BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

big için avgleri bol bol dağıtma dönemi sona erdi diyebilir miyizz hocamm  :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Mayıs 2011, 18:29:49
big için avgleri bol bol dağıtma dönemi sona erdi diyebilir miyizz hocamm  :D :D
Aslında refler pahalı olduğu için pek de bol sayılmazdı, yani yeni bir site için :) Yüksek gibi duruyor ama reflerin maliyeti de yüksek olunca sözde yüksek kalıyor AVG :D
Keza sürekli para girişi yapılmak zorunda zaten siteye :)
Birkaç gün durumu görelim derim, sonra tekrar değerlendiririz. Bakalım AVG seyri nasıl olacak. Çünki başlardaki gibi sadece 5 tıklayanlar bitti artık, 1 de tıklayan var 2 de, 5 de...
Hatta gün sonuna 1dk kala avg nin %50 arttığını bile gördük burada :D Birkaç gün izleyelim, görelim :)

Ama kademeli olarak düşüş devam ediyor zaten, çok rahat görülebiliyor statslarda :)
Bakalım nerelere konumlanacağız :D

bilge8408

incrasebux ta biraz recycle yapmaya yonlendiriyor uyeleri admin; belki burda da aynisini yapabilir (tabi cok erken olurdu). Recycle yapinca diger sitede ozellikle baya bi etkileniyor avg... Ama ben de simdilik bekle gor politikasiyla izlemekle yetincem... Zaten maksimuma ulasmama daha 2 ay var :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Mayıs 2011, 00:12:38
incrasebux ta biraz recycle yapmaya yonlendiriyor uyeleri admin; belki burda da aynisini yapabilir (tabi cok erken olurdu). Recycle yapinca diger sitede ozellikle baya bi etkileniyor avg... Ama ben de simdilik bekle gor politikasiyla izlemekle yetincem... Zaten maksimuma ulasmama daha 2 ay var :)

Dün gece denedim bilge :D
Evet haberim var Inc den. Gelen refler de çok farklı değil. Rentalde şu aktarım zamanlları yüzünden pek para birikmiyor o yüzden 10+20 toplam 30 refle denedim ve gelenlerin hali de içler acısı :D

Denemek isteyenler için de bilgi olsun :D Acele etmesinler :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Mayıs 2011, 00:23:24
Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Mayıs 2011, 00:12:38

Dün gece denedim bilge :D
Evet haberim var Inc den. Gelen refler de çok farklı değil. Rentalde şu aktarım zamanlları yüzünden pek para birikmiyor o yüzden 10+20 toplam 30 refle denedim ve gelenlerin hali de içler acısı :D

Denemek isteyenler için de bilgi olsun :D Acele etmesinler :D

Hmm, acele etmeden bekleyelim gorelim o zaman :)

yingyang16

Arkadaşlar bigtimebux da üyelik aktivasyonu yapılıyormuydu ?Ben unuttum ::)

ElisaMcCline

Yoktu diye hatırlıyorum... :)
Tabii ki sonradan getirmişlerse bilemeyiz :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Haziran 2011, 13:03:13
Yoktu diye hatırlıyorum... :)
Tabii ki sonradan getirmişlerse bilemeyiz :)

Teşekkürler hocam  :)

Bigtimebux için sitede sayfa açtım da ;)

Galiba geç kaldım ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Haziran 2011, 13:32:26
Teşekkürler hocam  :)

Bigtimebux için sitede sayfa açtım da ;)

Galiba geç kaldım ;)

Uzun soluklu bir site olacağı temennisi üzerinden yola çıkarsak,  çok da geç kalmış sayılmazsınız aslında. (En azından talep ve temennimiz bu yönde ) :)
Ayrıca, direk ref limitleri de bu konuda keyif kaçırıcı, istek kırıcı durumda :)

İyi direk refler gelsin de, geç gelsin ;)

tolga4599

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Nisan 2011, 01:02:45

- Incrasebux admininden, Gen4 Lisanslı yeni site
- Şu anda pioneer üyelik veriyor
- Ref gelirlerinin yarısı rental balance a gidiyor.
- Alertpay da gelecek sanırım ödemeleri kabul için seçenekler arasında var. AP aktif
- Direk reflerle ilgili sorun var, bilginiz olsun... Direk ref edinmek için acele etmeyin Sorun çözüldü

Tablo hazırlamıştım.. İşine yarayacaklar olabilir diye burada da paylaşmak istedim.

Son bilgiler:
- Üyelik yükseltme işlemleri daha önce rental balance dan yapılabiliyordu, artık direk payment processor ile alabiliyorsunuz.
- 30 Nisana kadar üyelik yükseltme işlemlerinde %10 civarı bir indirim var(tabloda bilgi mevcut)
- 30 Nisana kadar, tüm  Payment propcessor lerden rental balance a yapılan aktarımlarda %10 ilave bonus.
- Admine hatalı bir ref ücret tablosu için ticket açtım. Gelen bilgiyi daha önce forumda görmemiştim. Söylediğine göre ref ücretleri şu anda ref sayısına göre değişiyor ancak yakında her üyelik için sabit bir ücret olacakmış. (bilgi, direk adminden - ticket)
- Zaten yükseltilmiş bir üyelikten daha üstüne geçmek için, şu an geçici olarak farkı payment processorden ödeyerek ticket ile talepte bulunmak yeterliymiş. Yakında otomatik olacakmış.  (bilgi, direk adminden - ticket)

Hocam bişey sormak istiyorum bu aktif olmayan reflerin oto değişimi bronz üyelikte 12 gün iken silverde 14 günmü acaba bilginiz varmı?...