RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2013, 13:23:38
şu ana kadar gördüğümüz en kötü upgrade tablosu oldu :P forumda konu açılmamışssa açacağım birazdan isyan edelim bakalım gerçi çekiniyorumda  zaten bir kere banladı iyice gıcık giderse :)

Evet bi isyan sart bu adama. Ama nedir bu adamdan cektigim diyip bi katakulle yapmasın sana onu bilemicem :))
İlginç olan şimdi bu tabloya göre güvenip upgrade + RR almakta sakat. Yarın ne yapcagı yine belli degil. Hergün değiştiriyo kafasına göre.

ricci

Daha yeni gördüm ref ücretlerinin düştüğünü dün sabahta yeni ref kiralamıştım, admine ticket açtım ve iadesini istedim paranın eğer iade etmez ise paypaldan dispute açacağım bu düpe düz dolandırıcılıktır çünkü. 2,5 $'dan ref kirala akşama ben değiştirdim bunu de ne güzel. Neyine güvenip upgrade alacağım bu adminden.

Ticket'ı açtıktan 10 dakika sonra admin özür dilemiş ve parayı account balance'a iade etmiş.

moonisblack

Alıntı yapılan: ricci - 23 Mart 2013, 14:19:45
Daha yeni gördüm ref ücretlerinin düştüğünü dün sabahta yeni ref kiralamıştım, admine ticket açtım ve iadesini istedim paranın eğer iade etmez ise paypaldan dispute açacağım bu düpe düz dolandırıcılıktır çünkü. 2,5 $'dan ref kirala akşama ben değiştirdim bunu de ne güzel. Neyine güvenip upgrade alacağım bu adminden.
dispute açmanıza gerek yok ve açılmaması için özellikle uyarmış iade ederim diyor
http://www.clickfair.com/forum.php?topic=4423

ricci

Alıntı yapılan: moonisblack - 23 Mart 2013, 14:27:52
dispute açmanıza gerek yok ve açılmaması için özellikle uyarmış iade ederim diyor
http://www.clickfair.com/forum.php?topic=4423

Teşekkürler moonisblack aslında bunu görmemiştim ama dispute'den önce zaten cevap istemiştim adminden, sorgusuz sualsiz account balance'a iade etmiş tutarı.

ricci

Para çekme talebi verdim para hesabıma geçmiş. Bu arada bilginiz olsun daha önce ref kiralayan varsa ve upgrade düşünmüyorsa admin bütün refleri iptal edip, iade ediyor parayı. Ayrıca reflerin o güne kadar ki tıklamalarından elde ettiğiniz geliri düşmüyor.

moonisblack

Alıntı yapılan: ricci - 23 Mart 2013, 15:04:19
Para çekme talebi verdim para hesabıma geçmiş. Bu arada bilginiz olsun daha önce ref kiralayan varsa ve upgrade düşünmüyorsa admin bütün refleri iptal edip, iade ediyor parayı. Ayrıca reflerin o güne kadar ki tıklamalarından elde ettiğiniz geliri düşmüyor.
Alıntı yapılan: ricci - 23 Mart 2013, 14:35:25
Teşekkürler moonisblack aslında bunu görmemiştim ama dispute'den önce zaten cevap istemiştim adminden, sorgusuz sualsiz account balance'a iade etmiş tutarı.
bu arada bende teşekkür ederim 75$ a satın aldığım 50 adetlik ref konusunda adminden yardım istedim :) 25$ ı iade eder belki :)

ballondor

Alıntı yapılan: ricci - 23 Mart 2013, 15:04:19

bana nasıl bi ticket atmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz bende upgrade düşünmüyorum da :)

FilmsizKalma

bak riccinin yazdığını okuyunca kabaca yazdım gönderdim anında cevapladı ve geri verdi parayı.

Alıntı YapHi admin,
I have 20 rented refferal. I am not buying Upgrade. My refferals give you. My cash refund
FilmsizKalma
Regards
Filmsizklma yerine Sitedki id ni yaz. Kaç ref kiraldıysan onu 20 yerine yaz. gönder

cevabı da bu olmuş
Alıntı Yap$5.00 refunded to your account balance. We like to keep our members happy :-)

ballondor

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Mart 2013, 15:23:23
bak riccinin yazdığını okuyunca kabaca yazdım gönderdim anında cevapladı ve geri verdi parayı.
Filmsizklma yerine Sitedki id ni yaz. Kaç ref kiraldıysan onu 20 yerine yaz. gönder

cevabı da bu olmuş

teşekkürler filmsizkalma :)

FilmsizKalma

Admine teşekkür ettim, ancak birazda sitem ettim ..Çok fazla oynadıklarını.Bunun kullanıcıları kaçıracağını söyledim. ben ve birçok kullanıcının siteyi kısa zamanda çok sevdiğini ancak sizin sık sık yaptığıunız değişikliklerden dolayı yatırımlardan vazgeçtiğimizi yazdım.5 direk ref limiti çok çok az değilmi dedim. Ben Direk ref edinebilmek için çeşitli sitelerde reklam verdim para harcadım. Kiralık ref olarakta ufak bir mebla harcadım ancak yakında daha fazlasını harcamayı düşünüyordum dedim. Fakat aartık ne reklam verip direk ref edinebilmek için nede kiralık ref için para harcamayacağım çünkü yarın ne olacağını göremiyoruz. Çünkü siz çok kararsızsınız dedim. yinede herşey için iyi şanslar dedim :)

Ne diyecğei az çok kestiriliyorda yinede bilsin istedim.