Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

bende katılıyorum yazdıklarınıza zati :)  sadece scam kısmına değil de artık önerilen bir site olmayabilir bu durumdayken eşe dosta önerilmeyebilir  forumumuzdaki yeri değişebilir (hoş bu sorunları çözermi çözmez tabiki ama probux'a yeni girecek arkadaşlar için yol gösterici olur belki,siteyi önermeden kullanmaya devam :PP  ) ,o yüzden scam alanına atmak yerine önerilenlerden çıkaralım denirse +1 derim :) şu an için "- " si çok en önemli sorun ödeme bile alsak 50$ limiti çoğu arkadaşımız için başlı başına bir sorun teşkil edebilir ;)

Bakalım gari zaman ne gösterecek umarım bu kadar güzel bir siteyi kaybetmeyiz,aramızda acayip bir sevgi bağı oluşmuştu :D

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Temmuz 2014, 16:55:45
bende katılıyorum yazdıklarınıza zati :)  sadece scam kısmına değil de artık önerilen bir site olmayabilir bu durumdayken eşe dosta önerilmeyebilir  forumumuzdaki yeri değişebilir (hoş bu sorunları çözermi çözmez tabiki ama probux'a yeni girecek arkadaşlar için yol gösterici olur belki,siteyi önermeden kullanmaya devam :PP  ) ,o yüzden scam alanına atmak yerine önerilenlerden çıkaralım denirse +1 derim :) şu an için "- " si çok en önemli sorun ödeme bile alsak 50$ limiti çoğu arkadaşımız için başlı başına bir sorun teşkil edebilir ;)

Bakalım gari zaman ne gösterecek umarım bu kadar güzel bir siteyi kaybetmeyiz,aramızda acayip bir sevgi bağı oluşmuştu :D

Bende de probux la duygusal bir bağ oluşmuştu  :D 80$ Golden üyelik, 20$ ' a 100ref almış idim :) Ayrıca içerde çekilmeyi bekleyen 53$ bulunmakta idi :)

nukhet

Arkadaşlar  saat 01;43 itibariyle para çektim, ama ben ödeme makbuzunu forumda yayınlamayı beceremiyorum, daha önce bir kaç kez görüntülü mesaj atmayı denedim olmadı, haber vermek istedim, gece 12 de de denemiştim çekemedim,  dediğim gibi tam saat 01,43 te denedim ve çektim

nukhet

Beceremiyorum işte ya idare edin,

birisi düzeltir nasılsa

hakanatik01

en sıon kımsa gelmişin beya anlatıyorum bende hiç bilmiyorsun gibi :PP artık gerisi kolay sadece [img] [/img]taglarının arasına koyucaz linki ama ID   silmemişsiniz(bence bişi olmaz gibi ama silmek daha güvenli oluyormuş :P ) :)  onlarıda düzenleyek siz denermisiniz ben yapayım mı ? :)
gerekli düzenlemeleri yapıp sadece tagları ekledikmi bitti aslında ki bu ben neden bilmem alışkanlıktan bunu yapıyorum ama
[img]http://Buraya bize verilen link gelecek[/img] :)
daha basit yöntem  resmi yüklediğinizde orda size 4 link veriliyor hiç uğraşmadan direkt 2.sıradaki  IMG Code for Forums & Message Boards kısmında yazan linki alıp buraya yapıştırmak ;)

nukhet

Yahu Hakan hocam vallahi beceremiyorum tamam kabul ediyorum ihtiyarım, napıyım, ben sadece arkadaşlar velvele yapıyorlar diye buraya koymak istedim, lütfen siz halledermisiniz,
aslında becerebilsem probuxun formunada koyacamda, ordada ortalık fena karışmış, insanlara moral olur aslında diye düşündüm, ama yapamıyorum, şimdi bunu herkes okuyor dimi, tüh ya :g

hakanatik01

ödemen hayırlı olsun :) Son aşamadasın artık beya burada yazdım
yanlış linki alıyorsun ondan sorun çıkıyor ama şu 2.sıradaki "IMG Code for Forums & Message Boards"  yazanın altındaki linki al gel yeter :P vaktiniz olduğunda bana PMle atın bir mesaj resimli bişi misal bu ödeme kanıtını bakalım oluyor mu :P bu saylanmaz :)

nukhet

Hakan hocam teşekkür ederim yayınlamışsınız bile, Elisa hoca harçlık vermeyince probuxun admini acıdı gönderdi sağolsun :PP

Coulers79

Ana bu gömü gömü :D epeydir çekmiyorsun galiba. :)) Hayırlı olsun.

hakanatik01

:) misal bakın proda yayınlaycaksınız ben tinypic oluyorum siz bana resmi yoladınız ben karşılığında size linkleri veriyorum
4 tane dimi siz napıcaksınız 2.sıradakini alacaksınız IMG Code for Forums & Message Boards hemen altınd ayazanı
IMG Code for Forums & Message Boards
[IMG]http://i60.tinypic.com/286olj.png[/img]
deneme amaçlı alın bunu  gidin proda direkt yapıştırıp paylaşın mesela denemede olmuş olur bir bakıma :)