Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bileydin

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Ocak 2017, 00:16:05
Rica ederim.
Bitkapitali deneyin.
Bilgisayarda üyelik almakta zorlandım, telefondan operatör ün ağından bağladım, gerekli belgeleri gönderin aynı gün onaylanır.
Sonra eft ile para yatırma ve btc alma işlemleri.
Btctürk ün yerini dolduracak şuan bir tek bitkapital var.

Tarayıcı kaynaklı (çerez,gizlilik) mozilladan bende kayıt olamadım.

Crome ile hemen kayıt olabildim

koray4316

xapo cüzdan kullananlar için uyarı  (dik) (dik) Fee geliyormuş 0.00031015 btc aşağısında para gönderenlerin elindeki miktar yok oluyor neredeyse faucet kullananlar başka cüzdana yada çekim limitini yükselterek çözüm getirebilir.

ilk maddede diyor ki bu değerden yukarı bir miktar alırsa hesabınız kesinti uygulanmaz.

ikinci madde diyor ki bu miktarlar arasında bir değer gelirse hesabınıza ilk değer kadar kesinti olur.

üçüncü madde diyor ki bu miktardan düşük bir miktar gelirse elde var 0, hepsini keseriz size de sıfır kalır diyor. sıfır. (spk) (red) (eht) :X

Coinbase dışında düşük miktar gönderilip alınabilen başka cüzdan var mı fee olmayan ?

furqan10

konuyla alakalımı bilmiyorum blockchainde btc biriktirdim payeere atim dedim ama gönderemiyorum yönder butonuna tıklanmıyo sadece payeere deil hiç biyere gönderemiyorum bi bilgisi olan varmı ?

Neha27

Merhabalar YanlışCuzdana Gonderdigimiz bıtcoınlerı cekebilirmiyiz bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

sb1299

Alıntı yapılan: Neha27 - 02 Şubat 2017, 18:27:13
Merhabalar YanlışCuzdana Gonderdigimiz bıtcoınlerı cekebilirmiyiz bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım
Gönderdiğin cüzdanının sahibi geri göndermediği sürece yapabilecegin hiçbirşey yok

hadibe

Bende bildiklerimi yazayım  (spk)
Olaya şöyle başlamak istiyorum, dünyada ilk kağıt parayı üreten ülke ÇİN ve yıl 2017 ilk kağıt paradan kurtulmak isteyen ülke yine ÇİN adamlar çok ileriyi hesaplıyorlar  (eht) yada bize göre ne yaparlarsa yapsınlar amaan...  :m
Günümüzde Bitcoin dijital paranın %70'i ÇİN'in elinde  "borsada dünyada bitcoinin hakimiyetini sağlamak için" bir anda değerini yükseltiyor  milletin kendilerine satmasını istiyor ve topluyorlar parayı ve başarılı oldular da çok iyi bir strateji geliştirmişler, bir anda değeri düşürüyorlar kontrolü ele aldılarda sayılır, paranın hakimiyetini batıdan almak istediler ve "BAŞARDILAR"  ($$)
Bunu neden yapıyorlar  ???  diye soracak olursanız benim yorumum şöyle;
Günümüzde nakit kullanımı azaldı bankalardan işçi çıkarılmaya bile başlandı dünya dijitalleşiyor haliyle devletler 50-100 yıl sonralarına plan yaparlar
bitcoin ve blockchain sistemini yazan yazılımcılar(sayıları dünyada 50 civarı) 5 senedir üzerinde çalıştığı blockchain ve bitcoinin daha iyisini yaparak 2.sini devreye soktu artık bir kaç sene sonrasında bizleri neler bekler göreceğiz  O:-)

Tavsiyem isteyen alır isteyen almaz, ben vatandaşlık görevimi yapıyorum. Dünyayı izleyin ülkemiz için hangisi yararlı olur yatırım yapın büyük sistemlere tecrübe edinin acun gibi yapın projeleri türkiye'ye getirin milletimiz yararlansın sadece BEN ego yapıp paylaşmaktan kaçınmayın..
Sağlıcakla esen kalın.... (spk)

trader17

trader17

Scrypt ve sha256 arasinda ki kesin farklari kazanclari bilen yatirimcilarindan bilgi almak isterim ?

tunç

Alıntı yapılan: trader17 - 05 Şubat 2017, 15:10:11
Scrypt ve sha256 arasinda ki kesin farklari kazanclari bilen yatirimcilarindan bilgi almak isterim ?
sha256 ve scrypt ikiside şifreleme türü. sha256 kullanan en bilindik coin bitcoin, scrypt kullanan en bilindik coin litecoin. sha256 şifreleme türü kullanan coinleri asic denen cihazlarla, scrypt şifreleme tütü kullanan coinler ekran kartları ile mining yapılır.
kazançtan kastın mining yapmaksa şuan hiçbiri kazançlı değil

Bozkurt88

Alıntı yapılan: tunç - 05 Şubat 2017, 17:30:15
sha256 ve scrypt ikiside şifreleme türü. sha256 kullanan en bilindik coin bitcoin, scrypt kullanan en bilindik coin litecoin. sha256 şifreleme türü kullanan coinleri asic denen cihazlarla, scrypt şifreleme tütü kullanan coinler ekran kartları ile mining yapılır.
kazançtan kastın mining yapmaksa şuan hiçbiri kazançlı değil

Katılıyorum. Elektrik bedava olsa bir nebze karlı diyebiliriz lakin yine de işler artık daha zor ve daha da zorlaşacak. Cep harçlığı çıksın diye düşünülüyorsa scrypt ile litecoin kazmak daha mantıklı.