yüzden tablo eklenmemişti).

FilmsizKalma

İkose anlattığını anlamadım :(
bana hesabıma login olmaya kalktığımda account suspended diyor....
Şifreyi eklentiden girdiğini bulmak dedin.Chrome dan başka tarayıcı kullanmadım 2 gündür..Veya bir başka pc telfon tablet hiç birşeyden login olmadım.

Bekeli attım, nasıl oluyor dedim.Tek üyeliğimin olduğunu..Reflerimin gerçek refler olduğunu clicksesne, incentira signup ve ayrıca gelirkapisi.com forum sitesinden geldiğini belirttim.

1 tanede komşum var. 1 gün önce üye oldu.Aynı interneti kullanmıyoruz. İnternetimi bir kişi ile paylaşıyorum oda bu işlerle ilgilenmiyor