RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Koyduğum yer pek iç açıcı değildi söylemeyeyim o yüzden :g
Dikkat ederseniz "banlanmadan önce sormuştu" diyorum, artık nereye koyduysam, banladı sonra :y

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 22 Mart 2013, 01:09:13

Dikkat ederseniz "banlanmadan önce sormuştu" diyorum, artık nereye koyduysam, banladı sonra :y

dikkat ettim oraya, o yüzden sordum..:)

FilmsizKalma

2.partide aldığım refler 1. partiyide bozdu :) beraber yatıyorlar artık :)

ballondor

Sitede standart üyelerin gelirleri kısılmış :(

enderege

10 tanede ref kiralama hakkı vermiş. :(

Bu adam çok oynuyor siteyle. Tamam golden alalım ama ondan sonra ne yapacağı belli değil ki.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Şimdi üyelik almak için gerekli bir sebep olmuş işte..

Max DR limitide gelmiş benimki maximum limitten fazla :g iyiki silmeye kalkmamış admin bey :g

hakanatik01

52,516 Worldwide Members, $2685.44  üye sayısına bakınca gayet normal bir durum gibi duruyor; ki hala 0,04 çok güzel gibi dahada düşerse  tıklayan ref bile kalmaz herhalde onu düşünüp 0,03-0,04 günlük verip ref kazançlarınıda düşürmezse yakında scam olurdu scam olacağına düşmesi daha iyi bir bakıma :) Kısaca çok kazandırandan standart bir PTC işine dönmüşler :) ama hala premiumluk fiyatları çok güzel bence sitede güvenilir sonuçta arkasında RW ve Superpay.me gibi sorunsuz ödeme yapan referansları var ;

enderege

Edit:

Yanlış ihbar.... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

djsugar

hiçbir yaptığı birbirini tutmuyor adamın nasıl güvenip para yatırcan bu adama

hakanatik01

bir süre bekleyip yatırın :) adamın ödeme yapacağı hemen hemen garanti yeni oldukarından oynuyorlar ayarlarla.
Deneme yanılma yöntemiyle test ediyorlar ilk defa bu işteler RW ne kadar süredir online bu kadar üyesi yok nerdese ,bu kadar kısa sürede bu kadar kullanıcı tahmin etmemişlerdir RW nin ödediği paraya bakarsak burdaki kullanıcılara 1$ bile ödese ki bu durumda hemen hemen herkes 1$ olucak ay sonunda 52.000$ ödemesi gerekir bunla başa çıkamyacağını anlayıp oynama yapıyor kalıcı olmak adına ki bana normal geliyor plansız girmişler işe biraz deneme tahtası olduk şimdilik yakında sisitem yerine otur bence;bir sonraki adım bence min Ödemeyi artıracaklardır yoksa işleri zor :) min ödeme yarın 5$ olursa gene şaşırmam beklediğim birşey olur