RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Pazartesi standart üyelerin sartlarında biraz iyileştirme olacak diyor .
Pazartesi biraz daha düzene girecek galiba site.

enderege

Alıntı yapılan: djsugar - 23 Mart 2013, 23:52:37
Pazartesi standart üyelerin sartlarında biraz iyileştirme olacak diyor .
Pazartesi biraz daha düzene girecek galiba site.

Daha site ile çooookkk oynayacam diyor yani. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

djsugar

çok erken yaptınız yatırımlarınızı adam sürekli oynuyor ne olacağı belli değil sitenin

batucan011

Aynen şimdi kapanırsa yatırımlar boşa gider :) Ben daha yenilerde üye oldum 0.44 oldu 1 $ olsun çekerim bırakırım siteyi :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: batucan011 - 24 Mart 2013, 00:35:59
Aynen şimdi kapanırsa yatırımlar boşa gider :) Ben daha yenilerde üye oldum 0.44 oldu 1 $ olsun çekerim bırakırım siteyi :)

Site kapanmaz o korkunuz olmasın biraz zor kapanması sadece verdiğinizi alamayabilirsiniz yoksa ödeme yapmama vs. gibi birşey olacağını düşünmüyorum kazançlar çok düşer standarta kazanç düşerse misal 0,01 olsa hiçbir refiniz tıklama yapmaz sizde zarar edersiniz 20 verip 10 alırsınız misal ama illaki alırsınız bu siteden :)  devam edin bence gidip SCAM olacak sitelere tıklamaktansa bu siteyi tercih edin ki 0,04 çok güzel standart bir kullanıcı için ;

ElisaMcCline

+1 (2c lik reklam)

(kaçtı :( )

djsugar

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Mart 2013, 01:57:27
+1 (2c lik reklam)

(kaçtı :( )
elisa hocam küfür etmek istemiyorum ancak probuxda bir ara yapılan olay burda yapılıyor şimdi yani tam dolmadan reklamı kapatıyor. onun için kaçırıyorsun deve resmi vardı demi tıkladığınız sayfada.

batucan011

arshi

enderege'nin adamı mı geldi yine ???
Müdür duymasın :D

ElisaMcCline

Way develer :g

Yapacak birşey yok, kurallarda açık varsa, eğip büken de çıkar tabii ki :)
Adminler bu adamlardan gelen yatırımı kaybetmemek için, iyice toparlayana kadar ses çıkarmaz bu tiplere maalesef :)