BexBux (SCAM)

Başlatan 6il9in, 02 Aralık 2013, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Sitenin admini olarak zaten Stephen Hawking diyorlar.O zaman  banlayabilir.

6il9in

Ip sorunu sebebi ile siteye giris yapmiyorum. Banlanmisimdir. Konum silinmis cunku.

Abcb modum konu yerine tasnabilir.

(scm)

Gece online olacagim cikmam lazim

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Nisan 2014, 19:48:47
Geçmiş olsun.
Taşıdım.

Buyuk zevkle diyorsun dimi hocam. Yanlız konuyu kilitlemeyelim. Aklimda bir scam yaygara planim var tum G.K uyelerinden rica edecegim ne oldugunu gece yazarim. Hincima almam lazim  (d) Tabiki elisa hocamin veya tolga hocamin yardimlari gerekecek. Simdilik yazacaklarim bu kadar cikmam lazim

HeadSh0t

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Nisan 2014, 19:58:41
Buyuk zevkle diyorsun dimi hocam. Yanlız konuyu kilitlemeyelim. Aklimda bir scam yaygara planim var tum G.K uyelerinden rica edecegim ne oldugunu gece yazarim. Hincima almam lazim  (d) Tabiki elisa hocamin veya tolga hocamin yardimlari gerekecek. Simdilik yazacaklarim bu kadar cikmam lazim
???

ElisaMcCline

Buyuk zevkle diyorsun dimi hocam.

Yok be yahu, üzüldüm açıkçası ama site için değil. Bu kadar uğraştın site için.
İ olayı için diyorsan, işin geyiğiydi o sonuçta :) Gönlü olmayana bahane mi yok :P

Yanlız konuyu kilitlemeyelim. Aklimda bir scam yaygara planim var tum G.K uyelerinden rica edecegim ne oldugunu gece yazarim. Hincima almam lazim  (d) Tabiki elisa hocamin veya tolga hocamin yardimlari gerekecek. Simdilik yazacaklarim bu kadar cikmam lazim

Ahaha,
Hep beraber bex forumuna baskın yapalım diyeceen yani :D

6il9in

Aksama karar verecegimiz bir yazi metni hergun bexbux formunda yayinlariz. Illa goren olacak. Ayrica admin beni formdan banlamis. Siteye girebiliyorum reklamlari tiklasam mi tiklamasam mi.  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Nisan 2014, 20:44:39
Aksama karar verecegimiz bir yazi metni hergun bexbux formunda yayinlariz. Illa goren olacak. Ayrica admin beni formdan banlamis. Siteye girebiliyorum reklamlari tiklasam mi tiklamasam mi.  :D

Hmm, belki geçici sıkıntısı vardır. Düzeltmeyi planlıyordun durumu.
Konuyu çok uzatma diye forumdan banlamıştır sadece.

hakanatik01

Ama yatırımı zorunlu tutmaya başlamış sanırım stadnarta neden yatırım yapayım ki yahu :P
"You must invest $5 into your rental balance using Alertpay before you are allowed to cashout"

universitely76

Geçmiş olsun Bilgin.. en başından beri uğraş verdiğin bir site olduğu için üzüldüm :(
Sabota programına beni de yaz :)
Şu sıra imzasız'ım...