Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bboyextrem

payeer aynı gün geldi btc bir gün sonra geldi bende

ibrahimcakic

Yanlis bişey yok dostum advcashe giriş talebi yazıyor zaten profilde canlı desteklese konuştum 2arkadas daha var onlarda bekliyor canlı destek 5iş günü içinde diyor.

yasin 83

Arkadaşlar benim konumdan siteye üye olup ödeme alamayanlar konum üzerinden bu durumu yazılı olarak bildirsinler. Hesaplarınızı hesabım üzerinden kontrol edip bu alt üyelerim ödeme alamadılar şeklinde bir mail atacağım siteye. Bende bir ödeme sorunu mevcut değil şu anda. Konum üzerinden siteye dahil olup ödeme alamıyorum diyenleri de görmedim. Fakat foruma üye olup dışarıdan gelenler ben siteden ödeme alamıyorum diyorlar. Bakalım gerçekten böyle bir durum mevcuttu mu. Benim üyem olmayan kişiler ise sponsorları olan kişilerle bu durumu görüşerek işlemlerini yaptırsınlar. Ben üyem olmayan kişiler adına mail atarsam bu durum şüphe uyandırabilir ve kendi hesabım da dahil bir çok alt üye bu durumdan zarar görebilir. Yoksa insan olarak hepinize yardım ederim. Fakat özellikle bu siteye başkaları üzerinden dahil olanlar üyesi oldukları kişiyle irtibata geçmeden sürekli bütün soruları bana yönelttikleri zaman, insan olarak yoruluyorum ve bir şeyleri yapmaya gücüm yetmiyor. Kısacası benim üyelerim ne durumdalar önce onları halledelim sonra geri kalanlara da yardım da bulunuruz. Ama tekrar söylüyorum bu yardım da bulunurken onlar adına mail atamam. Bu durum risk barındırıyor. Ayrıca ayın 16. günü bir video çekerek ödeme talep edebilirim. Çünkü bana ödeyen site hepinize ödeme yapar. Ben tanımazlar etmezler. Bende sizin gibi bir üyeyim ve sadece ödeme talep edip bekliyorum. Ödemem gelince buradan durumu paylaşacağım ayın 16 günü. Ödemem o vakit gelmedi diyenlerde ödemelerinin gelmediğini görsel olarak burada sunarlar ve durum değerlendirmesi yaparız. Kanıtsız, sözle işleyen durumlarda netlik olmuyor. Neyse söyleyeceklerim bu kadar buna uygun hareket ederseniz sevinirim. İyi forumlar.

mtuna

70 gündür düzenli ödeme alıyorum inşaallah böyle devam eder

yasin 83

Bu arada bazı kişiler bir şeyleri bilmeden konuştukları için yanlış çıkarımlarda bulunuyorlar. Bilindiği üzere yıl başında site bir duyuru yayımlayıp tatil süresince karlarımızın hesaplarımıza yansıyacağını fakat ödeme yapılmayacağını belirtmişti. Bu söylediğim şeyide bizden habersiz yapmadılar bize haber vererek yaptılar. Bu süre dolduktan sonrada sistemden ani para çıkışlarını önlemek ve sitenin ömrünü uzun kılmak amacıyla manuel ödeme sistemine geçildi ve ayda 2 defa ödeme talep etme hakkı sunuldu bizlere. Bu ödemelerinde en geç 5 iş gününde tamamlanacağı sitenin ödeme talep edilen kısmında uyarı yazısıyla belirtilmektedir. Neticede bu gelişmeler sürecinde bazı monitörler siteyi problemli ve scam olarak gösterdiler. Fakat bu durumdan haberdar olan sağlam monitörler bu siteyi scam göstermeyip ödüyor konumda tuttular. Siteyi scam olarak gösteren monitörler ödemeler başladıktan sonra her hangi bir ödeme talebinde bulunmadıkları için monitör bilgilerin de siteyi scam olarak göstermeye devam ettiler. Bu durumu gören bazı arkadaşlarda durumdan istifade bu site scamdır ödeme yapmıyor yaygarası çıkarmaya başladılar. Fakat site bu sistemleri uygulamaya koyduktan sonra bir çok arkadaşımız sorunsuz şekilde ödeme aldığını belirtti. Ki bende bir üyeyim bende ödeme alıyorum ve sistemde varım. O yüzden  bu siteyi scam olarak gösteren monitörleri dikkate almayın. Belli başlı sağlam ve bilinçli olarak ödeme talep eden siteler var. Bu sitelerin verilerini dikkate alın.  Bu yazdığım şeyleri konunda ki site scam diyerek aldığımız ödemeleri görmezden gelenler için yazdım. Bunları okuyup feyz alırlarsa bu konu hakkında yanlış söylemlerde bulunduklarını idrak edebilirler diye düşünüyorum.

ibrahimcakic

Benim ödemem bu gece hesabıma geçti geç olsun güç olmasın.

yasin 83

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 09 Şubat 2017, 07:52:33
Benim ödemem bu gece hesabıma geçti geç olsun güç olmasın.

Hayırlı olsun. Ödemeler yapılıyor dediğim gibi bir sıkıntı yok şu anda.  (spk)

yasin 83

Evet dostlar bugün siteden bir ödeme daha elime ulaştı. Sistem 280 günden beri ödemelerine devam ediyor.  (spk)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/msg460164/#msg460164

DarkBioHzarD