CF'si örselenmemiş neobux/clixsense hesapları alınacak (Geçerliliği kalmamıştır)

Başlatan arshi, 16 Kasım 2013, 03:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Kasım 2013, 20:07:30
Dedik ya yahu :)
Görevler var mı yok mu diyemedin ki bi türlü?

başkan ben hesaba giriş yapmıyorum... ;) o hesap atıl duruyor, başka bir yerde denk gelirse tıklayıp alacaktım parayı.. görevler duruyordur zaten :)

arshi

Dün gece elisa ile birkaç hesap denedik, aşağı yukarı 2 senelik hesaplardı ve görev falan yoktu. O yüzden görevleri soruyorum. Al/geri ver durumu olmasın diye..

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Kasım 2013, 20:12:21
Dün gece elisa ile birkaç hesap denedik, aşağı yukarı 2 senelik hesaplardı ve görev falan yoktu. O yüzden görevleri soruyorum. Al/geri ver durumu olmasın diye..

aramızda lafı mı olur yahu...  altı üstü 3$... :P

arshi

Benim için değil senin için sorun olur :P Hem hesabına başka bilgisayardan girilecek hem de paypal/payza iadesiyle uğraşacaksın :D

arshi

Konuya öyle rağbet oldu, öyle çok hesap geldi kiii hangi birine gireceğimi, nereye koyacağımı şaşırdım.. Yok böyle bi şey :P
Kilitlenip silinebilir, yakılıp külleri denize savrulabilir. Gözümün gönlümün göremeyeceği bi noktaya konulabilir (d) :D

Yarın öbür gün yok efendim neobux şöyle, yok efendim neobux böyle diye atıp tutanı görürsem zopayla kovalarım. Bunu da peşinen söyleyeyim (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Kasım 2013, 17:54:24
Konuya öyle rağbet oldu, öyle çok hesap geldi kiii hangi birine gireceğimi, nereye koyacağımı şaşırdım.. Yok böyle bi şey :P
Kilitlenip silinebilir, yakılıp külleri denize savrulabilir. Gözümün gönlümün göremeyeceği bi noktaya konulabilir (d) :D

Yarın öbür gün yok efendim neobux şöyle, yok efendim neobux böyle diye atıp tutanı görürsem zopayla kovalarım. Bunu da peşinen söyleyeyim (d)

:))

Yok, bu konu ibret olsun diye kalacak böyle :D

FilmsizKalma

Bu neodan bıktım ya, neocoinsleri bile 30 gün sonra veririm diyor. en berbat site .. Cf leri onaylamıyor task çıkmıyor. adprizelar sürekli boş karavana  (scm)

arshi

Şu scam pankartının zopasını rica edebilir miyim? :D

sicher

valla tam anlamadım ama şöyle diyebilirim Clixsense de hesapta 7,5$ küsür dolar var 8 e tamamlayıp hesabı silesim var bi işine yara mı cf bölümünden de ban yedim zati ama girdim kullanıcı adıyla neoda task yapabiliyorum onda sıkıntı yok birde bu cf ler sana ne kazandıracak orada yaptıgın cf lere göre ödül veriyor plaket gibi onlar mı işine yarıcak(günde 3 cent cıksa reklamlardan 16 günde ödeme limitine ulaşırım)