Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkan132

Para çekme bölümü aktif olmuş ama ayın 16 sında vericez galiba çekme talimatını. Bugün %1 mi yatacak kazançlar ?

bandanar

Alıntı yapılan: coolin43 - 10 Ocak 2017, 12:10:12
Hiç bi site tabiki babamızın yeri değil ama site tarafından yapılan bir bilgilendirme var bunlarıda göz ardı edip kendi kafamızdan bişeyler uydurmak saçmalıktır son gelen mailde ne dediler ayın 11 de ödemeler yapılacak dendi yarın ödeme yapılmaz bilgide verilmezse zaten scam olur bu kadarda korkmayın bence ne siteler geldi geçti bu zamana kadar biri gelir biri gider parası kıymetli olanlar bulaşmasın bence bu tür işlere
Tamamdır hocam herkes ayın 10 u diye bekliyordu bakalım yarın sonuç iyi olur inşallah.

messo587

Yatırımcıların gözü aydın umarım yarın bir sıkıntı çıkmadan paralarımızı çekebiliriz.

yasin 83

Beyler boş muhabbet istemiyorum bundan sonra bu konuda. Siz ne kadar paranızı çekmeyi bekliyorsanız bende o kadar bekliyorum.Şimdi sizlere kesin ve özet bir bilgi vereceğim. Bu bilgileri mail yoluyla siteden elde ettim. Gelen mail de kısaca şunlar yer alıyor.

-Noel tatili esnasında biriken karlarınızı 11 Ocak günü talep edebileceksiniz.
- Her kullanıcı ayda 2 defa ödeme talebinde bulunabilecektir.. Tarihleri de şunlardır. Ayın 1-3 ve 16-19 arası.
-Ödeme talepleriniz 5 iş günü içerisinde işlenerek hesabınıza gönderilecektir.
-Bunlara ek olarak site SWIFT  ödeme seçeneğini bu yıl içerisinde devreye sokacaktır.

Bu bilgiler sitenin kullanıcılarına sunduğu resmi bilgilerdir. Sağdan soldan duyularak yazıya geçirilmemiştir. Umarım genel bir özet niteliğinde ki bu bilgiler hepinize fayda sağlar.

yasin 83

Konuyla alakası olmayan tartışmalara girmeyelim dostlar. Herkese gerekli cevapları verdik zaten. Konu dışında bir durum olursa moderatöre bildiririz olur biter. Şimdi hepimiz işimize gücümüze bakalım. Hayırlı günler dilerim. İyi forumlar.

strenergy

Gereksiz iletiler temizlenmiştir  (ok)

Bir yanlış anlaşılma olmuş . Ref link imza alanında idi yalnızca imzaya video eklenmiş . Forum adminine bildirildi ve video linkleri kaldırıldı .

İmza alanında video linkleri paylaşılmaz @yilmaz03 . Aynı durum tekrar oluşursa uyarı yapılmadan 3 gün banlanırsınız . Bu sözlü uyarımız olsun .

İyi forumlar  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

volkan132

Desteğe mail attım. Yarından itibaren %1 almaya başlayacağız.

Tolgahanclp

Ben şuan talep ettim ortalama 2 dk sürdü payeer e geçti birikmiş param adv cash teki parayıda çektim onay beklemede sistem aktif arkadaşlar.

cmgngr

Btc ye 14,25 çekim talebi yaptım 14,23 geldi arkadaşlar