Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 26 Nisan 2016, 23:15:53
ihtiyaçlarını 120000 paketten 250000 pakete çıkarılmış sebeb ise yeni anlaşma yaptıkları firma ile disk alanı ihtiyaçları olmuş burnuma pis kokular gelmiyor değil , nakit ihtiyaçları olup akış sağlamak için olabilir mi ? ve disk ihtiyaçları varsa bunu mevcut üyelerinden neden karşılamazlar çok inandırıcı gelmedi bana biraz daha gider ama nere gider bilemedim şimdi:D
Hocam benim yas 23 15 yasından beri bu islerin icindeyim benim para kazanmayla ilgili bilmediğim sey yok bu işlerin ciğerini bilirim bak bu sistem en fazla 420 gün sürer en fazla ömrü çünkü ----- ler +++++ ların 5 katı oldu şu an eksiler önde gidiyor .... ;)

gurkan05

@kamilkaya  eğer dediğin gibi şuan --- lere gidiyosalar sistemi şuan bitirmeleri lazım 0 a kadar inmeyi beklemezler sanırım.

kamilkaya

Kairos tamamen para akısı için bu işi yapıyor kaydolurken secilen C D dosyalar dolu ama o kadar acık ve dosyalar çözülebilecek düzeyde unutmayın ki kairos bir GÚVENLIK ŞIRKETI DEĞILDIR company house adı altında açılan tüm şirketler batmaya mahkumdur ....

gurkan05

valla bakalım görelim . 1 ayda %50 den fazla kar veren sistemler bile aylarca gittiğine göre . 1 Yılda 2.5 katını veren ve her an para çektirmeyen bi sistemde yılları bulur diye düşünüyorum .2014 ün sonunda açıldı başladı zaten.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gurkan05 - 26 Nisan 2016, 23:18:52
yakın zamanda Türkiyede banka hesabı açıcaklar haberini aldım ilerliyen zamanda net ögreniriz.

Bir şey demek diye yazmıyorum. Sadece bilgi.

Kredi kartına itiraz hakkın var ama banka havale/eft için bu hakkın yok :)
hatırlatayım dedim :)

kapitalizm

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Nisan 2016, 03:40:18
Bir şey demek diye yazmıyorum. Sadece bilgi.

Kredi kartına itiraz hakkın var ama banka havale/eft için bu hakkın yok :)
hatırlatayım dedim :)

İtiraz etme hakkımızın bir süresi vardı hatırladığım kadarıyla bilginiz var mı bu yönde.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: kapitalizm - 27 Nisan 2016, 07:53:14
İtiraz etme hakkımızın bir süresi vardı hatırladığım kadarıyla bilginiz var mı bu yönde.
Uluslararası haklarınız gereği süre sınırı yoktur. Ancak Türkiye'deki bankalar kendi kurallarını koyabilir. Bir banka 90 gün, başka bir banka 180 gün,  hatta daha başka bir banka 240 gün diyebilir.
Kendi bankanızla görüşmeniz gerekir.

kamilkaya

Alıntı yapılan: kapitalizm - 27 Nisan 2016, 07:53:14

hayır eft lerde ve havalede  itiraz hakkın yok  :D :D :D :D :D

gurkan05

Tam emin degilim ama bu konuyla ilgili sponsorumdan aldigim bilgi onceden kredi karti varmis fakat ruslar cıvıtmis bu itiraz haklarini felan kullanmislar .

kamilkaya

Alıntı yapılan: gurkan05 - 27 Nisan 2016, 10:56:55
Tam emin degilim ama bu konuyla ilgili sponsorumdan aldigim bilgi onceden kredi karti varmis fakat ruslar cıvıtmis bu itiraz haklarini felan kullanmislar .

bu rusları ne yapmak lazım :D :D :D :D :D  (zopa) (zopa) (zopa) (zopa) (zopa)