Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Güzele benzihyor Abrams ne zaman yönetmenliğe terfi etti yahu haberim yoktu :P senaryoyada kesin müdahele etmiştir ,o zaman sinemada izlenirse iyi olur derim ,

yakında diziside gelir senaryolarını yazdığı dizilerdeki elemanlarıda toplamış :P

sen parada biriktir köfte yağmuru 2 gelicek :P

arshi

Tatile bile birlikte çıkıyorlarmış diyollaaa :P

-Jedi Magazin- :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: Arshi - 16 Haziran 2013, 06:17:11
Tatile bile birlikte çıkıyorlarmış diyollaaa :P

-Jedi Magazin- :D
Abcb, ben kaptan tomrukcan köprüde biri var ışınla bunu

arshi

Tamam tamam sal kaynana türküsünü gelsin, şirazeyi ıskaladın yine :P

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2013, 06:19:25
Abcb, ben kaptan tomrukcan köprüde biri var ışınla bunu

Seve seve Kaptan  8) uzay boşluğuna ışınlıyorum şimdi  8) :g
Tosuncan'ın yanına film haberlerini almayamı göndersekki acaba Kaptan, ne dersin  :g

hakanatik01

Uzay boşluğu falan islah etmez bunu mümkünse öyle bir teknolojimiz varsa karadeliğe yollayın :P şirazesi kendine gelince bakarız bir çaresine :P
bu arada forumu kaçta kapatıyonuz evden bekliyorlar kaçıcam ben :P

hakanatik01

birazda geyiğe ara veriyorum artık yoksa elisa hcoa döndümü bizi ışınlaycak gibi gelmeye başladı :P :))

arshi

Kapalı zaten forum, ışınla kendini mümkünse ya da tuvalet camına sıkışıp kalabilirsin :P
Hee geçen de "1 hafta bi şey yazmayacağım" demiştin, kaç saat dayandıydın ??? #direnkaynana

hakanatik01

ama hangi hafta :P 1 yıl 52 hafta :P 1 haftasında yazmıycam :P şaka bir yana hakkaten geyiği azaltsak biraz iyi olacak mı acaba :P şakada olsa tomrukhan kampanya başlattı baksana :P üstüne para bile teklif ettiler o derece halbuki o  parayı bize verecekler yazı yazmayak diye daha garanti olur işleri :P

arshi

Orasına ben karışmam. Ben hayatımda geyik yapmadım, nasıl yapılır onu bile bilmem :P
Banlanma hakkım da mahfuzdur :)