AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gelirkapimda

Alıntı yapılan: getmyads35 - 18 Şubat 2017, 19:43:47
Hocam öncelikle teşekkürler cevap için. Agrarian benefit sistemindeki bitcoin adresim koinim.com daki bitcoin adresimdi.Ama koinim sitesinde ki adreslerimi koinim.com sitesi değiştirmiş. Şimdi agrarianda eski bitcoin adresime para çekersem koinime nasıl gelecek ?
Onu anlatmak istedim koinim adresi değişse de yeni ve eski adresiniz koinim de şu anda ikiz. Yani eski adresiniz yürürlükten kalkmadı. Deneme için 1$çekin bakın o da koinime gelicek

getmyads35

Agrarian Benefitten koinime gönderdim bakalım dediğiniz gibi olur inşallah hocam.İçimi rahatlattınız.Birde geldiğini görürsem daha da rahatlıcak.

getmyads35

Alıntı yapılan: gelirkapimda - 18 Şubat 2017, 20:17:25
Onu anlatmak istedim koinim adresi değişse de yeni ve eski adresiniz koinim de şu anda ikiz. Yani eski adresiniz yürürlükten kalkmadı. Deneme için 1$çekin bakın o da koinime gelicek

polat33

Coin adresi ile alakalı bazı bilgiler vermek istiyorum
coin adresi nerde kullandığınız çok önemli olmamakla beraber size ait bir adrestir, bunu nereye kaydederseniz ordan paranızı alırsınız, herhangi bir telefonda kullandığınız sim kartınız gibi düşünün, kartı hangi telefona takarsanız o telefon sizin numaranızı taşır, coin adresinde de hemen hemen aynıdır, unutmamanız gereken o kullandığınız adres ve ona tanımlı şifreniz.
Ben şahsen şu anda hiç bir yerdeki coin cüzdan ve hesaplarını kullanmıyorum, lokal çüzdan kullanıyorum ve adresimi sabitledim hiç değiştirmiyorum, kafam rahat.

polat33

@getmyads35 benim referansımmıydın hocam ?
Eğer öyleyse bana agrarian ismini yazabilirmisin ? (özelden de yazabilirsin)

getmyads35

Alıntı yapılan: polat33 - 18 Şubat 2017, 22:01:22
@getmyads35 benim referansımmıydın hocam ?
Eğer öyleyse bana agrarian ismini yazabilirmisin ? (özelden de yazabilirsin)

sizin referansınız da degilim

polat33

Alıntı yapılan: getmyads35 - 18 Şubat 2017, 22:23:39
sizin referansınız da degilim

Anladım, admin ile sizin adınıza görüşüp, iserseniz coin adresinizi değiştirmek için talepte bulunurduk, referansım adına görüşmek istediğimde sorun çıkarmıyor admin, sorma nedenim oydu, yoksa ha benim referansım ha başkasının farketmez, burası agrarian konusu ve birbirimize destek için burdayız. :)

Kafe2000

polat33

Alıntı yapılan: Kafe2000 - 18 Şubat 2017, 23:19:28
paylaşım için tşkler..sayfayı inceleceyiğim :y

Ben teşekkür eder şimdiden bol kazançlar dilerim.

gelirkapimda

Refinizle ile şimdi 150$ yatırdım ınsallh uzun soluklu bir sistem olur