Yourclix.net - (SCAM)

Başlatan gaddar, 31 Aralık 2016, 22:24:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Bunu 2 gün içerisinde net açıklayacağım. Bir arkadaşla ciddi iş olarak görüşücez.

ilkercgul

Alıntı yapılan: gaddar - 05 Nisan 2017, 17:22:50
Bunu 2 gün içerisinde net açıklayacağım. Bir arkadaşla ciddi iş olarak görüşücez.
Site ile ilgili açıklama yapacağınızı söylemiştiniz son durum nedir?Bizde ona göre bir strateji belirleyelim.

gaddar

Ayın 25 ine kadar site opsiyonlu. Devralındığı takdirde tekrar burdan belirteceğim.

Fatihh41

Merhaba,

Diğer bir konuda devir ettiğini gördüm siteni keşke etmeseydin gerekli yardımlaşmayı yapabilirdim..

Foruma yeni üye oldum, Rica etsem PM üzerinden geri dönüş yapabilir misin ? Güzel birşeyler çıkarabiliriz ikimiz ben yatırımcı olabilirim bu konuda.

Şimdiden teşekkür ederim.

gaddar

Ben teşekkür ederim @Fatihh41 :) İlk mesajın olduğu için sanırım ilgin var PTC lere ki konuya yazmışsın. Üzgün olduğumu belirtmekle birlikte arkadaşı yönlendirmemin dışında sistemi devrettim artık sahibi ben değilim. İyi niyetimi düşünerek hala admin olarak takılıyorum. Aynı zaman biri forumdan diğeri dışardan arkadaşa destek veriyorum. Amacınız PTC ise özelden görüşelim. Yourclix ise , malesef gerek kalmadı :(

Fatihh41

Evet oldum olası PTC ve yatırım sitelerine hevesim var açıkçası..

O yüzden keşke daha önce görmüş olsaydım desteğiniz ile birlikte alırdım doğrusu. Şuanda daha çok güvenebileceğim yatırım sitesi arıyorum aynı zamanda.

Sadece çiftlikbank sitesine yüklü bir miktar yatırdım ve herhangi bir sıkıntı yok şuanlık bu şekilde iyi kazançlar sağlayabileceğim site bakıyorum yada birilerinin desteği ile PTC tarzı da açılabilirdi ama sanırım onu kaçırmış oldum maalesef..  :(

Söylediğim gibi yatırım konusunda destek olurdum yani o fiyata ihtiyacınız var ise o fiyatı verip ortak olarak devam edebilirdik. PHP olarak anlamıyorum HTML vs biliyorum tabi ki bu yeterli olmayacaktır çünkü bu tarz sitelerin yönetimin konusunda pek fikir sahibi değilim.

Fatihh41

Alıntı yapılan: gaddar - 21 Nisan 2017, 21:25:37
Ben teşekkür ederim @Fatihh41 :) İlk mesajın olduğu için sanırım ilgin var PTC lere ki konuya yazmışsın. Üzgün olduğumu belirtmekle birlikte arkadaşı yönlendirmemin dışında sistemi devrettim artık sahibi ben değilim. İyi niyetimi düşünerek hala admin olarak takılıyorum. Aynı zaman biri forumdan diğeri dışardan arkadaşa destek veriyorum. Amacınız PTC ise özelden görüşelim. Yourclix ise , malesef gerek kalmadı :(

Ben sana özel mesaj atamıyorum.. Seninle kontak kurabileceğim mail vs de olabilir, forumda yeni olduğum için atamıyorum mesaj.

Ayrıca Earner mi Advertiser olarak mı başliyim ? birde alt kısımda bir pin kodu istiyor kayıt olurken desired pin olarak yazan kısım ?

gaddar

@Fatihh41  5 mesajın olması lazım :) earner olarak başla. Pin kodu nu sen belirleyeceksin.

nicotine

Siteye erişim sağlayabilen var mı acaba uçtu mı yoksa

gaddar

Taşınacak devralan arkadaşın hostuna.