Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Anket Sitesi adı: ipoll
Anket Değeri: $3
Anket Konusu: ?
Sonuç: Atıldım, bir deneyin :)

Yanlış cevaplar;
[spoiler]-Male
-I completed my full-time or part-time 3 or 4 year degree program less than one year ago.
-over 10 years work experience
-Sanırım en alttakini seçtim ya da bir üstündeki ??? :g

Not: Yanlış derken, ilk üçü doğru da olabilir :)[/spoiler]

hakanatik01

Toluna;
Araştırma Konusu: alışveriş
Ödül: 2,000 Puan
Uzunluk: 20 Dakkika (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1212687-TR
yaş 30 dedim erkek dedim meslek tam zamanlı çalışan ve meslek seçiminide yukardakilerden hiçbiri ,evli 1 çocuk var dedim attı halbuki bunu genelde kabul ederdi :P :)

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Mayıs 2013, 18:58:49
Toluna;
Araştırma Konusu: alışveriş
Ödül: 2,000 Puan
Uzunluk: 20 Dakkika (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1212687-TR
yaş 30 dedim erkek dedim meslek tam zamanlı çalışan ve meslek seçiminide yukardakilerden hiçbiri ,evli 1 çocuk var dedim attı halbuki bunu genelde kabul ederdi :P :)

bi yerde puanlama sistemi var 1-5 arası puan verioz hepsine 5 veriom o 1 yok ileri gitmiyor bende kendim cıktım anketten bide o kadar zamanımı almıstı

regortaz

Toluna "Sponsorlu İçerik" kısmında 15 puanlık mini anket, hemen işleniyor :)

tolgacan86

Konuya böyle girmek istemem ama son haber verilen 5-6 anketin hiçbirini göremedim bile ben ya..  :(

regortaz

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Mayıs 2013, 16:57:03
Konuya böyle girmek istemem ama son haber verilen 5-6 anketin hiçbirini göremedim bile ben ya..  :(

Bende de çıkmadı Toluna'da haber verilen anketler malesef. Napolyon anketleri de gelmedi, gelse bile doldurmaya uğraşmazdım muhtemelen gerçi :g

arshi

Biz gördük de ne oldu :P
5 kişi daldık elde var 15 puan :D

regortaz

Toluna'da Anket Merkezi bölümünde 2500 puanlık iki "lifestyle" anketi vardı girmeye çalışınca URL geçersiz hatası verdi ama iki tane çekiliş hakkı kazandım, siz de şansınızı deneyebilirsiniz :)

arshi

Anket Sitesi adı: ipoll
Anket Değeri: $2
Anket Konusu: Ekonomi, bebek maması, hayvan yemeği (?), bankalar, eşcinsellik.. Ne ararsan var seçin beğenin :D
Sonuç: Tamamladım.

Anket genelinde olumsuz seçenekleri işaretledim.

regortaz

Toluna'da Sponsorlu İçerik bölümünde dünkü mini anketin aynısı var, bedavadan 15 puan daha :)