Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Üyeliğe göre reklamı kimse bilemez çünkü herkesin farklıdır üyeliği ama standart ta şu an 6 tane mevcut :) Kazanç için istatistikleri takip edebilirsin.

Extraloob

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Şubat 2017, 21:59:53
Üyeliğe göre reklamı kimse bilemez çünkü herkesin farklıdır üyeliği ama standart ta şu an 6 tane mevcut :) Kazanç için istatistikleri takip edebilirsin.

Yani 6 dan fazla o zaman öyle mi ?

gaddar

66 tane bile olur reklam verenlerin ayarlayacağı üyelik çeşidine göre değişir o mevzu :)

ibrhmsny

@gaddar hayırlı olsun  (spk)

Site için birkaç önerim var.
Üyelik tipine göre rr lerin de kalitesinin değiştiği upgrade tablosunda yazmıyor, ekleyebilir misin?
Puan yarışmasında Dr getirisinin 20 puan olması çok iyi oldu bunun için tebrik ederim.
Bir de yine üyeliğe göre her defasında alınabilecek rr sayısı da tabloya eklenme iyi olur.
Kolay gelsin :)

gaddar

1. sorunun cevabı üyelik tipine göre RR lerin kalitesi değişmiyor, sadece avg si değişiyor ki zaten PTC nin ince ayarıdır bu eklenmez, eklenemez:)
2. söylediğin için teşekkür ederim her ne kadar uzun süre ptc içinde olsamda siteyi yönetmek çok farklı o yüzden zamanla tecrübe kazanıyoruz .
3. için onu bilerek eklemiyorum  konu da hangisi ne kadar alıyor yazmıştım. Bi bakabilirsen sanırım göreceksin :)

ibrhmsny

Hangi üyelik tek seferde kaç tane rr alıyor ben biliyorum da tabloya neden eklemiyorsun onu anlamadım, vardır bir bildiğin.
Ayrıca rr sayısı aynı iken avg değişiyorsa rr kalitesi değişiyor demektir :)
Ama yine de patron sensin, öyle diyorsan öyledir.
Tekrar kolay gelsin, sitenin büyümesi tatmin edici sanırım.
1000 üye geçildi.
Sadece gelen üye sonra takip etmiyor gibi, bunun için bir şeyler yapılabilir mi acaba, sesli düşünüyorum hep beraber düşünebiliriz :)

ibrhmsny

Bir sorum daha var
hiç yatırım yapmadan çekim yapılabiliyor mu, yapılırsa istediğimiz işlemciyi seçebiliyormuyuz :)

gaddar

Eskiden kapalıydı şimdi açtım onu yatırım yapmadan çekim yapılıyor ki yapılmaması üye kaybına yol açar. PM ya da payeerden birini seçebiliyorsun.

gaddar

Arkadaşlar görünüş olarak biraz değişik olsada deneme amaçlı ana sayfaya büyük bir google reklamı koydum. Sitede en son reklamları izledikten sonra tıklamanızı rica ediyorum 1 kez. Adsense in tepkisini merak ediyorum :) Şimdiden ellerinize sağlık.

yyildizz

@gaddar hocam herşey iyi güzel de bu konunun ilk sayfasındaki tanıtımda hala i-you we-they-he-she-it var. emerald-falan yok.. 25 ocaktan beri güncelleme gelmemiş sanki... yüzde 10 müşteri memnuniyeti uyarısı aldınız   (ok)