BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

6il9in

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Nisan 2014, 09:50:32
PM attım ;)

Teşekkür ederim hocam pc karsisina gecince site formunds acacam konuyu..

enderege

Senden dolayı Adminin kalbine inme vs. gelmediyse hastane olayı yaygın bir aldatmaca. Admin sitenin karşısına geçip olanı biteni seyrediyordur. Geçmiş olsun. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Beni killandiran beklemedeki odememin ortada olmamasidir. Site formunda konu actim bakalim ne diyecekler

abcb

Bu kadar uğraşın üstüne 80 dolar zararın olursa çok üzülürüm, umarım durumlar düzelir ve zarar etmezsin  :)

6il9in

Bende diyordum modum birseyler yazmadan nasil durdu diye 80 $ degilde zamanima yazik olur modum siz yavas yavas siteyi tasimaya hazirlayin benim gonlumde scam oldu bekleyen odememi silince.  :)

abcb

Dur yahu, hemen o kadar sıkma canını, görünen o ki düzelmesi düşük bir ihtimal ama yine de kesinleşsin  ;)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 11 Nisan 2014, 12:50:57
Dur yahu, hemen o kadar sıkma canını, görünen o ki düzelmesi düşük bir ihtimal ama yine de kesinleşsin  ;)

Modum kesinlesen tek sey benim bekleyen odememi silmesi. Bunun icin hicbir manzeret kabulum degildir. Adam resmen cuzdanimdan para aliyor haber vermiyor.

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Nisan 2014, 12:55:36
Modum kesinlesen tek sey benim bekleyen odememi silmesi. Bunun icin hicbir manzeret kabulum degildir. Adam resmen cuzdanimdan para aliyor haber vermiyor.
Bir defasında Payzaya istediğim bir ödeme iptal edilmişti ve parada ortada yoktu.. Bir sitede..
meğer o arada admin payzada sorun yaşamış , 5-6 saat sonra bir mesaj yazarak aynı mailin PP adresine paramı gönderdiğini yazmıştı..
veee ödememi almıştım. bence gelecek mesajı bekle.. yaşamadığımız şeyler değilki bunlar..

6il9in

ikose modum adminin paypal adresi 180 gunlugune kisitlanmisti. Site formunda kendi aciklamasi var. Yani paypala odeme durumuda yok. Sizin bahsettiginiz durumu hatirliyorum. Yakin zamanlarda yasanmis bir olay  (hp)