►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SaKoTaJ54

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 05 Nisan 2017, 14:07:06
Tamam hocam, havuz veya üyelikler konusunda vs. sormak istediklerin varsa, özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin. Öncelikle forumda 5 mesaja ulaşman gerekiyor ö.m atabilmen için. Buradan da yardımcı olurum farketmez tabii ama burasını chat gibi kullanamayız, o açıdan sıkıntı olmasın ;)

Dostum Facebook'un var mı acaba varsa eklermisin beni ve bence facebooktan grup kurmalıyız referans

cimbomlu88

Alıntı yapılan: SaKoTaJ54 - 07 Nisan 2017, 02:01:55
Dostum Facebook'un var mı acaba varsa eklermisin beni ve bence facebooktan grup kurmalıyız referans
Ö.m gönderildi  ;)

cimbomlu88

Bugün Teambux için ödeme günümüz arkadaşlar, son tıklarımızı yapalım  ;)

koray4316

1-2-3 Üye olundu kullanıcı adı : turkleech2841 kontrol edebilirmisin?

cimbomlu88

Alıntı yapılan: koray4316 - 07 Nisan 2017, 16:07:55
1-2-3 Üye olundu kullanıcı adı : turkleech2841 kontrol edebilirmisin?
Üyelikleriniz tamamdır hocam, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim  ;)
Ödeme yönteminizi de ö.m yoluyla belirtirseniz sevinirim  ;)

Futurenet

2. Ve 4. Üye oldum destek için  (spk) (tıklama için söz veremem o kadar çok site ile uğraşıyorum ki  (yvr) elimden geldiğince destek olurum) kullanıcı adı Futurenet1

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Futurenet - 07 Nisan 2017, 17:10:56
2. Ve 4. Üye oldum destek için  (spk) (tıklama için söz veremem o kadar çok site ile uğraşıyorum ki  (yvr) elimden geldiğince destek olurum) kullanıcı adı Futurenet1
Üyelikleriniz tamamdır, hayırlı olsun teşekkürler  ;) Ödeme yönteminizi de ö.m yoluyla belirtirseniz sevinirim  ;)

cimbomlu88

cimbomlu88

Arkadaşlar, haftalık Teambux ödemeleriniz yapılmıştır, Teambux'ta başlangıçta yüksek kazançlı reklamlar vardı sonrasında Admin bunları azalttı. Ama yine kazançlı bir site diyebiliriz  ;) Soru ve sorunlarınız için her zaman bana ulaşabilirsiniz, teşekkürler  ;) Kazanç durumunuzu aşağıdaki tabloda görebilirsiniz veya ana konudan da takip edebilirsiniz  ;)
Not=Payeer işlem başı 0.01$ kesiyor, bilginize  ;)