RewardingWays: Para kazanmanın en doğru adresi

Başlatan bekeli, 17 Ocak 2012, 16:30:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Nisan 2013, 22:38:08
Hocam rcyce için 10 gün tıklamasa yetr ticket atın diyordu sanki

Evet , ticket açıyorsun, parasıı göndereyim sen yap diyor. Ama delikanlı adam, harbiden gönderiyor da :)
... Ok da recycle ile gelen refler de tıklamıyor ki :g
Kötü anlamında demiyorum, gerçekten tıklamıyor :D

Recycle ref havuzunda sorun var..  ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Nisan 2013, 23:21:24
Evet , ticket açıyorsun, parasıı göndereyim sen yap diyor. Ama delikanlı adam, harbiden gönderiyor da :)
... Ok da recycle ile gelen refler de tıklamıyor ki :g
Kötü anlamında demiyorum, gerçekten tıklamıyor :D

Recycle ref havuzunda sorun var..  ;)

Banada gönderdi parayı hemde fazlasıyla. Lafta recycle da yaptım ama  siftah yok. Sanki aynı reflerin numarasını değişip geri vermiş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yeni güzel bir site tanıtana kadar bende devam ediyorum o zaman sen yeni bir site tanıttınmı bu hala kötüyse bunu bırakır ordan gelirim yok site tanıtmazsan devam zaten elimde site kalmamış çok sıkıldım bugün yapacak birşey bulamadım gibi kendimi boşlukta hissettim biran çok azaltmışım elimdeki PTC sayısını  :P :))

tolgacan86

Hakancım blog adresimi vereyim mi :P :P MoixBux dışındakiler serbest biliyorsun :P

hakanatik01

:P senin blogu bilmeyenmi var nereye tıklasam karşıma çıkıyor en çok hiti benden alıyorsundur :P senin kullandıklarının %90nına üyeyim yoksa gelirdim ;) bekeli bunu bırakın derse gene ondan geleyim diye yazdım   yoksa site alımlarımız kapandı 1 gidicek, 1 gelicek üye olsamda çok tıklayamam boşa ref kalabalıklığı yapmayayım diye üye olmuyorum ama arada gelebilirimde haberin olsun, yani şimdik senden bir siteye üye olsam duramam gene başlarım heryere saldırmaya  ondan üye olmuyorum yeni yerlere :g :g

Coulers79

Bazıları Pioneer Account gözüküyor forumda ama öyle bir seçenek yok ilerde çıkar belki.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Nisan 2013, 20:57:47
Bazıları Pioneer Account gözüküyor forumda ama öyle bir seçenek yok ilerde çıkar belki.

Başında yüksek yatırım yapanlara ticket ile veriyor admin. Ben de o sazanlardanım mesela :D Pioneer :D
hayırlısı dedik, bekliyoruz :g

bekeli

Üye olduğunuz için teşekkürler. Sorunuzu keşke RewardingWays'in kendi konusunda sorsaydınız. Ayrıca kendi konusunda cevabınızı da bulabilirsiniz.
Kısaca şöyle;
Earn Money ve Offer Walls sekmesindeki görevlerden para kazanıyoruz. En çok kazandığımız kısım CrowdFlower görevleri. Earn money sekmesinde paid to click adlı yerde tıklayabileceğiniz reklamlar var. Orası klasik PTC kısmı. Yine aynı sekmede Videos & CPC yazan yerde basit görevler var. Çoğu günlük yenileniyor. PTC olan reklamlar da var orada. OfferWalls sekmesinde Crowdflower görevlerini bulabilirsiniz..

Konu linki: http://www.gelirkapisi.com/gpt/rewardingways-para-kazanmanin-en-dogru-adresi/

Crowdflower görevlerinin anlatıldığı link: http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

Bol kazançlar..

ElisaMcCline

Bazı arkadaşların ref uzatma zamanı yaklaşmış olmalı, benim de öyle.
Bu sebeple bir kontrol gerekşyordu ve RR kazanç bilgilerinde bir hata gördüm. Sizinle de paylaşmak istedim.
RR kazançları upg üyelerde %100 gibi görünüyor ama öyle değil, hesaba yarısı işliyor.
RR leri getirilerine göre de değerlendirerek uzatacak arkadaşlar bu bilgiye dikkat etsinler.

Ayrıca, bazı RR ler eski zaman kazançlarına göre başladı ve 0,30$ 0,50$ kazanç geri getirmiş gibi görünebiliyor.
Buna aldanmayın.

Hatayı birazdan admin ile de paylaşacağım.... tık gelirlerinin %100 ünü kazandırmış gibi görünen son alınan RR ler aşağıda.

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/ptc/cfair_rr_earning_correction_zpsea905bb3.png[/img]

matrix

Merhaba elisamccline  :) Ben de başta sitenin havasına kanıp yatırım yapanlardanım yaklaşık 30 dolar premium ve 62.5 dolar rent e yatırdım. Ayrıca bir de üstüne 20 tane direk aldım 25 dolar verip  :( 
Pinoeer üyelik verip susturdular fakat faydası ne 300 dolara anlamadım  ??? 0.01 e onlarca ref değiştirdim gelenlerin 1-2 si tıklıyor ancak .Şu an direkler ,reklam tıklamaları ve tıklayan üç beş refi uzatıp parayı çıkarmaya çalışmaya karar verdim. Acayip bir düşüş var tıklamalarda. Umarım bir an önce standard özellikleri değiştirilir yoksa baya bi zarar etmiş olucak herkes.