RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

bu gün sadece 0,001 lik reklamlar mevcut. heergün bizi şaşırtmaya devam ediyor edmin. yarın ne  çıkacak acaba.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: drogba - 24 Mart 2013, 14:52:39
bu gün sadece 0,001 lik reklamlar mevcut. heergün bizi şaşırtmaya devam ediyor edmin. yarın ne  çıkacak acaba.

Yukarıdaki açıklamalarda birçok yeni değişiklik için bilgi mevcut.
forumdaki açıklamada da, sözümona son değişiklikler demiş.. Zaten bunun da altı zor olur :g Doğru söylüyor olabilir. :g

FilmsizKalma

hocam arada yanlışlıkla alan olursa diye :p

FilmsizKalma

Şimdi siteden vazmı geçmeli 
Kısayoldan silip yola devammı etmeli  :g
Arada kalmak fena birşey (sns)

ýrmakk

Yaaa ne oluyor yaa ben bu siteye yatırım yapacaktım. RR alacaktım.  iyiki yapmamışım dönünce yapayım kaybım olmasın demiştim 3 gün seminere gittim neler değişmiş.  (sinir)

ýrmakk

bu arada bende ödeme limiti hala 1$ olarak görünüyor tabii $0,001 lik reklamlarla ulaşabilinirse :))

ElisaMcCline

Adminin kafası karışık bence :)
Para suyunu çektikçe sağa sola saldırıyor :)

Ben pionerr ım şu anda :) ama onu bile düzgünce yapmamış, çok eksiği var...
Standartlardan daha az reklam çıkıyor şu anda :g ( 10 adet micro bulabilmek için canım çıktı :g)
En büyük ref paketi 100 lük :g
PTSU görevleri çıkmıyor :g ( bu üyelikteki adam tamah etmez dedi heralde :g)

Kısacası, adamın yapacağı her ne varsa yapıp bitirmesini beklemek lazım tamam/devam diyebilmek için :)

Alıntı yapılan: ırmakk - 25 Mart 2013, 11:26:45
bu arada bende ödeme limiti hala 1$ olarak görünüyor tabii $0,001 lik reklamlarla ulaşabilinirse :))

İlk ödeme hala 1$, sonrakilerde her ödemede 1$ artıyor. Daha önce ödeme almış mıydınız ? ???
Ya da belki kural geldikten sonra başlamış olabilir bu uygulama ... ( eğer daha önce ödeme aldıysanız)

moonisblack

http://www.clickfair.com/forum.php?topic=5808

öfff be abicim napacaksan yap hadi millet kaçmadan
perişan ettin bizi :D

moonisblack

extended, standart ve mini reklamlar sizdede çıktımı?