ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Bilal Abi hayırlı olsun senin altına Belçikalı bir ref vermişler onun da 38 tane refi varmış :D

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 12 Temmuz 2011, 10:26:33
Bilal Abi hayırlı olsun senin altına Belçikalı bir ref vermişler onun da 38 tane refi varmış :D

Siz adminle koordine olarak mi ekliceksiniz refleri??  Bi de baya hizli buyuyor :) Sevdim bu isi :)

Mesen

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Temmuz 2011, 10:45:08
Alıntı yapılan: Mesen - 12 Temmuz 2011, 10:26:33

Siz adminle koordine olarak mi ekliceksiniz refleri??  Bi de baya hizli buyuyor :) Sevdim bu isi :)

Beni Türkiye modu yapacaklar galiba. Bilmiyorum çok da önemli değil benim için. Evet gerçekten çok hızlı büyüyor. Çok merak ediyorum 1-2 ay sonra nasıl bir tablo ortaya çıkacak. :)

Mesen

ikarayel nickli arkadaşa uzun süredir ulaşamadığımız için bazı düzenlemeler yapmam gerekiyor arkadaşlar. Bu düzenlemelerle şöyle bir tablo ortaya çıkacak. Şu an nouma ve Chelep nickli arkadaşlar matrixde değil. nouma benim level1ime girecek Chelep nickli arkadaş da nouma'ya level1 olacak.

böylelikle sıralama 1 byuzgullu, 2 nouma, 3 bilge, 4 chelep şeklinde oldu.

nouma26

Ticket ı attım 10 dakikada işlem tamam.Mesen artık bende  upline olarak gözüküyor.Bundan sonrası premium olmaya bakacak....

ikarayel

arkadaşlar abim evlendiği için epeydir bakamıyorum. mesenin attığı mesaja istinaden upline change için ticket attım.Haberlerinizi bekliyorum ;)  ;)

Mesen

Alıntı yapılan: nouma26 - 12 Temmuz 2011, 23:54:23
Ticket ı attım 10 dakikada işlem tamam.Mesen artık bende  upline olarak gözüküyor.Bundan sonrası premium olmaya bakacak....

nouma senin iş tamamdır. Premium'unu alabilirsin. Bu arada çok şanslısın 121 refli bir Rus senin alt üyen olmuş :D

Alıntı yapılan: ikarayel - 13 Temmuz 2011, 13:45:11
arkadaşlar abim evlendiği için epeydir bakamıyorum. mesenin attığı mesaja istinaden upline change için ticket attım.Haberlerinizi bekliyorum ;)  ;)

Hoşgeldin tekrar o zaman hayırlı olsun :) Keşke hemen atmasaydın ticketı. Seni nouma'ya verecektim. Tekrar ticket aç o zaman.

Subject: Upline Change

Message: Hi. I want to change my upline his username: nouma26 his link: http://www.clixsense.com/?3462045

ikarayel

üst üyem olmuşsun  mesen tekrar ticket yolladım ;) ;)

Mesen

Alıntı yapılan: ikarayel - 13 Temmuz 2011, 16:28:24
üst üyem olmuşsun  mesen tekrar ticket yolladım ;) ;)

Ben 2ledim ayrıyetten İsviçreli bir eleman da benim reflimle üye olmuş leve1 3ledi. Sen de gelince 4 oldu. admin tepeme binmesin sonra napıyon diye :D Seni nouma'ya verelim bundan sonraki de bilge'ye gelecek. Şu ana kadar çok iyi gidiyor takım :) Hayırlı kazançlar.

ikarayel

nouma tamam değiştirmiş daha da değiştirmem diyor...Bana ne zaman gelecek alt üyeler  :-\ :-\ :-\ :-\