AGRARIAN BENEFIT (SCAM)

Başlatan polat33, 16 Ocak 2017, 23:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polat33

Referanslarımdan hiç birisinden ne bir şikayet nede bir sorun geldi, herkes parasını tıkır tıkır alıyor.

sedtere

sedtere

polat33

Alıntı yapılan: sedtere - 02 Mart 2017, 08:20:27
Ben bu sabah  saat 6'da çektim anında yattı(advcash). ???
Alıntı yapılan: Symylmn - 02 Mart 2017, 13:05:49
Ödeme devam ediyor

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/agrarian-benefit-odeme-kanitlari/new/#new
Alıntı yapılan: sedtere - 02 Mart 2017, 14:11:57
Yeni bir çekim daha yaptım anında yattı(BTC). (spk)

Bilgilendirme için teşekkür ederiz arkadaşlar,
Sistemde şu anda herhangi bir sorun yok, sanırım arkadaşın gurubu ya multi hesap gibi bir olaydan sorun yaşadılar veya başka bi şeyden dolayı, benim referansım olan şu anda 70 küsür kişi var ve whatsapp grubumda referansım olmayan da bir çok kişi var , hiç birisinde sorun yok, şikayet yok, sadece önceki mesajlarımda dediğim gibi 2-3 kişide pending e attı, onlarda çok geçmeden hesaplarına yanısdı hemen, ve başkada sorun gösterilebilecek hiç bir şey yok.

polat33

Çekiliş ayrıntılarını ve sonucunu resimdeki kırmızı ile gösterdiğim yerden takip edebilirsiniz.

ibrahimcakic

Bugün ödeme alan varmı kimileri alıyor kimileri alamıyor ben dahil.

gokhan1992

Beklemeye aldı kardeşim geçmiş olsun kimse yatırım yapmasın bu şekilde olupta gelen daha görmedim Allah belasını versin bu sitelerin kuruttular bizi kimse yatırım yapmasın...

sedtere

Bugün benim çekim talebimde pendingde kaldı(BTC).Bir sistem ilk günler anlık ödeme yapıp sonra beklemeye almaya başlamışsa yatırım yapılmamalı bence:) (eht)

gokhan1992

Alıntı yapılan: sedtere - 03 Mart 2017, 14:47:31
Bugün benim çekim talebimde pendingde kaldı(BTC).Bir sistem ilk günler anlık ödeme yapıp sonra beklemeye almaya başlamışsa yatırım yapılmamalı bence:) (eht)
Bizim daha ilk çekimdi  (scm)