RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: gokovic - 26 Mart 2013, 12:04:28
Aynen banada çıkmadı. Kimse butun gun onun çıkmasını beklemezki. Saçmalamıs iyice admin. 0.001 lere ztn tıklamıyorum. kazanç 0 :))

Hocam bende başka sitelerdeki $0,001 lerin yüzüne bakmıyordum hiç tıklamıyordum ama burada nedense bu rakam büyük gelmeye başladı :)

ýrmakk

bu gün reklamları yağdırmış site  (p) (maaşallahhhhhhhhhhhh)

1*0,02
  2*0,01
  9*0,005
45*0,001

günlük kazanç :0,13 $  amaaaaaaaaaaaaaaaa tıklamam izin vermedi hiçbirine (sinir)

drogba

Alıntı yapılan: ırmakk - 27 Mart 2013, 15:54:01
bu gün reklamları yağdırmış site  (p) (maaşallahhhhhhhhhhhh)

1*0,02
  2*0,01
  9*0,005
45*0,001

günlük kazanç :0,13 $  amaaaaaaaaaaaaaaaa tıklamam izin vermedi hiçbirine (sinir)

login olmamışsın :) üzgünüm ama o reklamlar malesef login olduğunda görünmeyecek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 26 Mart 2013, 11:53:43
standart üyelere çıkan
günlük reklam nedir
pioneer (premiumla çıkan reklamlar aynı olması lazım)
1 x 0.02
1 x 0.01
2 x 0.005
18 x 0.001
bu gün çıkan reklamlarım

Pioneer mısın, premium mu ?

Üyelikle ilgili görüşüyoruz zaten adminle.. Farklı sorunlar da vardı, bilgiler için teşekkür etmiş.. bug demiş ama unuttu sanırım :))
Daha sonra sadece Pioneer için de reklam olacak falan demiş ama görmeden inanmam artık :)

Birkaç düzeltme daha var ama jesinlikle arasındaki 260$ a değecek bir fark değil premium ve pioneer farkı....
Şimdilik umut satıyor :)

ElisaMcCline

0,02$ lık yeni bir reklam var ama premium mu bilmiyorum.

lovablegs

moonisblack

pioneer üyeyim (satın almadım bikaç + sı dışında şu an için faydası yok)
adminle bende görüştüm birkaçkez ileriye doğru düzeleceği umuduyla yatırımı geri istemedim
şu an için sıkıntı standartlara 0.001 lik reklamlar çıkarması buda insanları soğutuyordur eminim ki bizim forumdada bu konudan rahatsız arkadaşlar gördüm bu konuda bu hafta bişeyler yapacaktı standart üyeler için sabit standart reklamlar koyması gerekiyor virool bu nedir ne değildir bilmiyorum iyi bişey galiba :)
mini ve micro ads gelirlerininde olmasından dolayı avg olayı hikaye oldu günlük getiriye bakıyorum artık
http://www.99ventures.com/ (resmi sitesi ve adminin siteleri bilmeyen arkadaşlar için)

261 dr
570 rr var
2 gündür düzelme var bende şöyle günlük 3,5$ civarı bir gelir vardı rr parasını kurtarmıyordu
şu an itibari ile  24 saatlik gelir 5.79$ görünüyor
aylık 173$ yapar
rr gideri 120$
53$ kalıcak gibi ama bu bugünün değeri yarın ne olur bilmem :) yatırımı çıkarmakta 8 ayı bulur :P
4 sitesinide kapayıp kayıplara karışırsa bukadarmı şanssız olur derim ptc işinden elimi ayağımı çekerim :D

moonisblack

ilave olarak bugün bana çıkan reklamlar
ben sitede hiç reklam vermedim o yüzden bilmiyorum upg yapmış üyelere özel reklam verme seçeneği var sanırım
2 x 0.02 (2. sonradan çıktı cb reklamı)
1 x 0.01 (sabit)
6 x 0.005 (4 sabit 2 si sonradan çıktı)
16 x 0.001 (bunlar zaten hiç bitmiyor sayfa yeniledikçe gün içinde çok yakalanıyor...)

michael

merhaba arkadaşlar, matomy bölümünde 1 pointlik indirme linki var, indirdikten sonra pointin geç yansıdığından haberim olmadığı için tekrar indirmiştim bu gün baktığımda 2 point birden gelmiş.

durum bu iken sürekli indirirsem bunu yapmanın banlanma gibi bir cezası olur mu?

tolgacan86

banlanma cezası olmaz ancak pointleri geri alabilirler ;)