Zapbux (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Aralık 2013, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Zap ve fuse sitelerinin önerilen sitelerden kaldırılması farz olmuş görünüyor.
Bir süredir düşünüyordum ama, ödeme ve sorunları takip ederek karar verelim istiyordum.

Yatırımı geri lamayacak avgler, banlanan hesaplar, hem sitede hem PP deki alıcı gibi göndermesi sebebiyle kesintiler.

Site önerilmeyen sitelere taşınmıştır. Gerekirse yeni bilgilere göre tekrar değerlendirilir.

Coulers79

O zaman bu neatclix ve 88clix'in kategorisi ne oluyor acaba?

hakanatik01

Geçmiş olsun ..

bilalyuzugullu

heçmiş olsun hocam, bu site için bu gerekçe artık bi klasik oldu desek yeri var hani...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Temmuz 2014, 17:11:06
O zaman bu neatclix ve 88clix'in kategorisi ne oluyor acaba?

O siteler konusunda, bizim karar vermemizi gerektirecek şaibeli bir durum yok.
PP hesabı incelemedeydi kapatılmış, açılırsa devam eder, açılmazsa etmez. Biz de yerlerine taşırız.

Disputelere karşı kendini korumak adına, diğer işlemcilerden ödeme yapmıyor olabilir, herkes sadece Payza' ya yüklendiği için yetersiz bakiyesi sebebiyle de.
Takip eden herkesin haberi olur :)

universitely76

Yingyang hocam geçmiş olsun..  :(
Benim ban hadisesiyle tıpa tıp aynı.. admin bir yerlerden copy-paste yapıp yapıp banlıyor milleti  (red)
Şu sıra imzasız'ım...

D.Hekimi

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Temmuz 2014, 03:25:58
Zapbux hesabım banlandı >:(

Sebeb :

Hi,

No user is suspended from the site for no reason.
This member has been suspended automatically by the security system, the following terms of service were applied:
2.2. Each advertisement can be viewed by the same IP only once per 24 hours. For viewing advertisements an internet connection must be used only by a single user every 24 hours. You can use multiple IP addresses to login. Any attempt to do otherwise may lead to the termination of your account. Logging in from proxies/VPN or shared network environments (such as, but not limited to schools, LAN houses, cybercafés, etc.) is not allowed.
2.5. Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.
You can create a new account, but take care to not violated our Terms of Service again.

Regards,
zapBux.

Admin kafasına göre banlıyor galiba,90 küsür dolar çekim yaptım para gelmesini beklerken hesabımı banlamış  (scm)
aynı durum bendede olduydu 80 dolarımı yedı admın saolsun :) para beklerken hesap askıya alındı olece duruyor.gecmıs olsun..

magnumrox3

Bugün sabah saatlerinde istediğim 3.84$ lük ödeme an itibariyle hesabıma ulaştı.

yingyang16

Payza hesabımdan en son  25 dolarlık ödeme yapmıştım.Dispute açtım ,admin aynı gün hesabıma iade etmiş .45 günü dolmayan gönderimleriniz için dipute açarak para iadesi alabilirsiniz.bilgi vermek istedim.

6il9in

Bilgi için teşekkürler YingYang hocam  :D

$25.00 da güle güle harcayın admine kalmadığına sevindim  :)