RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Fazla derken RRleri geri alıyor sadece, DR lere bişey yapmıyor.. Ticket atıyorsun, upg yapmayı düşünmüyorum RRlerimi silmenizi istiyorum yazman lazım..

gokovic

Sanırım mantık proda suan kullanıdıgmız gibi olucak. Eğer düzen otutrusa upgrade + rr almak mantıklı olaiblir. 1 yıllık 29$ üyelik pahali sayilmaz. Biraz daha beklemek lazım ama. Su hergun yaptigi degisikliklerden vazgecince.

tolgacan86

djsugar ne demek istedin?

Baktım yeni reklamda yok..?

@gokovic; probuxda bot kiralıyoruz ama bu sitede gerçek kişileri kiralatıyor buxhostlar gibi o yüzden pro gibi olmaz ve yine o yüzden ben ref kiralamayı pek mantıklı bulmuyorum bu site için..

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 22:54:31

@gokovic; probuxda bot kiralıyoruz ama bu sitede gerçek kişileri kiralatıyor buxhostlar gibi o yüzden pro gibi olmaz ve yine o yüzden ben ref kiralamayı pek mantıklı bulmuyorum bu site için..

Hmm ozmn hocam DR sayısı çok yuksek olmayanlar dısında yatırım ihtimali siteye iyice dusuyor ozmn. Benım acımdan en azından . DR sayım çok az cunku. RR de o şekildeyse.
Elimizde elle tutulur site kalmadı yannız ya. Blogu dolduramıyom resmen. dogru düzgün site kalmadı.

tolgacan86

Hocam %50 ref geliriyle ben halen bu siteyi çok iyi durumda görüyorum.. Eğer fırsat olurda bir kere daha kendi refli linkimin reklamını verebilirsem anında upg'de alıcam buradan.. Bu siteyi niye birden böyle gözden düştünüz, eski hali sadece çok uçuktu, şimdi normal ve güzel bir halde ;)

djsugar

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 22:54:31
djsugar ne demek istedin?

Baktım yeni reklamda yok..?

kaldırılmış ben tıkladım tam bitti reklamı kaldırdı biraz öncede 0,01 vardı tıklanıyor ama ilerlemiyordu

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 23:03:40
Hocam %50 ref geliriyle ben halen bu siteyi çok iyi durumda görüyorum.. Eğer fırsat olurda bir kere daha kendi refli linkimin reklamını verebilirsem anında upg'de alıcam buradan.. Bu siteyi niye birden böyle gözden düştünüz, eski hali sadece çok uçuktu, şimdi normal ve güzel bir halde ;)

+1
Sistem oturacak yavaş yavaş.
Ref kiralamayı veya satın almayı düşünmüyorum. Ama üyelik yükselttim dün gece..
Pro günlük reklamı 40 dolar yapmasaydı reklam da verecektim. Ama yakında vermeyi düşünüyorum..

gokovic

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 23:03:40

Haklısın hocam gözden düşürmek degilde. Şimdi dr si yüksek olanlar için daha mantıklı hale geldi. Gerçekçi olan sekli bu asıl. Diger turlu pek uzun gitmeyebilirdi. Bu sekle dönmekte tabiki haklı adam. Ama dr si olmayanlar için durum pek parlak degil. Eger min limit 1$ üstüne cıkarsa durum daha da kotu olaiblir. Bence en azından standartlar rr yolunu açmalı. Simdi dr yok rr lerde bot degil risk var. neden upgrdae alsın millet gibi bişi çıkıyo ortaya. Ama DR sayısı yuksek olanlar için bence ortada simdlik bi problem yok. Ayrıca bende site açısından güven sorunuda yok. Bugunki iade ettikleri gordukten sonra.

enderege

Sırf bugün bu saate kadar  225 kişiye (genelde 1$ - Max 29$ gördüm) ödeme yapmış. Az bir para değil. Bu nedenle dizginleri ele alma zamanı geldi dedi sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.