Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bir hocanın burada açıklama yapması daha etkili olur bâbında yazılmış espri mahiyetinde bir şey. Devamı vardı silmişim.   :)

D.Hekimi

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Temmuz 2014, 00:48:02
Bir hocanın burada açıklama yapması daha etkili olur bâbında yazılmış espri mahiyetinde bir şey. Devamı vardı silmişim.   :)
Hee :) anladim pardon kusura bakma o zaman.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Bu bizim karar verebileceğimiz bir konu değil. Kaldı ki herkesin durumu da aynı değil.

Şu anda admin sorununu çözmek için üyelerden yardım istemiş. Ben de PayPal ' a mail göndereceğim.
Çünki sitenin devam etmesi hemen her üye gibi benim de işime geliyor.
PP sorunu çözülürse site devam eder, etmezse pek bir şansı yok.
Kaldı ki, PP bu konuda kolay karar değiştirmez, yani çok büyük bir beklenti de oluşmasın.

Kendi adıma dispute yerine yardım tarafında olacağım. Çünki zaten yeterince ödeme çektim siteden ve balance da da yine azımsanmayacak bir para var.
Ama bu sadece beni bağlar.
Kimseye dispute açın/açmayın ya da PayPal ' a yardım maili gönderin diyemem.

aykutgunes

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Temmuz 2014, 01:09:54
Arkadaşlar,

Bu bizim karar verebileceğimiz bir konu değil. Kaldı ki herkesin durumu da aynı değil.

Şu anda admin sorununu çözmek için üyelerden yardım istemiş. Ben de PayPal ' a mail göndereceğim.
Çünki sitenin devam etmesi hemen her üye gibi benim de işime geliyor.
PP sorunu çözülürse site devam eder, etmezse pek bir şansı yok.
Kaldı ki, PP bu konuda kolay karar değiştirmez, yani çok büyük bir beklenti de oluşmasın.

Kendi adıma dispute yerine yardım tarafında olacağım. Çünki zaten yeterince ödeme çektim siteden ve balance da da yine azımsanmayacak bir para var.
Ama bu sadece beni bağlar.
Kimseye dispute açın/açmayın ya da PayPal ' a yardım maili gönderin diyemem.

Hocam bende dispute açarım. Yardım etmek gerekir. Ayrıca bakiye de ve beklemede ödeme ile 15 $ dolar var. Büyük mevla değil ama sitelerin devamı için bu gerekli...

richman

Ben malesef cumartesi sabahı dispute açacağım (spam)

nouma26

Açmayı düşünüyorsan bence hiç bekleme ....

fzthkurmaz

arkadaşlar dispute hakkında bilgi verebilir misiniz konu ne olmalı içerik ne olmalı hangi yollar denenmeli dispute den para alan arkadaşlar özellikle yardım ederlerse sevinirim

ElisaMcCline

Evet, açmayı düşünenler hiç beklemesin arkadaşlar. 1-2 güne düzelmez düzelecek olsa bile.

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 10 Temmuz 2014, 02:27:10
arkadaşlar dispute hakkında bilgi verebilir misiniz konu ne olmalı içerik ne olmalı hangi yollar denenmeli dispute den para alan arkadaşlar özellikle yardım ederlerse sevinirim

Uzun zaman oldu, hatırlamıyorum çok menüleri ama, hizmet olarak belirtiyorum ben.
Geçende bir arkadaş için baktık, benim hatırladığımdan çok farklıydı menüler.

6il9in

Bu işleri Turuncu bir mod var ona sormak lazım... Adı uzun olan turuncu  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 10 Temmuz 2014, 02:33:44
Bu işleri Turuncu bir mod var ona sormak lazım... Adı uzun olan turuncu  :D

gulüm mod :D