Forumdaki siteler hakkında

Başlatan ikose, 27 Haziran 2012, 16:24:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:48:00
Bak işte....

Ben senin refin oldum. ve ultimate aldım. ne oldu sen çok kazanırsın.

ben standart üye isem senin ultimate üyeliğin bana ne kazandırır ki sadece 4 tık fazla yaparsın standart ref tıkına göre onu kazanırım ben

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:48:00
Hakacu benim refim oldu. Bu adam ne tıklar nede üyelik satın alır. :P  :g :g :g Beni kazıkladınız arkadaş. Hakacu senin refin olsun. Yada elisanın.  :D

yok söz ağızdan bir kere çıkar hakacu senin refin bi kerem :)

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Haziran 2013, 18:52:10

yok söz ağızdan bir kere çıkar hakacu senin refin bi kerem :)

Ossun... Onun gibi refim olsun. Sağlam tıklar. Sitede  upline a task kazancıda gidiyorsa değme keyfime. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

çokmu kötü tıklıyorum yahu:P bırakam o zaman refliği görev yeter bana tıklamalarını yatıım arkadşalardan özür bıraktım tıklamayı :P :))  nouma hocayada torpil geçmişim yalnız yada en sağlam onun siteler çıkmışta diyebiliriz :)

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Haziran 2013, 18:50:36
:)) demek öyle  :P :)) yada şöyle olur ben elisa hocanın refi olurum ve diğer arkadaşların akla şu soru gelir elisa hoca neden benim refim değl? :))

şimdi çıkaraıcam arkadaş listemi sanki refi delim kimsenin olmazda oldu felan bekleyin geliyom :P :)) tek tek utandırıcam sizleri :P

Alıntı yapılan: enderege - 14 Haziran 2013, 18:54:33
Ossun... Onun gibi refim olsun. Sağlam tıklar. Sitede  upline a task kazancıda gidiyorsa değme keyfime. :D

liste gelmeden durumu kurtardın

bekeli

Bence Hakan'a kimse laf atmasın.
Kendisi çok sağlam aktif reftir.
Hakan eğer arkadaşlar ref olarak seni beğenmiyorlarsa sitelerini terkedip benim refim olarak üye olabilirsin :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Haziran 2013, 18:59:01
Bence Hakan'a kimse laf atmasın.
Kendisi çok sağlam aktif reftir.
Hakan eğer arkadaşlar ref olarak seni beğenmiyorlarsa sitelerini terkedip benim refim olarak üye olabilirsin :P
:y :y ;) ;) :))
bırakıcam zaten yakın gelrim yakında loyugle scam olur :P al sana 1 sitelik yer açılır :P :))
elimde belgeler vardı geri adım attırdım :P :)) bekeli yazmış geyikte yapılabilir diye yoksa ana konuya dönelim diyecektim :P :))

hakanatik01

bu arada sanki ptconur hafiften "hakanatik01 neden benim refim değil" der gibimi oluyor yahu ? :))

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Haziran 2013, 19:04:48
bu arada sanki ptconur hafiften "hakanatik01 neden benim refim değil" der gibimi oluyor yahu ? :))

yok canım hiç öyle bir şey demedim

geçen goldenclix e üye olacağını duyduydum :)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Haziran 2013, 19:04:48

tam ben diyecektim onu... hatta geçen alisa hoca için kullanacağın banner i bana ver, alisa yerine hakacu yazıp banner yayınlayayım diyecektim...

hakanatik01

:) CF gelmiş CF olan sitelerdeyim ben genelde tıklarla uğraşmak istemiyorum tık oldumu hergün tıklaman lazım ama görev öylemi dün görev vardı canım istemedi yapmadım :P :) gittim dizimi izledim PTC zor iş :)