RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moonisblack

"Administrator, Saturday, March 23, 2013 at 04:03 AM
Hi friend, yes because you are a premium member you should benefit from this change. It means our referrals will be better quality too "
kıvırcık bir cevap olmuş ben hiç tıklamayan satın almış olduğım 63dr derdine düştüm ki bu yeni değişikliklerden sonra bırakacaklarda var

dün okadar oynadıki siteyle bakıyorum ref kiralamaya 3 gün sonra kiralayabilirsin yazıyor 1 saat sonra kiralayabiliyorsun yazıyor premium 
dr alma menüsüne bakıyorum kalmadı daha sonra gel yazıyor bisüre sonra baktığımda oluyor fakat 1,5$ a çıkarmış fiyatı 1-2 saat sonra bakıyorum satıştaki direk refler bitmiş bana 10 tane satabileceğini yazıyor 1$ dan

strateji midir nedir anlayamadım...
yatırımımı ve istatistiğimi buradan takip edebilirsiniz
yatırım yapmayı düşünen ref sayısını arttırmayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından 

http://clickfairreview.blogspot.com/

bekeli

@moonisblack, hayırlı olsun yatırımların. Ancak henüz sistemini oturtmamış bir site için yaptığınız yatırım bence çok fazla.
Bence o kadar büyük oynamayı haketmiyor henüz..

gokovic

Herkesin kendi tercihi ama bende bekeli ile aynı düşünüyorum. Biraz hızlı gitmişiniz sanki. O premium tablosunun degisecegi çok bellidi. Standartla arasında hiç bir fark yoktu. Bu şekilde adamın ne karı olucakki o şekilde devam etsin. Standart üyeler için rr kiralama sıkıntısı mevcut suan. Bu durumda çok fazla dısardan dr si olmayanlar siteyi birakma yoluna gideiblir. Buda asırır bi dusu yaratır kazanclarda.
Umarım yatırmının fazlasını cıkarırsınız.

FilmsizKalma

Rent refferal 10 dan 5 e düşmüş blmiyorum konuya yazdınızmı bimiyorum ama.. hiç kiralatmasın madem . 5 tane ref nedir.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2013, 13:04:49
Rent refferal 10 dan 5 e düşmüş blmiyorum konuya yazdınızmı bimiyorum ama.. hiç kiralatmasın madem . 5 tane ref nedir.

Aynen adaş onu demek istedim bende. Standartlar ziyan hala düştü suan. Dısardan dr si çok olmayanlar siteyi yavastan birakma yoluna gidecektir. İSter istemez bi düşüş olarak. Premium alıp rr almak zorunda birakiyor admın bi nevi.

FilmsizKalma

Adaşi şunuda düşün, dışarıdan benim 31 tane direk refim var. Bu tabloları gören direk refler dururmu sence?

FilmsizKalma

yok aldıklarımız ne oluyor onuda anlamıyorum benim 10 refim 28click yaparken, 10 ref aldım aldığım gün sınırı 10 a düşrdü. 20 ref 14 click attı işe bak.. Arkadaş zaten önceki 10 ref 28click yaptı neyin kafası dedim. o 14 clicğin 12 clickğnide yeni aldığım reflerden aldım :d yani bir önceki gün 28 click atan 10 ref ortalaması baya iyi avg  de.. 2 click yaptı müthiş değilmi..Hani oynuyorsunda bu kadar oynama.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2013, 13:12:30
Adaşi şunuda düşün, dışarıdan benim 31 tane direk refim var. Bu tabloları gören direk refler dururmu sence?

Tabi adaş bide o var. Dışardaki dr lerle kazanç iyice sıkıntıya girdi. Tabloyu gören bırakacak gibi suan durum. Probuxdaki sisteme döndü. Üyelik + rr gibi bakmak gerek suan.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2013, 13:17:24
yok aldıklarımız ne oluyor onuda anlamıyorum benim 10 refim 28click yaparken, 10 ref aldım aldığım gün sınırı 10 a düşrdü. 20 ref 14 click attı işe bak.. Arkadaş zaten önceki 10 ref 28click yaptı neyin kafası dedim. o 14 clicğin 12 clickğnide yeni aldığım reflerden aldım :d yani bir önceki gün 28 click atan 10 ref ortalaması baya iyi avg  de.. 2 click yaptı müthiş değilmi..Hani oynuyorsunda bu kadar oynama.

Baya bi saçmaladı gereçekten. Yatırım yapanlar için kötü oldu biraz. Bende birkaç güne 100 rr almayı planlıyordum. İyiki önce cushiona yatırım yapmısım dedim bu durumu gorunce. Yatırım yapanlar forumda da isyan edecektir tabiki nekdr bi degisilik yapar şaibeli.
Yannız satndartlar için 5 RR nedir ya. Şaka gibi.  :X

FilmsizKalma

şu ana kadar gördüğümüz en kötü upgrade tablosu oldu :P forumda konu açılmamışssa açacağım birazdan isyan edelim bakalım gerçi çekiniyorumda  zaten bir kere banladı iyice gıcık giderse :)