RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

michael

bekeli

Alıntı yapılan: moonisblack - 27 Mart 2013, 23:45:46
ilave olarak bugün bana çıkan reklamlar
ben sitede hiç reklam vermedim o yüzden bilmiyorum upg yapmış üyelere özel reklam verme seçeneği var sanırım
2 x 0.02 (2. sonradan çıktı cb reklamı)
1 x 0.01 (sabit)
6 x 0.005 (4 sabit 2 si sonradan çıktı)
16 x 0.001 (bunlar zaten hiç bitmiyor sayfa yeniledikçe gün içinde çok yakalanıyor...)

Her girdiğimde tıklanmamış reklam oluyor mutlaka. Bu kadar reklam alması aslında çok iyi. Ancak bu reklamlar standart üyelere çıkıyor mu acaba. 0.02'likler ve 0.01'likler standartlara çıkmıyor sanırım. Şu an 4 tane 0.005'lik gözüküyor bende. Standart arkadaşlar kontrol edebilir mi. Şu anki 0.005'likler sizde var mı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 27 Mart 2013, 23:25:24
pioneer üyeyim (satın almadım bikaç + sı dışında şu an için faydası yok)
adminle bende görüştüm birkaçkez ileriye doğru düzeleceği umuduyla yatırımı geri istemedim
şu an için sıkıntı standartlara 0.001 lik reklamlar çıkarması buda insanları soğutuyordur eminim ki bizim forumdada bu konudan rahatsız arkadaşlar gördüm bu konuda bu hafta bişeyler yapacaktı standart üyeler için sabit standart reklamlar koyması gerekiyor virool bu nedir ne değildir bilmiyorum iyi bişey galiba :)
mini ve micro ads gelirlerininde olmasından dolayı avg olayı hikaye oldu günlük getiriye bakıyorum artık
http://www.99ventures.com/ (resmi sitesi ve adminin siteleri bilmeyen arkadaşlar için)

261 dr
570 rr var
2 gündür düzelme var bende şöyle günlük 3,5$ civarı bir gelir vardı rr parasını kurtarmıyordu
şu an itibari ile  24 saatlik gelir 5.79$ görünüyor
aylık 173$ yapar
rr gideri 120$
53$ kalıcak gibi ama bu bugünün değeri yarın ne olur bilmem :) yatırımı çıkarmakta 8 ayı bulur :P
4 sitesinide kapayıp kayıplara karışırsa bukadarmı şanssız olur derim ptc işinden elimi ayağımı çekerim :D

Sorun zaten kapayıp gitmesi ya da gitmemesi değil.. Yaptığın harcamanın karşılığı/dönüşü yok hala.

261 DR yi anladım da ...... 570RR ?? limit 500 görünüyor :D O nasıl oldu ? :D

moonisblack

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Mart 2013, 17:11:32
Sorun zaten kapayıp gitmesi ya da gitmemesi değil.. Yaptığın harcamanın karşılığı/dönüşü yok hala.

261 DR yi anladım da ...... 570RR ?? limit 500 görünüyor :D O nasıl oldu ? :D
470 refim varken 100 lük paket almama müsade etti bug yakaladım :P
yani 499 refiniz varsa 100 lük paket almaya kalkarsanız 599 refiniz olabilir :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: moonisblack - 28 Mart 2013, 17:25:16
470 refim varken 100 lük paket almama müsade etti bug yakaladım :P
yani 499 refiniz varsa 100 lük paket almaya kalkarsanız 599 refiniz olabilir :D

:D Yuh la :D OK :y iyiymiş.. dur hemen şikayet edeyim :P :P :P ( Şaka tabii ki :D )

Coulers79

10 küsür tık 1-2 sent gelir iyisi buysa birşey diyemiyorum.

moonisblack

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Nisan 2013, 07:00:57
10 küsür tık 1-2 sent gelir iyisi buysa birşey diyemiyorum.
1$ alıp üyelik bırakanları frenlemek için önlem aldı yoksa siteyi batıracaklar
rr veya dr para ödeyen insanlarda bu refler niye tıklamıyor diye adminin başına ekşiyor
mesela ben :)
kazanç için premium üyeliğe teşvik ediyor insanlar kalsın site yürüsün diye
kısa zamanda standart üyeleri tutmak içinde bişeyler yapacaktır.

tolgacan86

Ne yapacak hocam adında başka clickfairin hiçbişeyi kalmadı, hangi standart üye $0.001 tıklamak için duracak?? DR ler gittikten sonra düzenleme getirse ne fayda?? Mahvetti birçok kişinin durumunu..

benim 175+ DR vardı şu anda aktif sadece 17 tane kaldı, onlarda herhalde ödeme limitine yakınlar o yüzden devam ediyorlardır belli bir süre onlarda gider..

Fix reklamı $0.01 den $0.005 e düşürdü diye siteleri eleştiriyoruz, burada $0.001 olmuş... Amelelik yaptırıyor resmen.. Bende sırf bekeliye destek olayım diye tıklıyorum yoksa çoktan bıracağım siteyide, içerdeki $2'da benden kalsın diyecemde bekelinin bıraktım demesini bekliyorum...

hakanatik01

:y :y:) haklısın ortak çoğumuz bekeliyi bekler duruma geldik zaten ama üyelik aldı artık oda hepsine omlasada arada girip tıklamak lazım yoksa şimdi tıklıyorum 17tık=kazancım 0,017 :) ödeme limitine gelelim desem 1$ için 1000 tık istiyor artık ,ortalama günde 20 tane tıklasak 50 gün pehh :)

Admine yazdınızmı bu durumu RWde bile PTC geliri daha iyi nerdese  :g :g ne ref kalıcak ne birşey böyle giderse gelende kaçıcak olmadı CF getirsin söyleyin bişeyler çekin kulaklarını biraz  yoksa durum kötü;

bekeli

Arkadaşlar maalesef ben bırakmayacağım, premium aldım çünkü.
Ama isteyen bırakabilir.
Standartlar için de birşeyler yapacaktır yakın zamanda..
Premium için tık geliri:
2*0.02$ + 2*0.005$ + diğer 0.001'likler.