Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Hangi ara cashout limiti: $4 oldu  ???

ElisaMcCline

:D
Ortak görüş yoksa ben araya gireyim :D

Karşılıklı bilgi alışverişi oluyor bu gibi durumlarda biliyorsunuz :)
Cuma gönderdikleri billgi tatil sebebiye dikkate alınmamıştır, Pztesi günü PP nin 24-48 saatlik geri dönüş süreci başlıyor demek istemiş.
Yani bugün başlıyordu.
Yarına biteceğini umut ediyoruz demiş :)

D.Hekimi

Adimi bir yere not edin  8) cuma namazina kadar butun sorunlar duzelir merak etmeyin :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Temmuz 2014, 00:45:59
:D
Ortak görüş yoksa ben araya gireyim :D

Karşılıklı bilgi alışverişi oluyor bu gibi durumlarda biliyorsunuz :)
Cuma gönderdikleri billgi tatil sebebiye dikkate alınmamıştır, Pztesi günü PP nin 24-48 saatlik geri dönüş süreci başlıyor demek istemiş.
Yani bugün başlıyordu.
Yarına biteceğini umut ediyoruz demiş :)

Eferim kırmızılı :D çıkan sonuç byuzugullu + Coulers + hakanatik01 +leprechaun +D.hekimi != ElisaMcCline ingilizcesine :PP

İlk ödemen değilse TOS'ta madde varmış headshot üye değilim o yüzden bilmiyorum ama adamlar bişiler yazmışlar bunuda 3ümüz çevirirdik(byuzugullu ben coulers) amma vazcaydım :D

F-      Minimum cashout is $2 for first withdrawal request. For subsequent withdrawals, the minimum cashout limit will raise gradually up to a $5 limit, depending on your membership level. Please check the upgrade page. A fee will be deducted for withdrawal.

Coulers79

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 08 Temmuz 2014, 00:44:25
Hangi ara cashout limiti: $4 oldu  ???

Hep öyleydi, upgrade tablosunda var ödemeler 2-3-4 diye gidiyor sonra sabit. Ha birde ödemede sıkıntı çıkıyor, gerisine bakaceğiz.  -:))

Coulers79

Ayın 6'sında istediğim payza ödemesi bugün geri dönmüş. O Payza ile reklam vermiştim bununla alakası yok değil mi? 

haruntekin

bide upgrade kısmındaki ref kiralama sayılarıyla gerçektekiler farklı. zar zor 5 dolara çıkartım parayı ordan burdan bi baktım 25lik paket yok :) mecbur 20lik

6il9in

Alıntı yapılan: haruntekin - 08 Temmuz 2014, 12:46:43
bide upgrade kısmındaki ref kiralama sayılarıyla gerçektekiler farklı. zar zor 5 dolara çıkartım parayı ordan burdan bi baktım 25lik paket yok :) mecbur 20lik

Golden olduğum için mi bilmiyorum bende 25 lik paket mevcut..

ikose

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Temmuz 2014, 19:17:42
Golden olduğum için mi bilmiyorum bende 25 lik paket mevcut..
Bilgi için teşekkürler :)
Standart üyeyim RR paketleri 5-10-20-50-75-100 lük olarak gözüküyor.. :)

fzthkurmaz

admin yeni açıklama paylaşmış sanırım paypal sorununu çözemiyorlar ve hesaplarına el koymuşlar ingilizce bilen arkadaşlar çevirirlerse sevinirim

sanırım paypala mail atmamızı istiyor admin bizden yardım istiyor tecrübeli arkadaşlar bu tip durumlarla karşılaşmışlar mı hiç açıklama yaparlarsa sevinirim en azından paramızı nasıl kurtarırız ona bakalım teşekkürler