DetayMaxiNet.com ( SCAM )

Başlatan Ogun6034, 09 Ocak 2017, 14:48:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheSuiQast

Kolay gelsin, 6 bilgisayar kuralına cep telefonları dahil mi?

slover

gurkan05
merhabalar ben birşey sormak istiyorum. mesela biz bu işe girdik 590dolarlık paket ile. bize yazılım ve laptop veriliyor biz yazılımı başka bi laptopa kursak ve gelen laptopu satsak olurmu?

gurkan05

İstediginiz bilgisayara kurabilirsiniz tabi. Benim önerim tabletlerde acik tutman yönünde.

6 bilgisayar olayi. Ek paket alarak tek hesap uzerinden acabilirsiniz tabi. Tek telefon derken bunu anladim.

Ogun6034

Teşekkürler Detaymaxinet büyüklüğünü  buradada göstermiş oldun.  Bence tüm işlerinde En kurumsal yatırım network marketing sistemi

gurkan05

Yazılım güncelleniyor. Bilginize ...

Kendini sürekli geliştiriyor. İnşallah hep böyle devam eder :)

gurkan05

MaxiCüzdan İşlemleri

Bu sayfa üzerinden 'Kullanılabilir Kazanç' bakiyenizi 'MaxiCüzdan' kasanıza aktarabilirsiniz.
Aşağıda daha önceden Maxi Cüzdan'a aktardığınız ödemelerin raporunu görebilirsiniz.

MaxiCüzdan bakiyeniz ile aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz:
Ek Paket Alımı
MaxiShop üzerinden alışveriş
Başka bir kullanıcının MaxiCüzdan'ına bakiye yükleme

tayfunergun

Detay maxinet bende başladım hakikaten güvenilir olduğunu anladım tavsiye ederim .bilgi ve aklınıza takılanlar için ulaşabilirsiniz

tayfunergun

Alıntı yapılan: slover - 19 Kasım 2017, 12:20:49
gurkan05
merhabalar ben birşey sormak istiyorum. mesela biz bu işe girdik 590dolarlık paket ile. bize yazılım ve laptop veriliyor biz yazılımı başka bi laptopa kursak ve gelen laptopu satsak olurmu? İn

Olur kardeşim kendi PC ne programı kurar gelen notebook istediğini yapabilirsin

gurkan05

Alıntı yapılan: tayfunergun - 04 Aralık 2017, 11:01:24
Detay maxinet bende başladım hakikaten güvenilir olduğunu anladım tavsiye ederim .bilgi ve aklınıza takılanlar için ulaşabilirsiniz

Bol kazançlar :)

gurkan05

Alıntı yapılan: kobikredi - 08 Aralık 2017, 19:48:48
Valla hoca adam https://www.devletkredi.com/detay-maxinet-nedir-sikayet-yorumlari-forum-paylasimlari/ bu adreste her şeyi belgeleri ile anlatmış kanıtlamış. Birde üstüne o sayfadan kayıt olanlara teknik destek sürekli vereceğini söylemiş. Sizin iddianız nedir ?

Kayıt olundugunda bana sms geliyor zaten. Her konuda destek olmak boynumuzun borcu. Kayıt oldu bitti olayı zaten yok.