Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Eğer devretme hakkım varsa forumda aktif olanlardan birine donatör üyelik devredilebilir :) Bende ziyan olmasın o üyelik gerçekten işe yarayan kişide kalsın.

gezgin3506

Donator uyelik hediyesi için teşekkürler hocam.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 25 Aralık 2017, 17:28:01

Birde "zaten yeşilde neymiş biz hem mavi hemde kırmızıyız üstelik vip'iz" diyen arkadaşlar var :) Onları yeşillendirmeye gücümüz yetmiyor tabi @volkanaydinli @cocoextra @ElisaMcCline Bu arkadaşlarımızda eşdeğer reklam banneri yada imzalarına banner alabilirler.

@celomania Kırmızılıların sınırsız hakları yok muydu yahu  :PP :PP :))

celomania

Alıntı yapılan: silver - 25 Aralık 2017, 19:21:51
@celomania Kırmızılıların sınırsız hakları yok muydu yahu  :PP :PP :))

8) Çaktırma üstad. Arada kaynasın işte. Mutlu olsun beni düşünen birileride çıktı diye :P Yazık çalışıyo adamcağız. En son açtığı konuya herkes  +1 yapmış. Koptum :D

ElisaMcCline

OOooo, 2 dk arkamızı da dönmeye gelmiyor hee, hemen kulaklarım kızardı :D

silver

Alıntı yapılan: celomania - 25 Aralık 2017, 19:33:06
8) Çaktırma üstad. Arada kaynasın işte. Mutlu olsun beni düşünen birileride çıktı diye :P Yazık çalışıyo adamcağız. En son açtığı konuya herkes  +1 yapmış. Koptum :D

Onu görünce bende baya güldüm zaten :D Bu forumu sevmemek için hiç bir neden yok :)) Açıklama kısmını hatta 2-3 kere okudum neden öyle olmuş diye :) Sonra bende aradan konuya dahil olayım dedim. Sanırım başardım @celomania :P :))

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Aralık 2017, 19:45:57
OOooo, 2 dk arkamızı da dönmeye gelmiyor hee, hemen kulaklarım kızardı :D

Tüh yakalandık işte   :g

celomania

Selam dostlar  (spk)

Yaptığımız etkinlik @master21 @commandant @gezgin3506 @silver @varidat arkadaşlarımızın katılımı ile son bulmuştur  (a)

Etkinlik kapsamında çam sakızı çoban armağanı vermeye çalıştığımız hediyeler hediye olarak değerlendirildiği için talep göstermeyen arkadaşlar noktasında çokta ısrarcı olmak istemedik açıkçası :)

Kendi istemi dışındada zorla vermekte istemedik :)

Tüm gruba göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ederim, umarım daha iyi etkinliklerde görüşmek dileğiyle  :y

silver

celalibo

Selamlar herkese. Vatan bize emanet gruptakiler  :PP
Vakit olmadigindan anca girebildim foruma. Kaçırdıgım ya da bilmem gereken önemli bir husus var mi acaba?  Tek tek bakamiyorum yazilanlara çünkü. İnternete girmek burada biraz sakincali ve riskli  :D
Bu arada umarim hepinizin sagligi sihhati yerindedir umarim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celalibo - 01 Ocak 2018, 23:59:09
Selamlar herkese. Vatan bize emanet gruptakiler  :PP
Vakit olmadigindan anca girebildim foruma. Kaçırdıgım ya da bilmem gereken önemli bir husus var mi acaba?  Tek tek bakamiyorum yazilanlara çünkü. İnternete girmek burada biraz sakincali ve riskli  :D
Bu arada umarim hepinizin sagligi sihhati yerindedir umarim.

Hoş geldin @celalibo :)
Önemli husus konusuna ben birşey diyemem, sadece hayırlı teskereler dilemek istedim :)
Arkandan su dökemedik :P

Hayırlısıyla, kazasız belasız ve çok hızlı bitecek bir askerlik olmasını dilerim :)