BigTimeBux.com (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 12 Nisan 2011, 01:02:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hoşbulduk :)

Claudio, zaten sorunu yazmış. Ref sorunu gibi arada tekrarlanan bir PP sorunu var yine sitenin. Çözeceklerdir.

Ben de tatil zamanında bir ödeme aldım, sıkıntı yoktu o zaman. Çok mu para çektim de bozdum acaba :D
Haa sahi yaa.. onu gireyim bir ara müsait olunca :)

naber2

bende dün bronze için ödeme paypaldan daha standart sürünüyoruz. ne yapmam lazım?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: naber2 - 02 Ağustos 2011, 14:18:50
bende dün bronze için ödeme paypaldan daha standart sürünüyoruz. ne yapmam lazım?

tam anlayamadım,
PP ile bronze satın aldın ve hala standart mı görünüyorsun ???

PP API sorunu yüzünden başkalarından da benzer şikayetler var.uraya yaz claudio2 ya... Ayrıca bir ticket gönder garanti olması için. PP ile yaptığın ödemenin ekran görüntüsünü eklersen daha da hızlanabilir.

Umarım kısa zanmanda çözülür bu sorun.
Geçmiş olsun.

universitely76

Arkadaşlar bir sorunum var  :( ancak sebebini anlayamadım; dün gece günlük reklamlarımı server saatine 10 dakika kala tıklamaya başladım, neyse 5 adet reklamı saat 1 olmadan bitirdim, ama tıklamayı bırakmadan tüm reklamları tıkladım. Daha sonra yeni günün reklamlarını tıklamak adına sayfayı yeniledim ama ne göreyim ??? tüm reklamlar izlenmiş gözüküyor. İşin sorun olan tarafı ise hesap sayfasındaki reklam tıklama tablosunda yeni güne ait sütunun 0 reklam olarak gözükmesi. Tüm reklamlar izlenmiş gözükmesine rağmen tablo bunun tersini söylüyor.

Bilgisi olan var mı, ticket atmam gerekiyorsa metin hazırlamak için ing yardım isteyeceğim.
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

öncelikle geçmiş olsun genç kardeşim  :(  sen söyleyince hemen girip bakayım dedim ve bende görünen şekil şu   ???

dün 7 reklam bugün ise 1 reklam tıklamış görünüyorsun ki bügün tıklayabileceğin 6 reklam daha olması gerektiği anlamına gelir  ::)
yani bende saat 1 olmadan 7 reklam bitirmiş görünüyorsun  :o  1 den sonrada tek reklam tıklamışsın görünüyor  :(

aynı şeyi arasıra bende yapardım ve genelde saat 01:00 ı geçtiği andaki reklam bittiğinde son reklamı kırmızı girilmez hale getirip diğerlerini açardı bende tıklamaya devam ederdim  :D :-[  sende niye böyle oldu anlamadım  :'( 

ama anladığım bişey varki  ;D demekki neymiş    >:( işimizi son dakikaya bırakmayacakmışız  :D :D :D

şaka bi yana önce bi login sonra logout yapıp tekrar login yapmayı dene   ;)  olmazsa ticket olayına girersin  :)

universitely76

Yaptım abi, bir kaç kere kogout login yaptım, hatta gece bunu farkettiğimde, sabaha kadar düzelir diyerek bugünü bekledim. Ancak görülen o ki bir değişiklik yok. Az sonra modemi resetleyip IP değişimi yaparak deneyeceğim bakalım sorun çözülecek mi ::)

Ayrıca basit bir şekilde "hesabımda reklamlar yenilenmedi" şeklinde ticket attım ve forumda başlık açtım.

*Modem resetlememe rağmen bir değişiklik yok, hala reklamlar izlenmiş gözüküyor  :-[
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

aslında dahada enteresan olanı senin grafikte dün 5 bugün 0 reklam tıklanmış görünürken bendeki grafikte dün 7 bugün 1 reklam tıklanmış olarak görünmesi  :D   bende görünen ref sen diilmisin yoksa  :D :D :D  benimi kandırıyon bakiim hee  :D :D :D

universitely76

:D:D:D bir kaç hesabım var da :D :D

İki farklı grafik nasıl oluyor sende onu anlamadım, ancak dün 7 bugün 1 meselesi, ben bugün öğle saatlerde 0,15'lik bir reklam tıkladım bugün. O yüzden onu 1 reklam olarak sayıyor.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Ne yaparsan yap düzelmez universitely, reflerimden birine oldu ticket da işe yaramıyor çünki o kadar kısa sürede ticketlara bakılmıyor.
Reklamlarını erken bitirmiş olabilirsinama 0,001 lik de olsa bir reklamı reset saatinde tıklıyormuşsun sanırım, çünki sebep bu :(

Reklam sayılarının farkı da şundan kaynaklı; server reset sati ile reklam refresh saati aynı değil. ;)
Yapay bir refresh saati var... Başında oturtmak için  biraz uğraşmışlardı hatırlarsanız... :)

universitely76

Hocam bilgilendirme için teşekkürler.
Yapacak birşey yok diyorsunuz yani, gitti bir günlük ref geliri  :-\ neyse canımız sağolsun ne yapalım :)
Şu sıra imzasız'ım...