Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Çekilememiş her türlü. 

ikose

Coulers iyimisin arkadaşım, dün Süleyman günüydü ve sen hiç bir şey paylaşmadın, merak ettim seniii  ???

Coulers79

Lafın gelişi iyi diyelim. Dizi ile ilgili paylaşımlarım anlamını yitirdi. Bu arada dün uyuya kalmışım.
Ne oldu bitti tahmin etsemde son yarısını izleyemedim.  :D

hakanatik01

Kaldı 1 ay All men Must die diyelim :P  (spk)

Coulers79

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mart 2014, 20:34:54
All men Must die  :P  (spk)

Ha yola gel işte, tüm erkekler Musti.   :D   :))

Coulers79

¸ . • °     https://www.youtube.com/watch?v=um3sSnWVXd0      ° • . ¸

Gerçekte şehzadenin isyanını ispatlayan bir tarihçiye denk gelmedim. Devletin bekâsı ve daha çok insanın kanı dökülmesin istenmiş olabilir.
Böyle bir mektup olsaydı, kendisine en çok mersiye yazılan tek şehzade olarak, hikayesinin anlatılması hüzün ve dehşet verici olmaz mıydı?

Ludovico!

Prison break - Breaking bad - HIMYM - The walking dead - The big Bang theory - dexter - game of trones - blue mountain state - Master of sex - Amerikan horror story.

İzleyipte beğendiğim, şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Coulers79

Pek dizi izlemem ama uzun süre geceleyince tekrar bölümlere denk geliyorum. 5-10 ulusal kanalda ne varsa o. Gecelemediğim normal zamanlarda South Park'ı izlemeden yatmazdım. Şimdi mesela Elveda Rumeli'yi 3. kere tekrar izliyorum. Güzel bir dönem dizisi. Ezel başlamasaydı eğer Vahide ölmeyebilirdi. Gece TV açıkken kaliteli kalitesiz ne varsa göz atıyorum, ses çıksın yeter misali. İşte aptal kutusu dedikleri şey bu. İçeriği sağlam olmayan yapımlara hakettiğinden fazla değer vermemek lazım.
Şimdi yatın ve Pazar günü oy vermeye gidin. İyi geceler forum ahalisi.  (ok)

hakanatik01

O yüzden yapılacak 2 şey yabancı dizi izleyin yabancı haber kaynaklarını okuyun bizimkilerden çok daha iyi :P :D
İzleyecek birşeyde bulamıyorsan ama dexter'ı ciddi ciddi izlemeni tavsiye ederim olmadı kitabını oku ama bir şekilde Dexter'a bulaşın :D Keşke  bir sezon daha çekeydiler nolurdu...

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Nisan 2014, 17:25:30
O yüzden yapılacak 2 şey yabancı dizi izleyin yabancı haber kaynaklarını okuyun bizimkilerden çok daha iyi :P :D

Vikings 2. sezon 5 bölüm de harika. Özellikle 5. bölüm. Lagertha :P
İlk sezona göre daha profosyonel çekimler.
Da Vinci 2. sezon da başlamış. İlk 25 dakika gayet güzeldi :) Sonrasını izlemedim henüz :P