AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trahit

Alıntı yapılan: polat33 - 01 Mart 2017, 10:05:23
S.a
Yatırım yapacak , veya reinvest yapacak arkadaşlar haberleri izleyelim ve bonusları kaçırmayalım.  ;)

Size pm atmıştım. Bakabildiniz mi?

gelirkapimda

Temkinli yatırım yapın bu sitenin ömrü max 10 gün kaldı.  Tamamen analiz araştırma ve kişisel tecrübe ile sabittir

polat33

Alıntı yapılan: gelirkapimda - 01 Mart 2017, 22:37:17
Temkinli yatırım yapın bu sitenin ömrü max 10 gün kaldı.  Tamamen analiz araştırma ve kişisel tecrübe ile sabittir

Sadece buraya değil bütün sitelere temkinli yaklaşmak gerekir, yanlız bir site hakkında 10 gün gibi bir tez ortaya atıyorsanız bunun bir şekilde elle tutulur kanıtını koymanız grekir, belki sabahı görmeyecek site bilemeyiz tabi o ayrı bir konu yanlız kanıtlarınızı sunun, aksi taktirde yazınızı konu baltalama olarak algılamak zorunda kalırım , ki amacınızın bu olmadığını düşünüyorum, ve varsayımlı yazın, siz kesin bir tavır ile 10 gün yazmışsınız, kesin eminseniz temkinli yapın da dememelisiniz, yatırım yapmayın demelisiniz ve kanıt sunmalısınızki kimse zara görmesin, ben şahsen sitenin bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.

gelirkapimda

Alıntı yapılan: polat33 - 01 Mart 2017, 22:55:27
Sadece buraya değil bütün sitelere temkinli yaklaşmak gerekir, yanlız bir site hakkında 10 gün gibi bir tez ortaya atıyorsanız bunun bir şekilde elle tutulur kanıtını koymanız grekir, belki sabahı görmeyecek site bilemeyiz tabi o ayrı bir konu yanlız kanıtlarınızı sunun, aksi taktirde yazınızı konu baltalama olarak algılamak zorunda kalırım , ki amacınızın bu olmadığını düşünüyorum, ve varsayımlı yazın, siz kesin bir tavır ile 10 gün yazmışsınız, kesin eminseniz temkinli yapın da dememelisiniz, yatırım yapmayın demelisiniz ve kanıt sunmalısınızki kimse zara görmesin, ben şahsen sitenin bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.
Kesinlikle benimde yatirimim var burda biliyorsunuz geçmişte yazdim da 150$ diye.  Bugün şu saatlerde benden üye 3 arkadaşım 3 u de karını çekemedi 2 sinin kar hiç yansımadı 1 ise şu an pending durumda.  Bi site birkrz pending ollduysa iflah olmaz hepsi bu .... İşallah konunuz ölümsüz gider.  Bol kazanclar

polat33

Pendinge giren ödemeler olabiliyor bu doğal, siz whatsap grubumuzda değilsiniz, olsaydınız bunun 2-3 gündür yoğunluktan dolayı yaşandığını, fakat ödemelerin sorunsuz geldiğinden haberiniz olurdu, üstelik pekde gecikme olmuyor, peki siz durumu refleriniz adına telegramda admine yazdınızmı ? Telegramda admin birebir destek veriyor bilginize, bu arada ne bu konu ne başka bir konu ölümsüz değildir, herzaman dediğimiz gibi temkinli olmak da yarar var.

muhammetfx

bugün...13:30 civarı çekim yaptım 15 dk içinde cüzdana geldi para...

polat33

Bugün 2 çekim yaptım bir tanesi 129,99 dolar diğeri 5 dolar ve sadece 5 dolar olanı ödeme kanıtı olarak ekledim, amacım milleti kışkırtmadan sadece ödeme kanıtı koymaktı, 129,99 dolar hemen hesaba geçti, 5 dolar ise doğrusu tam süresinide bilmiyorum bayağı sonra sadece baktım hesaba geçmiş, yani şu anda görünürde bir sıkıntı yok ve umarımki sıkıntıda olmaz.

gelirkapimda

YArın ola hayrola.  Şu anda alamayan kişi sayısı 4 oldu. Bence bir uyarı yap polat33.  Yarına kadar beklesin insanlar hiç değilse yatırımı 1 günlüğüne askıya almalarını öner. Dahada bişey yazmam bu senin vicdanına kalmis