RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Site fazla açık kaldığında ( özellikle account sayfası) IP belirli bir süre için bloklanıyor. 1 saatten önce girmeyi denememek gerekir. Genelde 1 saat için bloklanır IP ler.
IP değiştirip, cookie temizliği yapıp giriş yapabilirsiniz. ben de giremiyordum, bu şekilde girebildim.

Sanırım sistemin önündeki firewall ya da güvenlik yazılımı kaynaklı bu sorun.

FilmsizKalma

hocam ben geceden beri girmedim ip değişirip denedim bugün ama yine bir sonuç alamadım, dün pek evde bulunmadım bu yüzden site çok açık kalmadı. Bi günün olayı değilde son 3 4 gündür genel bir erişim sorunu yaşıyorum geliyor gidiyordu zaten.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 21 Mart 2013, 17:16:54
hocam ben geceden beri girmedim ip değişirip denedim bugün ama yine bir sonuç alamadım, dün pek evde bulunmadım bu yüzden site çok açık kalmadı. Bi günün olayı değilde son 3 4 gündür genel bir erişim sorunu yaşıyorum geliyor gidiyordu zaten.

- IP kontrol edilip not alınacak.
- Browser tamamen kapatılacak. tekrar b,r sayfa açılıp hiçbir siteye gitmeye çalışmadan, sadece clickfair cookieleri temizlenecek.
   ( istersen tamamını sil, sana kalmış ama cfair cookielerinin temizliği yetiyor.)
- PC ni kapat, modemini kapat... her ikisini de aç.. farklı IP aldığına emin ol... 
   (DNS cashe gibi ek temizliklerle uğraşmamak için tamamen kapatıp açmak daha net bir çözüm)

geçmiş olsun :)

FilmsizKalma

ElisaMcCline

IP - cookie - DNS

Birinden birini bırakırsan yine yakalanıyorsun. ;)
O yüzden tümününü sıfırlamak iyi bir çözüm.
bu da bu işin en basit hali:  ---> cookie temizliği + PC ve modem kapat-aç

FilmsizKalma

sabahkinden farklı olarak pc yi kapattım açtım ve girdi hocam. Ama işin garibi pc yi  sabahki temizlikten sonra özel derse gitmedende kapattım geldiğimde tekrar açtım yine girmemişti. Temizlik adına aynı şeyleri yaptığımdan eminim. sadece tek bir ip değilde acaba alabileceğim birden fazlamı ip blokelanmış diye geldi aklıma neyse sorun hallolu çok sağolun hocam.

FilmsizKalma

abcb

Geçmiş olsun FilmsizKalma, umarım tekrar aynı sorunu yaşamazsın  :)
Elisa Hocam çok teşekkürler bilgiler için  :) 

gokovic

Adaş geçmiş olsun. Elisa hocam süpersin.  :g

FilmsizKalma

hocanın ilaçlar geçici çözüm gene gitti  (sinir) hocam kaç saatte bir alalım  (dik)