RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

abi yakın zamanda yakın zamandada banane benim reflerim gittikten sonra yaptığı düzenlemeyi. Koskoca Rw diyoruz , ama bu iş anca bu kadar plansız yapılabilir. Bunlar çok kullanıcı çekeriz dediler girdiler başlangıca öyle ancak bu şekilde bir aşşağı yönlü düşüş yaşanınca o üyeler ne olacaktı kendilerini mi bekleyecekti bunu anlamak çokmu güç..

Biz bile bu işlerin yürütmesini yapmakdık çoğumuz ama işin içindeyiz neyin nasıl olacağının birazda olsa farkındayız, şurdan bir grup çıkarıp site kursam başlangıç için bunlardan daha iyi plan yapardık herhalde...
Bunlar bir ptc sitesi açalım ya demişler çok üye çekelim siteye diye düşünüp tasarımı yapıp girmişler işe başka birşey değil.Bu kadar oynanmaz.

moonisblack

Alıntı yapılan: Tolga Can - 04 Nisan 2013, 13:58:24
Ne yapacak hocam adında başka clickfairin hiçbişeyi kalmadı, hangi standart üye $0.001 tıklamak için duracak?? DR ler gittikten sonra düzenleme getirse ne fayda?? Mahvetti birçok kişinin durumunu..

....
hoca bu durumda en çok mağdur olan insanlardan biride benim
fakat verdiği sözleri tutarsa (ben inanıyorum)
senin reflerinde geri dönecektir.
sitesini tekrar canlandırması 1 gününü bile almaz task geldi dese yeter :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Nisan 2013, 14:31:01
abi yakın zamanda yakın zamandada banane benim reflerim gittikten sonra yaptığı düzenlemeyi. Koskoca Rw diyoruz , ama bu iş anca bu kadar plansız yapılabilir. Bunlar çok kullanıcı çekeriz dediler girdiler başlangıca öyle ancak bu şekilde bir aşşağı yönlü düşüş yaşanınca o üyeler ne olacaktı kendilerini mi bekleyecekti bunu anlamak çokmu güç..

Biz bile bu işlerin yürütmesini yapmakdık çoğumuz ama işin içindeyiz neyin nasıl olacağının birazda olsa farkındayız, şurdan bir grup çıkarıp site kursam başlangıç için bunlardan daha iyi plan yapardık herhalde...
Bunlar bir ptc sitesi açalım ya demişler çok üye çekelim siteye diye düşünüp tasarımı yapıp girmişler işe başka birşey değil.Bu kadar oynanmaz.

Haklısın FilmsizKalma :S
Az önce ticket attım refler isyan bayrağını kaldırdı diye. Cevap olarak geçiştirici şeyler yazarsa bırakın gitsin. Benim anlamadığım buradaki çoğu arkadaş aşırı masraf yaptı bu siteye. Ne oldu da yaptı. Niye yaptı. Neyi ispatladı ClickFair.
Site tanıtımında RW ilk kez PTC işine giriyor çok değişiklikler olacaktır demiştim. Ben DR/RR almadım. Aşırı reklam masrafı yapmadım. DR limitinden dolayı premium aldım o kadar. Bu yaklaşımım diğer siteler için de geçerli. ClickFair'den dolayı değil yani..
Her neyse, inşallah standart üyeler için de düzelir durum, herkes yaptığı masrafın kat kat fazlasını kazanır. Benim elimden şu anda sadece admine ticket atmak geliyor. Başka da birşey yapamıyorum. Ama dediğim gibi destek için tıklayanlar siteyi bırakabilirler. Benim için problem olmaz..

ElisaMcCline

Ben site konusunda kazancın neredeyse hiç olmadığını görüyorum.. Hatta RR ler de, DR ler de zarar yazıyor.
Ancak tuhaf bir şekilde adminin elde olmayan sebeplerle bunları beceremediğini, bir süre sonra toparlayacağını düşünüyorum.

Ciddi bir yatırım da yaptım, geriye dönmediğini de görüyorum.

bence admin yatırımdan kazandırmayı düşünmüyor. Diğer üyelerin kazançları üzerinden komisyonlarla ilerlemeyi düşünüyor.
Bu yapıyı kurana kadar, evet para harcamış olan herkes zarar edecek. Belki benim gibi ilk yatırımcılar büyük zararla başlayacak iyi zamanlara...
Bir kısım arkadaşlarımız için geç de olsa, ben sitenin toparlayacağını düşünüyorum.

diğer bir bakış açısıyla bakarsak, yatırımı boşuna yaptığımı kendime de yediremiyor olabilirim :g
Siz bana bakmayın :)
En azından upline ım bekeli' ye siteyi bırakmayacağım bilgisini vermiş olayım :)

drogba

başladıktan sonra çok yalpaladı. hergün tık değerleri değişti. yani belliki belli bir oyun planları yoktu. site admini isim olarak güçlü bu sayede site tuttu. ama ilk başta çok barizdi sitenin planlı bir sisteminin olmadığı. ama umarım toparlarlar. çünkü iyi sitelere sahipler piyasada adlarının kötüye çıkması işlerine gelmez herhalde. ben tabikide  bir süre önce bıraktım ama toplarlanabileceklerinide düşünüyorum en azından kendileri için iyi olur.

tolgacan86

bekeli veya diğer arkadaşlar yazdıklarım, sitemlerim sizlere yönelik değil.. Admin tamam oturtamadı düzenledi vs ama bu kadar kötü hale getirmesi gerekli miydi acaba? Keşke biraz planlı başlasaydıda insanlar bu kadar yatırım yapmasaydı..

Ve bekeli tabiki devam ediyorum ;)

enderege

Bende tamamen duygusal nedenlerden dolayı bırakamayacağım.  :g 

Şuan kar etmeyi bırakın, yatırımı çıkarmaktan bile çok uzağım.  RR lerin %30 u hiç tıklamıyor. Auto recycle çalışmıyor. 22 gündür tıklamayan ref değişmemiş.

Allah bilir ref salınca ceza da keser bu admin. Böyle bir bilgi yok ama!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork

sistem çok kötü şu anda... 0.001 lik reklamlar gelecek vaadetmiyor....

ilk ödeme talebimde sıkıntı çıktı, parayi iade ettiler.. şimdi ikinci ödeme olarak 2$ LİMİT VAR... galiba vaz geçeceğim             1.5$ dan...

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 04 Nisan 2013, 20:01:39
sistem çok kötü şu anda... 0.001 lik reklamlar gelecek vaadetmiyor....

ilk ödeme talebimde sıkıntı çıktı, parayi iade ettiler.. şimdi ikinci ödeme olarak 2$ LİMİT VAR... galiba vaz geçeceğim             1.5$ dan...
Gerçekten öyle. Durum fena bende 2 gün önce ödememi alınca bıraktım. yeniden ödeme limitine ulaşana  kadar aylar geçmesi gerekir.
Bence böyle yaparak kendisi kaybetti. Clickfair tıklama yapan bir çok üyesini kaybetti ve bundan sonrada zor kazanır. Bir çok site üye çekme peşineyken hemde. 

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 04 Nisan 2013, 19:09:51
Bende tamamen duygusal nedenlerden dolayı bırakamayacağım.  :g 

Şuan kar etmeyi bırakın, yatırımı çıkarmaktan bile çok uzağım.  RR lerin %30 u hiç tıklamıyor. Auto recycle çalışmıyor. 22 gündür tıklamayan ref değişmemiş.

Allah bilir ref salınca ceza da keser bu admin. Böyle bir bilgi yok ama!...

Hocam rcyce için 10 gün tıklamasa yetr ticket atın diyordu sanki