RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Yeni değişikliklerle standartlara ref kazancı %20 olmuş, max DR limiti 200 e çıkmış, min ödeme limiti $4 görünüyor bende.. :)

tolgacan86

Dahada kötüsü $0.01 lik reklamlar kalkmış hepsi $0.001 olmuş.. İşte şimdi bırakılabilir bir hal almış, hiç bir standart bu halde devam etmez..

enderege

0.02$ lık reklam cash camel sitesinin reklamı ama bu bizim adam değil. Ben dün bilhassa baktım. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Tolga Can - 24 Mart 2013, 11:35:28
Yeni değişikliklerle standartlara ref kazancı %20 olmuş, max DR limiti 200 e çıkmış, min ödeme limiti $4 görünüyor bende.. :)
Tolga sen siteden 3 ödeme almışssındır o sebeple sıradaki ödeme 4$ dır. Bende son ödemem 5$ limiti idi şu andada 5$ görünüyor..
Bu hali ile hiç bir standart tıklama felan yapmaz.  Diyorsunuzki upgrade upgrade abi nasıl yapacaksın upgrade :( burda standart direk ref neden tıklasın yahu.

Bir bilgide ben vereyim. Normalde 31 reften 80-90 click alıyordum bazıları aktif değil.. Şu anda gün 5 saat olmuş ve ben 105 click almışım. demekki tüm reklamlardan ref geliri vermiş.

tolgacan86

@Filmsizkalma, alttaki ikinci mesajımda zaten bu haliyle artık UPG yapmanın siteye devam etmenin zor olduğunu belirttim ;) Standart refler bencede artık tıklamazlar..

FilmsizKalma

polimikmi çıkartacaksın.. Sinirliyim bak (d)

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 24 Mart 2013, 12:54:50
polimikmi çıkartacaksın.. Sinirliyim bak (d)

Önce PC, sonra CF herşey üstüne üstüne geliyor, nedir bu senin çektiğinde arkadaş :g

FilmsizKalma

Pc den ümidi keseli çok olduda arada gelip birileri birşeyler yazmak yerine beynimden aşşağı kaynar su dökse daha iyi olur diye düşünüyorum.
Clickfairide hiç sorma ya rw var dedik dedik dedikte bak ne oldu şimdi_?

moonisblack

adminin son yaptığı açıklamayı okursanız
http://www.clickfair.com/forum.php?topic=4967
artık oynamıyacakmış  :)

ve ref tıklarınızın artmasının sebebi 10 reklam tıklama zorunluluğu ve ref gelirlerinizin artık micro ve minilerden de gelecek olması
rr fiyatı düşmüş 15$ a 100 lük paket
dr satışı yok

standart üye arkadaşlar bugün sizde kaç reklam çıktı
bende çıkanlar
1 x 0.02
2 x 0.05
22 x 0.001

tolgacan86

Yeni değişikliklerden belirtmediğimiz Pioneer üyelik varmış özel olarak. Geçtiğimiz haftalarda çokca Ref kiralayan kişilere özel parasız olarak pioneer üyeliğe yükselteceklermiş. Bunun için ticket atmanızı ve pioneer olmayı istemenizi söylüyor..

Ayrıca fixed ($0.01) lik reklam yeniden gelecekmiş kısa süre sonra..

Ve yine GPT sitesi şekline dönmeye devam edecek, ilk etapta Virool video daha sonra matomy ve CF eklenmeye devam edecekmiş 1 nisandan itibaren.. Bu 1 nisan neyse tüm sitelerde hedef gösteriliyor, hepsi birden şaka mı yapacaklar acaba :g :G