RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

Bende pazarlık içerisindeyim şimdi geri ödemeyi ne kadar yapacagı konusunda :)

gerçekten bir anda çok popüler olmustu ama dedigin gibi çok oynadılar. 5 Dr limiti gerçektende çok komik benim 60 Dr vardı bugün 61 olmuş gerçi o da nasıl oldu bilmiyorum :)

bekeli

Herkes kazasız alır istediklerini inş.  O:-) Admin forumda konu açıp isteyene geri ödeyeceğim dispute açmayın yazdığına göre sorun çıkarmayacaktır. Sürekli bir şeyler değişiyor dolayısı ile çoğu dr bırakacak ama sizler ?
Kimse bırakmasın tıklamaları  (d) (d) Üyelik aldım çünkü ben :D
Şaka şaka isteyen bırakabilir ama ben devam ediyorum bilginiz olsun  :y

ElisaMcCline

Cashout fee tüm ödeme işlemcilerde %2 olmuştur..

Cümleten hayırlı olsun :P

ballondor

12,5$ a 50 rr almıştım geri ödemyi istedim 15  dk da account balance eklendi :)

okay, we added $12 back to your account balance. We like to keep our members happy.. thanks :-)

inş herkes alır geriye ödemesini.

FilmsizKalma

o değilde bana ne demiş:) sitemime cevap olarak. Seni anlıyorum. Çok üzgünüm hayal kırıklığına uğrattığım için :P

tolgacan86

Bence sitedeki yeni upg tablosu hakkındaki yorumlarınız sitenin önceki haline bakarak yapılan yorumlar. Çünkü birkaç gün önce söylemiştim, $30 upg ne için vermemizi istiyor admin anlamış değilim demiştim, ancak şu anda anlamlı oldu, ref kazancı istiyorsan upg yapacaksın diyor admin.. Bence fiyatta çok abartılı değil makul düzeyde yıllık bazda, bende ilk fırsatta upg alıp DR için reklam vermeye devam edeceğim, DR kazancı diğer sitelerden çok farklı değil sonuçta? ve bu populerlikle standartlarda tıklamaya devam edecektir zaten standartlar için günlük $0.04 halen sabit duruyor, o zaman çokta kötü değil..

djsugar

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 20:53:31
Bence sitedeki yeni upg tablosu hakkındaki yorumlarınız sitenin önceki haline bakarak yapılan yorumlar. Çünkü birkaç gün önce söylemiştim, $30 upg ne için vermemizi istiyor admin anlamış değilim demiştim, ancak şu anda anlamlı oldu, ref kazancı istiyorsan upg yapacaksın diyor admin.. Bence fiyatta çok abartılı değil makul düzeyde yıllık bazda, bende ilk fırsatta upg alıp DR için reklam vermeye devam edeceğim, DR kazancı diğer sitelerden çok farklı değil sonuçta? ve bu populerlikle standartlarda tıklamaya devam edecektir zaten standartlar için günlük $0.04 halen sabit duruyor, o zaman çokta kötü değil..
yani millet 1$ ödeme limiti için bile durur diğer sitelerde tıklayacağıma buna tıklarım diyor.

hakanatik01

benim korkum bir dahaki oynaması min cashout olucak :) yoksa ödemesi gereken para miktarı çok yüksek olucak bu ay için ..

tolgacan86

Şu anda standartlara RR tamamen kapandı.. :)

Coulers79

RR fiyatı kaç oldu şimdi? 50 RR'yi 12,50$'a, 10 DR'yi 15$'a almıştım. Fazla ödediklerimizi istemek için ne yazmalıyız?