Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Kairos u Türkiye ye getiren tanıtan kişinin bizim için bir hükmü yok . Bizim için önemli olan hangi site olursa olsun foruma ilk getiren kişidir .

Tanıtılan konu ister yatırım sitesi olsun ister şirket ref link verilmesi ile ilgili tek bir kural var bu forumda o da  gayet açık . Eğer yanlış bilgiler verilmişse bunu belirtebilirsiniz ancak ref linki kaldıracak gibi bir ithamda bulunamazsınız .

Gelir Kapısı yönetimi Kairos ya da herhangi bir başka site - şirket için kurallarını esnetmeyecek ve delmeyecektir .  (ok)

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

mahmutabi

Bu ara forumun ziyaretçileri çoğaldı anlaşılan ve bu iyi bir şey; ama kozmopolit bölgelerde kuralları delmek gibi kötü alışkanlığı olan ülkem insanları bir de üstelik yarı tehditvari konuşmalarla foruma katıldılar. (Önce Evart, şimdi bu)Unutmayalım ki herkes tüm sitelere o sitenin kurallarını kabul ederek katılır. En anlaşılır örneği verirsem, Kairosun kurallarını kabul etmeden o sisteme katılamazsın, ki Kairos yolda kuralları değiştiren bir HYIP tir. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum; zamanında açmış ve 2015 Aralıktan beri Kairos üyesi olan bu işten iyi kazanmış biri olarak, onun bunu yapmış olması beni hiç rahatsız etmiyor. Bu forum sayesinde sadece son sekiz ayda bir çok yere giriş yaptım, konuları burada açan ve açıklayan arkadaşlara çok teşekkürler. Böyle devam edelim.                         Hızlı olan kazanır (Bir network atasözü...)

CesmeLee

Merhaba,
Forumda yeniyim bir arkadaş tavsiyesi ile bende karios işine girdim.  Merak ettiğim tek şey şuan epeyment den para alamıyorlar parayı en zarar ile nerden alabiliriz. Mesala payerr den alabilir miyiz.

Teşekkürler.

gurcan.ce

Hesabında bulunan dolarları diğer üyelere yollayarak birbirlerine satılıyor. En az zararlı yol bu sanırım. Şu an paymentten ödeme olmuyor diye biliyorum.

mahmutabi

Son iki aydır sadece sistem içi yeni üyelerin paralarıyla olan değiş tokuşla para dönüyor. Yoksa Kairos son iki ayda üç ödeme sistemi değiştirdiği için kimse ödeme alamadı. Biz eskiler parayı çevirdik ama yenilere kolaylıklar dilerim...İnşallah problemler çözülür.

CesmeLee

Arkadaşlar bilgi için teşekkürler. En paradan alıyoruz felan dedi arkadaş ama belkide ben yanlış anladım. Her neyse bakalım girdik ilk ay geçtikten sonra göreceğim bende gerçi yaptığım araştırmalarda bende paramı alamadın diyen kimseyi görmedim ama hayırlısı olsun.

tltgndgn

Merhaba,

Kairos sitesine şu an girilemiyor. Bilgisi olan var mı? Site adresi değişecek diye bir söylenti vardı ingiltere euro bölgesinden çıktığı için. Site adresi değişti ise yeni adrese ulaşmak lazım.....

gurcan.ce

Şirket 2014'de İngiltere'de kurulmuştu. Şirketin kayıtlı olan adresi İngiltere'nin Avrupa Birliğinden çıkmasından dolayı değişecek. Website adresi değişmeyecek. Site bazen bakımdan dolayı açılmıyor. Sabah girmiştim sıkıntı yoktu.

maex_bloore

iç transfer ve ödemelerde durdu kariosda tahminim ömrü doluyor şirketin :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: maex_bloore - 27 Ekim 2016, 02:02:03
iç transfer ve ödemelerde durdu kariosda tahminim ömrü doluyor şirketin :)
cok bıle dayandı  -:)) -:)) -:))